Γιάννη δώσε πόνο!!!Τα έχουμε πει πολλάκις απο κοντά εμείς!!!
Αντε σε λίγα χρόνια να ψάξουμε και το 46άρι μου!!!![]()
Γιάννη δώσε πόνο!!!Τα έχουμε πει πολλάκις απο κοντά εμείς!!!
Αντε σε λίγα χρόνια να ψάξουμε και το 46άρι μου!!!![]()
o ιδιος πουλαει και ενα 911 μετατροπη
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4345882/
WRC is for boys
GROUP B was for men
Παει κ ο Μητσος.....![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Φόρα παρτιδα τα γραφει,δεν κανει ο διαολος εχει πολλα ποδαρια.
Τελος παντων,αυτο το αμαξι ητανε κοκκινο αρχικα και το πουλουσανε στην Λεωφορο Καβαλας πριν αρκετα χρονια (υπαρχει φωτο στο αρχειο μου),το ειχε ο ταδε και μετα ο ταδε κτλ-κτλ.
Για αυτο το αμαξι στα Μελισσια ειχα ακουσει προσφατα γιατι το μετεφερε ο Β..ης με το φορτηγο του και μου ελεγε για αυτο πριν 2 χρονια περιπου.Αλλαξε χρωμα και φτιαχτηκε αγωνιστικο εποχης τα 2 τελευταια χρονια maximum.
Δυστυχως δεν μας κανει γιατι λειπει αυτο που λειπει στο 99% των Μ3 Ε30 στη χωρα μας.
insane in the ///Midbrain
Μπορει να το ξερεις το αμαξι,αλλα όταν παω Αθηνα περναω παντα από μπροστα απ τον Καφουνη,ξερεις πριν την πλατεια Μεταξουργείου και εχει ένα πεντακαθαρο Μ3 Ε30 γκρι,το εχεις δει??
Ptboul (04-12-13)
Σε ευχαριστω που με σκεφτηκες,αλλα και αυτο το γκρι το καημενο εχει δει τα ραδικια αναποδα σε εναν γκρεμο στην Κρητη πριν καμια δεκα-δεκατρια χρονια.Τον ρωτησα πριν κανενα μηνα αν το πουλαει (σε τιμη χωμα ελπιζα,για καβατζα να το εχω για ανταλλακτικα) και μου ειπε οτι ειναι κατι πολυ ακριβο αυτο το αμαξι (προφανως δεν γνωριζε οτι ηξερα την ιστορια του).
Το εφερε ο γερανος σε ενα διπλανο φανοποιιο οταν εβαφε ο ξαδερφος μου το Ε36 του απο μαυρο σε ESTORIL BLAU.
Σε ευχαριστω παντως.
insane in the ///Midbrain
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
alexk (04-12-13)