Τι είπες τώρα ρε τεράστιε; Πω πω που φτάνει το μεγαλείο σου; Πόσους τόννους ζυγιζουν τα βαρυδια σου;
Τι είπες τώρα ρε τεράστιε; Πω πω που φτάνει το μεγαλείο σου; Πόσους τόννους ζυγιζουν τα βαρυδια σου;
joseph (23-05-12)
Stathis (22-05-12)
Μόλις παρακολούθησα 5-λεπτη τοποθέτηση κάποιας κας Βαμβακά του ΣΥΡΙΖΑ στο channel 9.
Καλά ΕΛΕΟΣ δηλαδή, υπάρχει ΕΝΑ, έστω ΕΝΑ σοβαρό άτομο σε αυτή τη παράταξη ?????????Αυτοί οι άνθρωποι μάλλον απευθύνονται είτε σε:
α) νοητικά καθυστερημένους
είτε
β) σε.....ψεκασμένους (βλ. ποστ Aθηναίου 1-2 σλδς πιο πίσω),
Δε μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.
Άρη (driverM), ειλικρινά απορώ μαζί σου ρε φίλε. Αν θες να ρίξεις ψήφο διαμαρτυρίας, ρίξτη τουλάχιστον στο ΚΚΕ.
Εκεινο παντως που χαιρομια πιο πολυ απ' ολα ειναι το επιπεδο του φορουμ μας που ανεβαινει ραγδαια. Τα ποστ που διαβαζω ειναι εξαιρετικα. Ειλικρινα._
aristent (22-05-12), chrisgiapz3 (22-05-12), gant (22-05-12), GiannisRob (22-05-12), gnx (22-05-12), joseph (23-05-12), Kostas_1 (22-05-12), m-power_01 (22-05-12), Monsta (22-05-12), Panos 316T (22-05-12), S8N (22-05-12), Samaro (22-05-12), Stathis (22-05-12), Thomelef (22-05-12)
Ποτέ δεν ρίχνω ψήφο διαμαρτυρίας Κώστα.
Ξέρω πολύ καλά τι ψηφίζω και γιατί.
Δεν ξέρω τι περίεργο είπε πια η κυρία αυτή για να είμαι ειλικρινής, αν πάντως πλέον υπάρχει μια ελπίδα για ευνοϊκότερους όρους στο μνημόνιο και, τουλάχιστον, μη περαιτέρω επιδείνωσης του βιοτικού επιπέδου του μέσου Έλληνα, είναι αποτέλεσμα του 17% του ΣΥΡΙΖΑ και σε δεύτερο βαθμό του 11% του Καμμένου.
Πρέπει να έχει παρωπίδες κάποιος για να μην το παραδεχτεί.
Αν είχαμε τον Αντώνη με αυτοδυναμία, τώρα θα βρίζαμε για τα νέα μέτρα και θα λέγαμε τι ηλίθιος που είναι ο λαός που τους ψήφισε.
Τώρα που υπάρχει μια ελπίδα για κάτι καλύτερο (και το τονίζω το ελπίδα γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο), πάλι βρίζουμε.
Τέλος πάντων, άσχετα από το τι ψηφίζω εγώ θεωρώ κρίμα να θεωρούμε καθυστερημένους του 17% των Ελλήνων και κατα πάσα πιθανότητα το κόμμα που στις ερχόμενες εκλογές θα έρθει πρώτο.
Άλλο να διαφωνούμε, άλλο να μηδενίζουμε και να χαρακτηρίζουμε, τη στιγμή μάλιστα που οι εναλλακτικές κυβερνητικές προτάσεις είναι αποδεδειγμένα ίσως ό,τι πιο σάπιο και δοσίλογο υπάρχει στην Ευρώπη.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
...μηπως ημασταν και ποτε σε ραγες???....οπου να 'ναι μας πηγαινανε!!!