οχι δεν δειχνουν σαν ξεθωριασμενα! δεν εχει καμια διαφορα με το υπολοιπο συνολο!
οχι δεν δειχνουν σαν ξεθωριασμενα! δεν εχει καμια διαφορα με το υπολοιπο συνολο!
dimtz (27-11-12)
εμεις την πατησαμε, μισες δουλειες, αν και πιστευω μας τα βγαζει τα λεφτα που δωσαμε, απλα θα μπορουσε να ηταν καλυτερα
φυσικα κ τα βγαζει τα λεφτα του αν αναλογιστεις τις δυνατοτητες που εχει!
αν δεν κανω λαθος καπου στα μπαξιματα ειχα σηκωσει φωτογραφιες αμα τις βρω θα τις σηκωσω εδω να τις δειτε!
Το καλώδιο το χρειάζεσαι.
Τα αυτοκίνητα που δεν έχουν NAVI, έχουν στο ταμπλώ τροφοδοσίες, κεραία και καλώδια ηχείων. Τα δικά μας με την οθόνη τα έχουν όλα πίσω στο πορτμπαγκαζ επειδή η μονάδα radio (ΒΜ53 ή ΒΜ54) βρίσκεται εκεί (κάτω από το 6δισκο). στην οθόνη σου καταλήγουν 2 φύσες, οι οποίες δε θα κουμπώσουν στη νέα πηγή.
Πρέπει λοιπόν να το αγοράσεις το καλώδιο και να το περάσεις.
Πίσω θα βγάλεις τo DVD, το radio module και το 6δισκο.
θα συνδέσεις το καλώδιο που θα πάρεις, στα καλώδια που συνδέονταν πάνω στο BM54.
mormon (27-11-12), steliosm46 (27-11-12)
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου..
Σήμερα μου έστειλε και αυτός e-mail και μου είπε οτι χρειάζεται για να δουλέψει γιατί τον ρώτησα αν είναι μόνο για την σιντιέρα κλπ..Και μου είπε χοντρικά αυτό που λες και εσύ..Οπότε αύριο θα το αγοράσω και αυτό για να μου τα στείλει όλα μαζί..
Δεν μου λές? απο πού να το περάσω το καλώδιο? αν βγάλω τα πλαστικά διπλά απ το κάθισμα τα μονοκόματα που είναι μέχρι πίσω?
Επίσης όταν λες θα βγούν το DVD,6δισκο εννοείς να βγούν τελείως έξω έτσι? όχι απλά θα καταργηθούν?
Ξέρει κανείς κάποιον ρε παιδιά θεσσαλονίκη να πάω να το περάσω? να είναι καλός όμως..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steliosm46 : 27-11-12 στις 20:37
εγω στελιο τα περασα μονος μου!
2 μερες γεματες μου πηρε!
αλλα αλαξα ηχεια μπρος πισω
περασα καλωδια απο τα ηχεια στους ενυσχητες
και καλωδια rca απο το μηχανακη στους ενισχητες!
εχει αρκετο ξηλωμα παντως!
Στελιο θελει λιγο προσοχη μιας και εχεισ hk αυτο το ανεφερεσ στον πωλητη?δεν θα κοψεις κανενα καλωδιο πουθενα. πες του να σου στειλει οδηγιες συνδεσης του καλωδιου.αν δεν το συνδεσεις σωστα δεν προκειται να παιξουν τα ηχεια σου. τον ενισχυτη του hk δεν τον καταργεις γιατι δεν θα παιζουν τα ηχεια σου. θελει ξηλωμα η κεντρικη κονσολα μπροστα για να βγαλεις την οθονη και να εχεις προσβαση στα καλωδια. το καπακι κατω απ το τιμονι και τα πενταλ και απο κει και περα ολα τα πλαστικα ως πισω μαζι με την πισω ταπετσαρια και το πλευρο του καθισματος. εφοσων θα τα βγαλεις ολα θελει κι αλλη μοκετα πισω στο πορτμπαγκαζ να σου ανοιξει και τον χωρο που καταλαμβανουν ολες αυτες οι συσκευες!καλωδιωση του navi δεν θα πειραξεις πουθενα μιας και για να την ξηλωσεις πρεπει να ξηλωσεις ολο το αυτοκινητο κυριολεκτικα.δεν ξερω αν πραγματι αξιζει τον κοπο ολο αυτο!εφοσων εχεις hk στο αμαξι εχεις την καλυτερη επιλογη απο θεμα ποιοτητας ηχουν που μπορειςν να εχεις απο μαμα ηχεια σε εργοστασιακες θεσεις! κριμα να τα χαραμισεις. η οθονη που πηρες δεν παιζει με την καμια ποιοτικοτερα απ οτι παιζουν τα ηχεια αυτα που εχεις. ισα ισα αν καταργησεις ενισχυτες θα παιζει πολυ χειροτερα!! ισως αν βολεψει να το περασουμε μαζι... αλλα δεν υποσχομαι τπτ στα σιγουρα μιας και θελει πολυ χρονο και πολυ ξηλωμα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 27-11-12 στις 23:01
BILL007 (28-11-12), katsaraios (27-11-12)
αυτο ακριβως ηθελα να πω Γιωργο αλαλ δεν θελω να τον κακοκαρδισω!!εγω εχω το dynavin το τελευταιο με το bc parctronik κλπ. μια μλκια και μιση την ψυχη μου βγαζει με τις παπαριες του! καλυτερο απ το εργοστασιακο ειδικα με hκ ΔΕΝ υπαρχει τελος!!
giannis_compact (27-11-12)