Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
όταν κάτι το κυνηγάς σε κυνηγάει και αυτό...απαράβατος κανόνας για τα αμάξια κροτίδες. είναι θέμα πρώτα του ιδιοκτήτη και μετά όλων των υπολοίπων παραγόντων. τα σχολαστικά σέρβις και οι αλλαγές λαδιών, ο προγραμματισμός επίσκεψης στο συνεργείο για τα γνωστά θέματα του κάθε μοντέλου, η σωστή χρήση του αυτοκινήτου κτλ, παρατείνουν την ζωή του αυτοκινήτου.
κάποια πράγματα από τα οποία με έχει ξεκουράσει το Χ5:
ωχ, ακούστηκε αυτό - πέρασα τα 5κ πρέπει να αλλάξω λάδια
- θέλουν ή δεν θέλουν οι βαλβίδες ρύθμισμα, πα να γ.......εί το πάω για λάδια και θα το ανοίξω κιόλα
- άλλαξα μέταλλα πριν από 90κ, μάλλον κοντά είναι η ώρα τους
- είμαι στα τόσα χιλιόμετρα, άραγε η αντλία πόσο ακόμα θα πάει μέχρι να κλάσει
- κάτσε να μπω στο αμερικάνικο που έχω καιρό επισκεφτώ μπας και παρουσιάστηκε τπτ καινούριο, όχι τπτ άλλο, μην περιμένουμε από αλλού και από αλλού μας έρθει
- αυτή την εβδομάδα νομίζω πως το αμάξι σέρνεται ενώ την προηγούμενη γ.....ε
- σκατά, ο βενζινάς που βάζω κάθε πέμπτη βενζίνη την ανέβασε στο θεό και άντε τώρα να ξαναβρείς καλό βενζινάδικο
- μου χτύπησε πυράκια
- από τα 150€ λογαριασμό κινητής τα 80€ είναι σε κλείσεις με άλλους κατόχους του ίδιου αυτοκινήτου
- ο μηχανικός σου είναι μέρος της καθημερινότητας σου, σαν να είναι κολλητός σου ένα πράμα, ενώ δεν πάτε μαζί ούτε για έναν καφέ
- μόλις αρχίζει και σηκώνεται στην ράμπα παρατάς ότι κάνεις, τσακώνεις τον φακό και σαν κάφρος σκουντάς δεξιά και αριστερά όποιον βρίσκεται από κάτω και ψάχνεις σαν τον βλάκα αν έχει ανοίξει και που έχει ανοίξει
- μια φορά την εβδομάδα ξαπλώνεις σαν τον βλάκα και κοιτάς από κάτω(αυτό ακόμα δεν έχω εξηγήσει γιατί το έκανα)
- σε κάθε σταυροδρόμι που είναι να βγεις ελέγχεις από 2-3 φορές τον κάθε καθρέφτη και δεξιά αριστερά για να σιγουρευτείς πως δεν υπάρχει τροχαία ή αστυνομία. και πολλά άλλα σπαστικά τα οποία είναι μέρος της καθημερινότητας κατοχής ενός ειδικού αυτοκινήτου.
θεωρώ πως αξίζει τον κόπο να το ζήσει κάποιος έστω και μια φορά στη ζωή του αν είναι λάτρεις της οδήγησης.