Σελίδα 13 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 31112131415 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 121 έως 130 από 141

Θέμα: Μαθηματα πολιτισμου!!(αν ειναι δυνατον!)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω θα ηθελα να κανω εναν διαχωρισμο σε δυο εννοιες.
    Με τους αλλοδαπους δεν εχω κανενα προβλημα.
    Με τους παρανομους μεταναστες εχω που αρχικα εχουν ηδη παραβει τους νομους του Κρατους.

Αλλοδαπος που πληρωνει Ικα, φορο και παραγει δεν με ενοχλει ουτε στο ελαχιστο.

Σκατοφατσα που μπηκε απο την παραμεθωριο και τον τσιμπανε νυχτα στο «κοτετσι» δεν με χαλαει και να τον πεταξουν στο σουνιο δεμενο σε βαρελι.
    Βοηθαω και στους κομπους αν χρειαστει.

Μετα απο αυτο το διαχωρισμο νομιζω οτι ξεκαθαρισα το πνευμα στο οποιο θα κινηθω στον διαλογο αυτο.

Δεν τραβαω κανενα ζορι με αλβανοτουρκους πακιστανομαυρουληδες και ουκρανοπουτανες.
    Αν εχουν χαρτακια και βοηθανε στα ταμεια, σεβονται το νομο και πληρωνουν τις μλκιες τους οκ.
    Οι υπολοιποι στην ΔΙΚΗ μου αυλη πρεπει να προσεχουν.
    Και ακομα και αν η πρωτη κατηγορια βρεθει στη δικη μου αυλη, κατατασεται αυτοματα στη δευτερη, καθως το δικο μου σπιτι για να μπεις θελει βιζα απο εμενα.
    εχω βρεθει σε αναλογο περιστατικο, σε φιλικο σπιτι...διελευσης πορτας απο αλλοδαπο...και μη'' επιδειξη βιζας''...οπου εγινε, γνωστης κρητικης φιλοξενιας!! οποιος λοιπον δεν το εχει ζησει..ας μιλαει για δικαιωματα και δημοκρατικες διαδικασιες....οταν ομως απειληθει η ζωη του...θα το δει αλλιως το θεμα......

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω βρεθει σε αναλογο περιστατικο, σε φιλικο σπιτι...διελευσης πορτας απο αλλοδαπο...και μη'' επιδειξη βιζας''...οπου εγινε, γνωστης κρητικης φιλοξενιας!! οποιος λοιπον δεν το εχει ζησει..ας μιλαει για δικαιωματα και δημοκρατικες διαδικασιες....οταν ομως απειληθει η ζωη του...θα το δει αλλιως το θεμα......
    Θέλεις να σου πω κι εγώ την ιστορία μου?

Το 95 που ετοιμαζόμουν να παντρευτώ είχα νοικιάσει ένα οροφοδιαμέρισμα 85m2 στον 1ο όροφο μιας μικρής πολυκατοικίας όπου απέναντι ακριβώς κατασκευαζόταν μια οικοδομή στην οποία δούλευαν αποκλειστικά αλλοδαποί. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ Κυρίως Αλβανοί αλλά και Ρουμάνοι. Οι εργολάβοι μόνο ήταν Έλληνες. Τους έβλεπα κάθε πρωί.

Είχα λοιπόν ετοιμάσει το σπίτι ώστε να είναι όλα κομπλέ και με την "αρρώστια" που είχα πάντα με την τεχνολογία, είχα βάλει μέσα ότι καλύτερο υπήρχε από TV, stereo, video, PC, τα πάντα.

Ένα Σάββατο 10 η ώρα το πρωί φεύγουμε κι εγώ και η γυναίκα μου σε δουλειές προετοιμασίας για το γάμο. Γυρίζουμε κατά τις 12.30 και βλέπω μπαλκονόπορτα ανοιχτή (από την πλευρά της οικοδομής) Ανεβαίνω πάνω, και βρίσκω την κλειδαριά της πόρτας του διαμερίσματος σπασμένη. Δεν θα σου πω τίποτε άλλο γιατί όσο το θυμάμαι με πιάνει κάτι ...στο γάμο μου πήγα με δανεικό κουστούμι και παπούτσια.... όχι μόνο TV, stereo κλπ είχαν σηκώσει, μέχρι και το φουρνάκι των μικροκυμάτων. Αν είχαν λίγο χρόνο ακόμη θα είχαν πάρει ψυγείο πλυντήριο και κουζίνα ..τα μόνα που μου άφησαν. Κι όλα αγορασμένα με γραμμάτια....

Θες και το κερασάκι? Μετά από 1 μήνα και κάτι που τελείωσε η οικοδομή, μου "έφαγαν" και το αμάξι, ένα λουλούδι UNO turbo 1.4 i.e. ούτε 1 έτους με 12000χλμ αγορασμένο 4.000.000δρχ με δάνειο (το οποίο και πλήρωνα για 4 χρόνια χωρίς να έχω αυτοκίνητο).... γιατί μέσα στη ντουλάπα με τα ρούχα (τα οποία μου πήραν ΟΛΑ) είχα τα δεύτερα κλειδιά τα οποία δεν πήραν, αλλά τα αντέγραψαν ...γίνεται, οι κλειδαράδες ξέρουν... αλλά εγώ τότε δεν ανησύχησα μιας και τα δεν τα πήραν.

Θα πω ένα πράγμα μόνο. Επειδή έπρεπε να ξανα αγοράσω τουλάχιστον τα απαραίτητα, λόγω του ότι η γυναίκα μου ήταν ήδη έγκυος, αναγκάστηκα να πάρω ένα μτχ Autobianchi με 400.000δρχ θυμάμαι τότε ...και από εκει που προγραμματίζαμε να πουλήσουμε τον επόμενο χρόνο το UNO και να δούμε πως θα πάρουμε κάτι μεγαλύτερο ....η κόρη μου μέχρι 3 χρονών κυκλοφορούσε στο πίσω κάθισμα του Autobianchi.....

Μια 5ετία κόπων για τους φίλους μας... Δεν έχω ανάγκη να μου πουν άλλοι ιστορίες λοιπόν. Τα έζησα και τα πλήρωσα ο ίδιος. Τα χρωστούσα? Όχι ρε παιδιά, σας παρακαλώ δηλαδή... Μην τρελαθούμε! Έλεος!

edit: μη με ρωτήσετε πόσο με βοήθησε η αστυνομία ...γιατί θα με πιάσει νευρικό γέλιο......

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

νικο..εγω μιλαω για περιστατικο οπου ο αλβανος...πιαστηκε στα πρασα..και εφυγε καλως κακως,,,με φορειο...του την μπουμπουνησε το φιλαρακι ! ειχαμε διαπιστωσει...προσπαθειες διαρρηξης..τοσο στο αυτοκινητο..τοσο και στην πορτα το σπιτιου..οποτε του την φυλαξε ενα βραδυ και την ωρα που τον ειδε ανεβαινει την μαντρα...του φωναζει και αντι να φυγει πηδηξε προς τα μεσα...φυσικα του την εριξε...και καλα εκανε..αφου πανω του βρεθηκαν μαχαιρια !

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο αλβανος...πιαστηκε στα πρασα..και εφυγε καλως κακως,,,με φορειο...του την μπουμπουνησε το φιλαρακι ! ειχαμε διαπιστωσει...προσπαθειες διαρρηξης..τοσο στο αυτοκινητο..τοσο και στην πορτα το σπιτιου..οποτε του την φυλαξε ενα βραδυ και την ωρα που τον ειδε ανεβαινει την μαντρα...του φωναζει και αντι να φυγει πηδηξε προς τα μεσα...φυσικα του την εριξε...και καλα εκανε..αφου πανω του βρεθηκαν μαχαιρια !
    Ναι αλλα το καλο ειναι οτι σε τετοια περιπτωση αν τολμησεις να το χτυπησεις/σκοτωσεις ειτε εσυ ειτε η αστυνομια θα φροντισουν τα ΜΜΕ να σε αναγουν ως ρατσιστη,καταπατητη των ανθρωπινων δικαιωματων.Μεχρι και ο ΟΗΕ θα ερθει να σου τραβηξει το αυτι!

Πρεπει να καταλαβουμε κατι..Δεν ειναι ολα τυχαια,δεν ειναι ολες υποτιθεμενες συνομωσιες..Απο παντου υπαρχει εισροοη αλλοδαπων μεταναστων και ξερετε τι κανουν στα συνορα?Αδειαζουν τα φυλακια.10 μυρια ειμαστε,ποσοι ακομα να χωρεσουν?
    Δεν ειναι ολοι φιλοι μας και αδερφια μας..Καποια πραγματα δεν ξεχνιουνται...

5. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

joseph (29-03-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω προσωπικα...οποιος περασει την πορτα μου ακαλεστος...εχω στην διαθεση του μονοκανο ...αλλα και δικανο...επισης εχω και εναν βοθρο...για τα αποβλητα!!!

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια και εδω "επαρχια" εχει παραγινει το κακο, μπαινουν αερα στα σπιτια, πριν λιγες μερες μπηκαν στο σπιτι φιλου μου, και γειτονα μου ενω κοιμοντουσαν, ο φιλος μου ελεγε οτι δεν τον πειραξε τοσο οτι πηραν καποια χρηματα, κινητα και καμερα, οσο οτι ειχαν μπει και στο παιδικο δωματιο και ειχαν ψαξει!!!
    Φανταστειτε οτι μεσα ηταν τα παιδακια του 3,5 και 2 ετων!! εγω μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω!!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο joseph Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια και εδω "επαρχια" εχει παραγινει το κακο, μπαινουν αερα στα σπιτια, πριν λιγες μερες μπηκαν στο σπιτι φιλου μου, και γειτονα μου ενω κοιμοντουσαν, ο φιλος μου ελεγε οτι δεν τον πειραξε τοσο οτι πηραν καποια χρηματα, κινητα και καμερα, οσο οτι ειχαν μπει και στο παιδικο δωματιο και ειχαν ψαξει!!!
    Φανταστειτε οτι μεσα ηταν τα παιδακια του 3,5 και 2 ετων!! εγω μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω!!
    Καλά.... εκεί πάνω στα χωριά της Μεσσήνης τι γίνεται ρε συ Ιωσήφ??
    Είχα πάει μια βόλτα τα Χριστούγεννα προς Στρέφι - Αριστομένη - Διόδια - Στέρνα - Μάνεση ....Ελληνικά δεν άκουσα να μιλάει κανείς... και οι πλατείες γεμάτες σπασμένα μπουκάλια μπύρας... και τα κινητά τηλέφωνα και τα ντίζελ αυτοκίνητα με τις ανάλογες πινακίδες κυκλοφορίας να παίζουν στη διαπασών αμανέδες.... Τι έγινε? Τα δώσαν όλα στους Βούλγαρους και τους Αλβανούς??

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά.... εκεί πάνω στα χωριά της Μεσσήνης τι γίνεται ρε συ Ιωσήφ??
    Είχα πάει μια βόλτα τα Χριστούγεννα προς Στρέφι - Αριστομένη - Διόδια - Στέρνα - Μάνεση ....Ελληνικά δεν άκουσα να μιλάει κανείς... και οι πλατείες γεμάτες σπασμένα μπουκάλια μπύρας... και τα κινητά τηλέφωνα και τα ντίζελ αυτοκίνητα με τις ανάλογες πινακίδες κυκλοφορίας να παίζουν στη διαπασών αμανέδες.... Τι έγινε? Τα δώσαν όλα στους Βούλγαρους και τους Αλβανούς??
    ειμαστε φιλοξενοι εμεις οι καλαματιανοι αγορι μου
    εγω εχω γυρω απο τοο σπιτι στο χωριο 3 οικογενειες απο Αλβανια μια χαρα παιδια μου φυλανε και το σπιτι οσο λειπω!!
    οποιος δεν μας πειραζει ειναι ευπροσδεκτος του προσφερουμε δουλεια,στεγη,τροφη,ελευθε ια λογου και εκφρασης
    οποιος γελαει ειναι ρατσιστης ρε και το λεω σοβαρα.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω εχω γυρω απο τοο σπιτι στο χωριο 3 οικογενειες απο Αλβανια μια χαρα παιδια μου φυλανε και το σπιτι οσο λειπω!!
    οποιος δεν μας πειραζει ειναι ευπροσδεκτος του προσφερουμε δουλεια,στεγη,τροφη,ελευθε ια λογου και εκφρασης
    Καλά είναι να είναι έτσι, αλλά "ψιλοκάνουν" και φασαρίες ..απ' όσα γνωρίζω..

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά είναι να είναι έτσι, αλλά "ψιλοκάνουν" και φασαρίες ..απ' όσα γνωρίζω..
    περαστικοι μεταναστες ισως,αλλα παιδια που εμειναν στα χωρια και δουλευουνε σε χωραφια και οικοδομες δεν δινουν δικαιωμα ,σε λιγο 8α εχουν περιουσιες και μπραβο τους αφου οι ντοπιοι πολλες φορες δεν "στριβουν".
    επισης καποιες διαφορες υπαρχουν και μεταξυ τους γιατι οι ιδιοι φροντιζουν να μην "εγκαθιστανται" τσαμπουκαδες αλλα να κοιτανε τις δουλειες τους και την επιβιωση.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Σελίδα 13 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 31112131415 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP