αν κάποιος είδε αυτοκίνητα στο ποστ του Αρη είναι gay!!!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Lambros46 (19-05-11)
παντως Δημητρη αν σκεφτεσαι για σειρα Χ θα σου προτεινα diesel Χ5 (αν και θα στεναχωρησω τον φιλο μου ΝΙΝΟ χ3) καθως ειναι σε πολλα θεματα ανωτερο απο το μικρο του αδελφακι.επισης με λιγοτερα προληματα απο το Χ3.
και την σημερινη εποχη (κανεις εξαλου δεν γνωριζει τις προσωπικες αναγκες η υποχρεωσεις του καθενα μας) οπως βλεπεις ΟΛΑ τα αυτοκινητα εχουν πτωση τιμης,εσυ θα αποφασισεις με βαση τις αναγκες χρησης και το γουστο αν και τι θα παρεις αν δωσεις το τερατακι.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Σιγά να μην στεναχωρηθω Γιώργο!!
Και τι πήρα ξέρω και γιατί το πήρα! και το σημαντικότερο το τι μπορώ να έχω.
Αν μπορούσα να πάω σε Χ5 θα είχα παει ( έξοδα συντήρησης)
Εδώ μας τιναξαν τη πυτιριδα,με τέλη καύσιμα τεκμήρια,οικονομικά μέτρα,σκέψου να είχα και περισσότερα κυβικά.
Τεσπα όπως έχω γράψει και παλαιότερα το αμάξι πρέπει να σε ευχαριστεί και να σου διευκολύνει τη Ζωη και αυτό ο καθένας το ορίζει μόνος του.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 19-05-11 στις 18:06
katsaraios (19-05-11), nikos1400 (19-05-11), S8N (19-05-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Εγω κανα Ε60 θα επαιρνα ή 325 Ε90,για πιο ηπιες καταστασεις σε σχεση με το Μ3,αν ηθελα κατι ανωτερο τοτε Μ5 Ε60..
xa αν επερνα κατι σε e9x απο την αλλη μερα ξανα μαζεμα
για να το κανω Μ3 οποτε μπαααααα
Σε βαριεμαι ωρες ωρες ρε γμτ !!!!
Τι εχουμε πει και ξερεις οτι ειναι σωστο ; ; ;
Βγαλε τα τροπετ απο μεσα σου !!!
Στο 2011 ζουμε αδερφε . . .
Τα κανες τα ζησες ΟΧΙ ΞΑΝΑ !!!!
Αυτα ειναι για μια φορα ετσι και αλλιως !!!!
Ξερω μην βαρας το ιδιο ειμαι και εγω με σενα ωρες ωρες σαλευει το
μυαλο μου . . .
Ξυπναω και λεω οκ τελος ξεκιναω αλλα..................
ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΙ !!!!!!
Μητσο Μ5 Ε39 εκει που εχουν παει οι τιμες ειναι δελεαρ η αγορα ενος τετοιου αυτοκινητου.
Το θεμα ειναι να μην υπαρχει προβλημα με τις εφοριεςς και να μπορεις να το δικαιολογησεις.
δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα δεν εχω προβλημα Λεω!