Σελίδα 12 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 2101112131422 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 307

Θέμα: Μ5

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τουλαχιστον τα EVO (τα περισσοτερα τουλαχιστον) ειναι στην πιεση και κανουν αυτο που σχεδιαστηκαν να κανουν, να προσφερουν οδηγικη απολαυση ειτε αυτο μεταφραζεται σε στριψιμο ειτε σε κοντρες.

Δεν θα ελεγα το ιδιο για τα Porsche που ναι μεν αλλα, και χρησιμοποιουνται κυριως για εξωτερικη διακοσμηση σε Μπουζουκλερι.

Οι οποιες εξαιρεσεις (που υπαρχουν και αυτες) δεν αλλαζουν τον κανονα της διακοσμησης η της επιδειξης της κατοχης της συγκεκριμενης μαρκας αυτοκινητου

2. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

mark e92 (08-12-16), Thomelef (07-12-16)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον δεν κυκλοφορείς στα σωστά σημεία την σωστή ώρα.
    Το μόνο μείον τους η κατανάλωση...

Γιατί βλέπεις πορκυ;;;
    8 στα 10 από αυτά που κυκλοφορούν στα σωστά σημεία την σωστή ώρα, είναι ένα μήνα συνεργείο για να βγούνε έξω τη σωστή ώρα.

Porsche βλέπω αρκετά συχνά.
    996, 997.1 , Boxter, Cayman.
    Μέγαρα, Serres, είναι η πλειοψηφία.

4. The Following 6 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

BILL007 (06-12-16), chrisgiapz3 (08-12-16), katsaraios (07-12-16), nuovo.. (06-12-16), stef (07-12-16), vagmag (07-12-16)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όταν ή διαδρομή που κανεις είναι από το Teatro στο Μoorings και για κάνα καφεδακι στο soleto δεν βγαίνουν ζημιες
    Τώρα ότι τα περισσότερα Porsche κυκλοφορούν στις πίστες και όχι στα μπουζούκια, εγώ δεν το βλέπω, αλλά ο καθένας έχει την γνώμη του για το πώς έχουν τα πράγματα και είναι και απολύτως σεβαστή.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλα τα λεει ο ντοτορε,Κηφισίας μονο πορσε και Range κυκλοφορουν καθημερινα να τρωνε και κινηση.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

7. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

doctore (07-12-16)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω μια απορία.
    Αν τα γιαπωνέζικα είναι τόσο γερά και alexισφαιρα γιατί δεν τα βλέπουμε πλέον στους δρόμους.
    Που είναι τα STI ?
    Χρόνια έχω να δω.
    Για να δω evo9 περνάνε βδομάδες.
    6, 7, 8 δεν το συζητάμε, έχω ξεχάσει πως είναι...
    Κατ'αρχην, Πορσε βλεπεις καθε μερα, γιατι πας μια φορα την ημερα στο γκαραζ σου!!!

....Εvο και Sti, αμα θες να δεις, να πας σε βενζιναδικα.....εκει συχναζουν!!!
    Καταναλωση πουσαρισμενου Εβο vs Πορσε???......ουτε Μ5 V10 δεν καιει τοσο!!!

9. The Following 5 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (07-12-16), DiS (19-12-16), doctore (07-12-16), mark e92 (08-12-16), vagmag (07-12-16)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όλα χαλάνε....
    Όλα σπάνε...
    και τα περισσότερα καίνε και τα άντερά τους χαχαχα

Πάρε ότι γουστάρεις.
    Καλά να είμαστε να αλλάζουμε.

11. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

alexm (07-12-16), aristent (07-12-16), mark e92 (08-12-16), menios (07-12-16), pilot (07-12-16)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

όταν κάτι το κυνηγάς σε κυνηγάει και αυτό...απαράβατος κανόνας για τα αμάξια κροτίδες. είναι θέμα πρώτα του ιδιοκτήτη και μετά όλων των υπολοίπων παραγόντων. τα σχολαστικά σέρβις και οι αλλαγές λαδιών, ο προγραμματισμός επίσκεψης στο συνεργείο για τα γνωστά θέματα του κάθε μοντέλου, η σωστή χρήση του αυτοκινήτου κτλ, παρατείνουν την ζωή του αυτοκινήτου.

κάποια πράγματα από τα οποία με έχει ξεκουράσει το Χ5:
    ωχ, ακούστηκε αυτό - πέρασα τα 5κ πρέπει να αλλάξω λάδια
    - θέλουν ή δεν θέλουν οι βαλβίδες ρύθμισμα, πα να γ.......εί το πάω για λάδια και θα το ανοίξω κιόλα
    - άλλαξα μέταλλα πριν από 90κ, μάλλον κοντά είναι η ώρα τους
    - είμαι στα τόσα χιλιόμετρα, άραγε η αντλία πόσο ακόμα θα πάει μέχρι να κλάσει
    - κάτσε να μπω στο αμερικάνικο που έχω καιρό επισκεφτώ μπας και παρουσιάστηκε τπτ καινούριο, όχι τπτ άλλο, μην περιμένουμε από αλλού και από αλλού μας έρθει
    - αυτή την εβδομάδα νομίζω πως το αμάξι σέρνεται ενώ την προηγούμενη γ.....ε
    - σκατά, ο βενζινάς που βάζω κάθε πέμπτη βενζίνη την ανέβασε στο θεό και άντε τώρα να ξαναβρείς καλό βενζινάδικο
    - μου χτύπησε πυράκια
    - από τα 150€ λογαριασμό κινητής τα 80€ είναι σε κλείσεις με άλλους κατόχους του ίδιου αυτοκινήτου
    - ο μηχανικός σου είναι μέρος της καθημερινότητας σου, σαν να είναι κολλητός σου ένα πράμα, ενώ δεν πάτε μαζί ούτε για έναν καφέ
    - μόλις αρχίζει και σηκώνεται στην ράμπα παρατάς ότι κάνεις, τσακώνεις τον φακό και σαν κάφρος σκουντάς δεξιά και αριστερά όποιον βρίσκεται από κάτω και ψάχνεις σαν τον βλάκα αν έχει ανοίξει και που έχει ανοίξει
    - μια φορά την εβδομάδα ξαπλώνεις σαν τον βλάκα και κοιτάς από κάτω(αυτό ακόμα δεν έχω εξηγήσει γιατί το έκανα)
    - σε κάθε σταυροδρόμι που είναι να βγεις ελέγχεις από 2-3 φορές τον κάθε καθρέφτη και δεξιά αριστερά για να σιγουρευτείς πως δεν υπάρχει τροχαία ή αστυνομία. και πολλά άλλα σπαστικά τα οποία είναι μέρος της καθημερινότητας κατοχής ενός ειδικού αυτοκινήτου.

θεωρώ πως αξίζει τον κόπο να το ζήσει κάποιος έστω και μια φορά στη ζωή του αν είναι λάτρεις της οδήγησης.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 07-12-16 στις 08:01
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

13. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bmw-318is (08-12-16), chrisgiapz3 (08-12-16), doctore (07-12-16), JiMk86 (17-12-16), Leonidas_E39 (07-12-16), turbodog (07-12-16), Vassilis ///M (07-12-16)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

ώρε φίλε ... τζάμπα την βγάζω εγώ με το Μ5... ξένοιαστα χαχαχα

15. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (08-12-16), doctore (07-12-16), Leonidas_E39 (07-12-16)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    όταν κάτι το κυνηγάς σε κυνηγάει και αυτό...απαράβατος κανόνας για τα αμάξια κροτίδες. είναι θέμα πρώτα του ιδιοκτήτη και μετά όλων των υπολοίπων παραγόντων. τα σχολαστικά σέρβις και οι αλλαγές λαδιών, ο προγραμματισμός επίσκεψης στο συνεργείο για τα γνωστά θέματα του κάθε μοντέλου, η σωστή χρήση του αυτοκινήτου κτλ, παρατείνουν την ζωή του αυτοκινήτου.

κάποια πράγματα από τα οποία με έχει ξεκουράσει το Χ5:
    ωχ, ακούστηκε αυτό - πέρασα τα 5κ πρέπει να αλλάξω λάδια
    - θέλουν ή δεν θέλουν οι βαλβίδες ρύθμισμα, πα να γ.......εί το πάω για λάδια και θα το ανοίξω κιόλα
    - άλλαξα μέταλλα πριν από 90κ, μάλλον κοντά είναι η ώρα τους
    - είμαι στα τόσα χιλιόμετρα, άραγε η αντλία πόσο ακόμα θα πάει μέχρι να κλάσει
    - κάτσε να μπω στο αμερικάνικο που έχω καιρό επισκεφτώ μπας και παρουσιάστηκε τπτ καινούριο, όχι τπτ άλλο, μην περιμένουμε από αλλού και από αλλού μας έρθει
    - αυτή την εβδομάδα νομίζω πως το αμάξι σέρνεται ενώ την προηγούμενη γ.....ε
    - σκατά, ο βενζινάς που βάζω κάθε πέμπτη βενζίνη την ανέβασε στο θεό και άντε τώρα να ξαναβρείς καλό βενζινάδικο
    - μου χτύπησε πυράκια
    - από τα 150€ λογαριασμό κινητής τα 80€ είναι σε κλείσεις με άλλους κατόχους του ίδιου αυτοκινήτου
    - ο μηχανικός σου είναι μέρος της καθημερινότητας σου, σαν να είναι κολλητός σου ένα πράμα, ενώ δεν πάτε μαζί ούτε για έναν καφέ
    - μόλις αρχίζει και σηκώνεται στην ράμπα παρατάς ότι κάνεις, τσακώνεις τον φακό και σαν κάφρος σκουντάς δεξιά και αριστερά όποιον βρίσκεται από κάτω και ψάχνεις σαν τον βλάκα αν έχει ανοίξει και που έχει ανοίξει
    - μια φορά την εβδομάδα ξαπλώνεις σαν τον βλάκα και κοιτάς από κάτω(αυτό ακόμα δεν έχω εξηγήσει γιατί το έκανα)
    - σε κάθε σταυροδρόμι που είναι να βγεις ελέγχεις από 2-3 φορές τον κάθε καθρέφτη και δεξιά αριστερά για να σιγουρευτείς πως δεν υπάρχει τροχαία ή αστυνομία. και πολλά άλλα σπαστικά τα οποία είναι μέρος της καθημερινότητας κατοχής ενός ειδικού αυτοκινήτου.

θεωρώ πως αξίζει τον κόπο να το ζήσει κάποιος έστω και μια φορά στη ζωή του αν είναι λάτρεις της οδήγησης.
    Εντάξει, δεν υπέφερες κιόλας.
    Εγώ αναγκάζομαι να τηλεφωνώ σε τύπο με καραφιαγμένο άουδι TTS με φουλ όργανα μέσα, για να μου λέει από ποιο βενζινάδικο δεν του διορθώνει ο λάμδα.
    Κατάντια λέμε.

Δώσε το Χ5 και πάρε ένα Exige S για καθημερινό.

17. The Following 6 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

chrisgiapz3 (08-12-16), katsaraios (11-12-16), Lykouras (07-12-16), stef (07-12-16), TakisKal (07-12-16), vagmag (07-12-16)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ αναγκάζομαι να τηλεφωνώ σε τύπο με καραφιαγμένο άουδι TTS με φουλ όργανα μέσα, για να μου λέει από ποιο βενζινάδικο δεν του διορθώνει ο λάμδα.
    Κατάντια λέμε.

19. The Following 4 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

doctore (07-12-16), Leonidas_E39 (07-12-16), Lykouras (07-12-16), vagmag (07-12-16)

Σελίδα 12 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 2101112131422 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP