Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 131

Θέμα: Ferrari F430 F1

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν θέλω να μπλέξω το θέμα, αλλά αν είχα το "background" του Αλέξη, θα την έκανα τη μλκια χωρίς να ρωτήσω κανέναν... και ως κριτής αγώνων που είναι, θα έσκαγα με το εργαλείο στην πίστα και θα γινόταν χαμός.... ποιος από μας που θα είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει τέτοιο εργαλείο (χωρίς φυσικά να επιβαρύνει τσέπες άλλων) δεν θα το έκανε τώρα που οι τιμές Ferrari έχουν πέσει σε απίστευτα για 3-4 χρόνια πριν επίπεδα?

Tο ότι το μοιράζεται μαζί μας και ζητάει τη γνώμη μας όπως και άλλοι συμφορουμίτες έχουν κάνει στο παρελθόν, μας τιμά και χαιρόμαστε να μας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουμε με την άποψή μας στην τελική τους απόφαση... ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει πως οι ίδιοι δεν αισθάνονται "ανώτεροι/διαφορετικοί" από εμάς τους υπόλοιπους, ενώ άνετα θα μπορούσαν ...κι αυτό είναι προς τιμήν τους...
    Ευτυχία για τα αυτοκινητιστικά φόρουμς τέτοιοι γνήσιοι άνθρωποι, αγαπάνε το αυτοκίνητο. Εγώ υποκλίνομαι, αν και τους περισσότερους δεν τους γνωρίζω καν..

2. The Following 10 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

alexk (29-12-10), aristent (29-12-10), chief (29-12-10), gant (31-12-10), GM6 (05-01-11), joseph (30-12-10), KalpasM3 (22-12-12), Konstantinos E60 (30-12-10), m-power_01 (29-12-10), PANOS-E60 (29-12-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θέλω να μπλέξω το θέμα, αλλά αν είχα το "background" του Αλέξη, θα την έκανα τη μλκια χωρίς να ρωτήσω κανέναν... και ως κριτής αγώνων που είναι, θα έσκαγα με το εργαλείο στην πίστα και θα γινόταν χαμός.... ποιος από μας που θα είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει τέτοιο εργαλείο χωρίς να επιβαρύνει τσέπες άλλων, δεν θα το έκανε τώρα που οι τιμές Ferrari έχουν πέσει σε απίστευτα για 3-4 χρόνια πριν επίπεδα?

Tο ότι το μοιράζεται μαζί μας και ζητάει τη γνώμη μας όπως και άλλοι συμφορουμίτες έχουν κάνει στο παρελθόν, μας τιμά και χαιρόμαστε να μας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουμε με την άποψή μας στην τελική τους απόφαση... ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει πως οι ίδιοι δεν αισθάνονται "ανώτεροι/διαφορετικοί" από εμάς τους υπόλοιπους, ενώ άνετα θα μπορούσαν ...κι αυτό είναι προς τιμήν τους...
    Ευτυχία για τα αυτοκινητιστικά φόρουμς τέτοιοι γνήσιοι άνθρωποι, αγαπάνε το αυτοκίνητο. Εγώ υποκλίνομαι, αν και τους περισσότερους δεν τους γνωρίζω καν..
    +1

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Νυχτομαγαζα τι ειναι αυτο;
    Εαν περιμεναν τα μπουζουκια να βγαλουν μεροκαματο απο εμενα κονομισαν.....,δεν θυμαμαι τα τελευταια 4-5 χρονια να τα εχω επισκεφτει και γενικα εχω αλλη θεωρια για την λεξη διασκεδαση.
    Για καφε,για μπανιο,για φαγητο (δεν συμπαθω τα ακριβα εστιατορια),στις διακοπες μου, ναι πηγαινω με την corolla και εχω το κεφαλι μου....ησυχο.
    Οταν αγορασα 2007 το Μ5 ενας πολυ καλος μου φιλος μου ειπε, ρε μ....α με τα λεφτα αυτα εγω θα αγοραζα 360 MODENA,χωρις να γνωριζει οτι εγω τοτε μπορουσα οικονομικα να αγορασω και 430 ματαχειρισμενη, με χρηματα ασπρα,νομιμα, φορολογημενα,(ισως οχι οσο επρεπε,αλλα φορολογημενα) και προπαντος σκαμμενα!!!,(μιλαμε εχω σκαψει πολλα τουβλα στην ζωη μου, ακομα και τωρα στη δουλεια οταν πιανω τo HILTI το πιανει ταραμα)εγω ομως ειχα βαλει στο ματι το Μ5 και δεν εβλεπα τιποτα αλλο.
    Συμφωνω με το σκεπτικο του Σταθη για το σκηνικο των ατελειωτων δρομων με ασφαλτο γυαλι και μπαλωματα (αυτα ισχυουν και για το Μ5-Μ6), αλλα εγω μαλλον ανηκω στην αλλη κατηγορια που εχει το αμαξι στο γκαραζ για να το χαιδευει και να το περιποιειται και καμμια φορα να το βγαζει βολτα στη λιακαδα να το χαιρεται.

Υ.Γ:Τωρα οσο για αυτο που λεει ο καλος μου φιλος ο Νικος,αν τεσσερις ροδες και καποια κομματια λαμαρινας μας εκαναν στη ζωη μας να αισθανομαστε "διαφορετικοι/ανωτεροι" τοτε ζητω που καηκαμε και τσουρουφλιστηκαμε!!

5. The Following 15 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

alexk (29-12-10), aristent (30-12-10), bill_m3 (29-12-10), chief (29-12-10), gant (31-12-10), GM6 (05-01-11), joseph (30-12-10), KalpasM3 (22-12-12), Konstantinos E60 (30-12-10), Kostas_1 (29-12-10), m-power_01 (29-12-10), NickE60 (29-12-10), PANOS-E60 (29-12-10), Thomelef (29-12-10), vagmag (20-09-14)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γεια σου Αλέξη μαστροχαλαστή με την κορόλα..
    Όταν ανέβει ο Χριστόφορος θα πάμε στα μπουζούκια, τώρα που περνάμε τη δεύτερη εφηβεία

Με Hilti δουλεύεις ακόμα? Πάρε Milwaukee (πρώην Kango) και θα με θυμηθείς.. Η Ferrari των εργαλείων!!

7. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

alexm (30-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Makita και τιποτα αλλο.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Makita και τιποτα αλλο.
    έτσι...σωστός ο συμπέ...η FIAT των εργαλείων...πάντα κάτι χαλάει.
    για τις γυαλοχαρτιέρες έχουμε γίνει χορηγοί απο το να αγοράζουμε καρβουνάκια...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

10. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexm (30-12-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για να πριζώσουμε τον Αλέξη λίγο, μπας και σκάσει με κάνα Φερραρικό στη κοπή της πίτας...

12. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

alexm (30-12-10)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να πριζώσουμε τον Αλέξη λίγο, μπας και σκάσει με κάνα Φερραρικό στη κοπή της πίτας...

Και εσυ ρε βρουτε.... με την corolla θα ερθω Κωστα για σκασιμο.....
    Το πατωμα ετσι ηταν φιλε φλατ,μονο που δεν ηταν carbon....
    Παντως η enzo εξωτερικα δεν μου πολυ αρεσει (ειδικα απο το πλαί),σε αντιθεση με την 430 Scuderia (χωρις τις ριγες) που την βλεπω σαν το ποιο ομορφο αυτοκινητο της ferrari.
    Attached Images Attached Images

14. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

alexk (31-12-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντως η enzo εξωτερικα δεν μου πολυ αρεσει (ειδικα απο το πλαί),σε αντιθεση με την 430 Scuderia (χωρις τις ριγες) που την βλεπω σαν το ποιο ομορφο αυτοκινητο της ferrari.

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων

ΘΕΟΣ!!!!!!!

Δεν μπορουσε η πιπτανα....... η κριση να καθυστερουσε πεντε χρονακια

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα