Σελίδα 12 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 21011121314 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 141

Θέμα: Μαθηματα πολιτισμου!!(αν ειναι δυνατον!)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιωργο, δεν λεει αυτο ο σπυρος...
    λεει -αν καταλαβα- οτι ως πολιτης και φορολογουμενος αυτης της χωρας, εχει δικαιωμα να μην θελει να "ενοχλειται" αυτος και η οικογενεια του απο λαθραια παραμενοντες και υποεργαζομενους μεταναστες...
    ολοι ανθρωποι ειμαστε, αλλα δυστυχως οταν καποιος βρεθει στην αναγκη να επιβιωσει υποχρεωτικα αρχιζει να ισχυει ο νομος της ζουγκλας.
    ο πολιτισμενος ανθρωπος, παει να ειναι ανθρωπος (και να βλεπει και τους αλλους ως ανθρωπους) και κανει οτι ειναι απαραιτητο ωστε να επιβιωσει. δεν ειναι θεωρια, το εχουμε δει να συμβαινει αυτο...

κανεις δεν ειπε οχι -εικαζω- στους σωστους και νομιμους οικονομικους μεταναστες. προσωπικα εχω πολλους τετοιους πελατες και πληροφορω οποιον θελει να μαθει οτι ειναι στην πλειοψηφια πολυ συνεπεις και σωστοι.
    δε νομιζω να εχει προβλημα λοιπον κανεις με τετοιου ειδους ξενους, οι οποιοι εργαζονται κανονικα και πληρωνουν, ικα, φορους, ενοικια κλπ.

το προβλημα ειναι στους ανεξελγκτους που κανεις δεν ξερει, ποσοι ειναι, ποιοι ειναι, απο κραταει η σκουφια τους, τι ειναι ικανοι να κανουν...

ναι σιγουρα, κατω απο τον ηλιο ειμαστε ολοι ανθρωποι, αλλα και η γυναικα μου ανθρωπος ειναι, οταν σε καθε φαναρι της την πεφτουν τεσσερις μαυροι, ασπροι, κοκκινοι κλπ...
    μα σε καθε φαναρι ομως...
    εκεινη δεν εχει δικαιωμα να παει ηρεμα στη δουλεια της και τη βολτα της χωρις να φοβαται?

ερωτω...
    Σταθη, το να εναντιωνομαστε στην παρανομια και την εγκληματικοτητα ειναι απολυτα φυσιολογικο ! Το να τους βαζουμε ολους σε ενα καλουπι και να βαζουμε ''ταμπελες'' δεν ειναι σωστο ! Οπως εχει ηδη προλεχτει , υπαρχουν κακοι ανθρωποι και οχι κακοι Αλβανοι, Τουρκοι κ.α.
    bbs rules ....

2. The Following User Says Thank You to georggge46 For This Useful Post:

Driver M (29-03-10)

Περιοχή
    Pakistan
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε Γιωργο,
    Και αυτοι διοτι αλωνιζουν στην χωρα μας αφου πλεον στο μελλον δεν θα ελεγχεται η κατασταση αφου οι ''αρχοντες'' της χωρας μας ετσι επελεξαν

Η Ελλάδα μετατραπηκε σε χώρα μόνιμης εγκατάστασης και διαμονής μεταναστών, λαθρομεταναστών - οικονομικών προσφύγων, πολιτικών προσφύγων κτλ απο το 1991-92 της χειροτερης παστας εγκληματιες, και οτι το χειροτερο.

Επαναλαμβανω οτι δεν εχω τιποτα με τους αλλοδαπους, και βεβαια υπαρχουν οικογενειαρχες που σεβονται.

Δειτε ρε παιδια στις φυλακες τι γινεται οπου το 50% ειναι αλλοδαποι.
    Εγω επιμενω οτι μονο αν σου κατσει η στραβη τοτε θα βλαστημας (οχι σε προσωπικο επιπεδο) την ωρα και την στιγμη που πατησαν το ποδι τους εδω τοσοι πολλοι, πραγμα που δεν το ευχομαι, να συμβει σε κανενα.

Το θεμα ειναι οτι ο αριθμος ειναι υπερβολικος και καθε καρυδιας καρυδι ανεβαζοντας τον πηχη σε ποσοσστο εγκληματικοτητας.

Για να μην παρεξηγηθω ξαναδιαβασε το παραπανω μηνυμα μου, και με καλυψαν απολυτα Σταθης + Σνουπυ+ Νικος.

4. The Following User Says Thank You to 5555 For This Useful Post:

Stathis (29-03-10)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω την αμυδρά εντύπωση πως τα "κομάντα" του Λιμενικού (και το τονίζω γιατί baywatch είναι που φαντασιώνονται ότι είναι τα ΟΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού), όταν έλεγαν στην πορεία τους περί Αλβανών, δεν εννούσαν λαθρομετανάστες που δεν πληρώνουν ΙΚΑ κ.τ.λ. Αλλά όλους όσους προέρχονται απο αυτή την χώρα. Τους ενοχλεί η εθνικότητα τους, άσχετα απο την νομιμότητα.

Οπότε δεν είναι εκεί το θέμα. Και εμένα δεν με ενοχλούν οι νόμιμοι και φιλήσυχοι. Οι αντίθετοι φυσικά και με ενοχλούν.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τους γνήσιους απόγονους του Περικλή και της Ασπασίας που θεωρούν τους άλλους βάρβαρους, γιατί δεν έχουν φωνάξει ποτέ σύνθημα για τους Ρωσοπόντιους π.χ. Οι συμμορίες των οποίων είναι πολύ περισσότερο βουτηγμένες σε παράνομες δραστηριότητες (προστασία, εκβιασμοί, trafficking κ.α) ;
    Γιατί οι Αλβανοί είναι ο εύκολος στόχος. Και πιασάρικος.........

6. The Following 2 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

Driver M (29-03-10), georggge46 (29-03-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά η αλήθεια είναι ακριβώς στη μέση...δεν μας πειράζουν οι νομιμοι και νομοταγείς μετανάστες και φυσικά μας ενοχλούν οι εγκληματίες κλπ κλπ. Δεν τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι και απαιτούμε από την Πολιτεία να λάβει ουσιαστικά μέτρα για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης και να στείλει από εκεί που ήρθαν αυτούς που ήρθαν και συνωστίζονται στην Αθήνα και τα αστικά κέντρα παράνομα, οι οποίοι εκ των πραγμάτων αναγκάζονται να προβαίνουν σε παράνομες πράξεις, να εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες κλπ.
    Αν είχουμε κοχόνες βάζουμε και στη φυλακή αυτούς που εν μία νυκτί και για ψηφοθηρικούς λόγους νομιμοποίησαν χιλιάδες προεκλογικά...τί λέω τώρα ε;
    Και τέλος φωνάζουμε αλλά ας φροντίσουμε να είμαστε και εμείς νομοταγείς και σωστοί...όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά ε;....ούτε δέρμα τους κάνουμε ούτε τίποτα...αν έρθει η ώρα να μας καλέσει η πατρίδα θα δούμε και ποιοι τα φοράνε και ποιοι τα έχουν μεγάλα. Στα λόγια είμαστε όλοι XXL...και τέλος το θέμα της λαθρομετανάστευσης δεν είναι αρμοδιότητα του στρατού από τη στιγμή που αυτοί κατάφεραν και μπήκαν μέσα. Η αρμοδιότητά του έληξε από τη στιγμή που κατάφεραν και πέρασαν από τα σύνορα ή τα χωρικά μας ύδατα και εισήλθαν..το πρόβλημα πλέον είναι η πολιτική ηγεσία και πώς θα αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό.
    Αλλά σε αυτό το μπουρδέλο λίγα μπορεί να περιμένει κανείς από τους άβουλους πολιτικούς μας...καλό θα ήταν όμως να μη συγχέουμε το ρόλο του στρατού (με την ευρύτερη έννοια ήτοι λιμενικό, στρατός κλπ) (ο οποίος έχει και ευθύνες για το πως πέρασαν όλοι αυτοί μέσα) με θέματα που έχουν να κάνουν με πρόληψη και καταστολή από τη νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική εξουσία. Αν θυμάμαι καλά δεν είμαστε σε πόλεμο ακόμη.
    Τέλος επιμένω ότι δεν πρέπει να προβαίνουμε σε γενικούς αφορισμούς και να καλλιεργούμε μίσος....θα τα βρούμε μπροστά μας κάποια στιγμή...οι Γερμανοί μας αποκαλούν λαμόγια αυτή τη χρονική στιγμή...νομίζω κάποιοι από εμάς θλίβονται...το ίδιο ισχύει και για το νομοταγή εν δυνάμει φιλέλληνα αλλοδαπό ο οποίος πάει το παιδί του στην παρέλαση και ακούει ότι θα τον κάνουν δέρμα σε μπότες, ρούχα κλπ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 29-03-10 στις 15:01 Αιτία: νομιμοι και νομοταγείς μετανάστες ....

8. The Following User Says Thank You to yannisv For This Useful Post:

georggge46 (29-03-10)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκτος σωματος τεθηκαν με εκτακτη διαδικασια οι βατραχανθρωποι που φωναξαν ρατσιστικα συνθηματα.
    Δηλωσεις της ηγεσιας αναμενονται σημερα Μ Δευτερα.

Απο την πρωινη ενημερωση του Σκαϊ.
    Μπραβο τους!!! αξια ηγεσια!! ουστ!!!!
    Αυτα βλεπουν οι γειτονες, και την επομενη φορα θα δουμε καμια φρεγατα τους να πιανει λιμανι στον πειραια... βεβαια εμεις σαν πολιτισμενοι που πρεπει να ειμαστε θα τους ζητησουμε, διακριτικα παντα, να φυγουν οταν το αποφασισουν!!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aγαπητέ φίλε
    Από όσα έγραψα στο ποστ που σχολιάζεις, κατάλαβες ότι τα βάζω με όλους τους στρατιώτες και τους φαντάρους? Γιατί εγώ τα βάζω με λίγους, όχι απαραίτητα στρατιώτες, αλλά και απλούς πολίτες που έχουν τέτοια στρατιωτική νοοτροπία, οι οποίοι καλλιεργούν τη βια, με ρατσιστικά συνθήματα του τύπου θα φτιάξω παπούτσια με το δέρμα σας κλπ. Με αυτά είσαι σύμφωνος? Είσαι ακόμα πιο σύμφωνος να βροντοφωνάζονται τέτοια συνθήματα στην επίσημη παρέλαση της Αθήνας, μπροστά σε μικρά παιδιά και σε φιλειρηνικούς πολίτες? Αν όχι, καταδίκασέ το απερίφραστα, όπως κι εγώ και τέλος. Δε χρειάζονται συζητήσεις ούτε για τη μετανάστευση γενικότερα, ούτε για την τουρκοκρατία, ούτε για Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών, πράγματα θλιβερά, τα οποία όμως είναι εντελώς διαφορετικά με το κύριο θέμα της συζήτησης. Δε λέω να μη συζητηθούν, αλλά όχι για να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά των "παληκαράδων" μας, αλλά για περαιτέρω κουβέντα. Αυτό δεν το λέω προς εσένα, αλλά γενικότερα.

Παρακάτω, όχι δεν έχω πάει στρατό, ωστόσο θέλω να καταλάβεις ότι δεν τα βάζω με όλους όσους φωνάζουν τέτοια συνθήματα σε κάποιο στρατόπεδο, γιατί έτσι τους το επιβάλλει κάποιος ανώτερος. Αύριο μεθαύριο που θα υπηρετήσω κι εγώ, αν αναγκαστώ (είτε λόγω του γενικότερου κλίματος, είτε λόγω εντολών), πιθανόν κι εγώ να τα φωνάξω. Υπάρχει μια τεράστια διαφορά όμως: ούτε θα τα πιστεύω (αντίθετα θα γίνω ακόμα πιο πολύ ενάντιός τους) και κυρίως, ποτέ δεν θα τα έκανα πράξη, ούτε στον ελάχιστο βαθμό. Συνεπώς, δεν έχω πρόβλημα με το να φωνάζονται τέτοια συνθήματα σε κάποιο στρατόπεδο, ή σαν μέρος της εκπαίδευσης των ειδικών δυνάμεων (όχι ότι το επικροτώ κιόλας), το μεγάλο μου πρόβλημα είναι όταν αυτά φωνάζονται στο κέντρο της πόλης και κυρίως, όταν αυτοί που τα φωνάζουν (και οι υποστηριχτές τους) τα πιστεύουν και τα έχουν κάνει τρόπο ζωής και αντίληψης των πραγμάτων. Και είμαι σίγουρος, ότι ορισμένοι από τους ΟΥΚάδες που "καμαρώσαμε", ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν ονομάζω άβουλα και επικίνδυνα πιόνια και σε αυτό είμαι κατηγορηματικός, χωρίς σε καμία περίπτωση να θεωρώ ότι λέω κάτι ακραίο. Επουδενί δεν τα βάζω με τον απλό φαντάρο-στρατιώτη, που κάνοντας τον πεντηκοστό γύρω του στρατοπέδου, αναγκαστεί να φωνάξει ένα τέτοιο σύνθημα, χωρίς να το πιστεύει.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι ελεύθερος να θεωρεί τις απόψεις οποιουδήποτε, ως ηχορρυπαντικές, υπερβολικές, αντεθνικές και ό,τι άλλο θέλει. Αυτή είναι η άποψή μου όμως, στην οποία δεν έχω καταλήξει εν μια νυκτί και θα την εκφράζω, κυρίως όταν βλέπω τέτοια θλιβερά γεγονότα και ανθρώπους να τα υποστηρίζουν, με άσχετη επιχειρηματολογία εναντίον των μεταναστών της χώρας μας, των ελληνοτουρκικών σχέσεων και της σκοπιανής προπαγάνδας. Φαίνεται ότι μερικοί αγαπούν πιο πολύ τις πατρίδες και τις σημαίες, από τους ανθρώπους και τις αξίες και δικαιολογούν οποιαδήποτε βιαιότητα, προκειμένου να τις υπερασπιστούν. Εγώ πάλι, βάζω πάνω από όλα τον άνθρωπο, κάτι που (επειδή είμαστε κι Έλληνες, αλλά δυστυχώς φαίνεται να ξεχνούμε τα όσα άφησαν πίσω τους οι πρόγονοί μας) πρώτοι δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι και πολλές ακόμα εξέχουσες προσωπικότητες της εποχής, αλλά και μεταγενέστερες (Αναγέννηση, Διαφωτισμός). Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι η βία γεννά βία και τέτοιες ενέργειες σαν αυτή της παρελάσεως, έχουν πολλές αρνητικές συνέπειες, σε πολλούς τομείς. Ευτυχώς που η κυβέρνηση, δεν έμεινε αμέτοχη και πήρε αποφασιστικά μέτρα για την πάταξη τέτοιων επικίνδυνων φαινομένων. Μακάρι να ήταν το ίδιο σοβαρή και αποτελεσματική και με άλλα, πιο δυσεπίλυτα και μείζονος σημασίας προβλήματα...
    Με καλυπτεις λοιπον απολυτα αφου λες (χωρις να εχεις βιωσει καν στρατιωτικη θητεια)οτι ισως αναγκαστεις να φωναξεις κατι αντιστοιχο χωρις να το πιστευεις.
    Και εγω οταν ΤΑ ΦΩΝΑΖΑ απο πιεση και διαταγη τα εκανα ,δεν ημουνα ο Ελληναρας απελευθερωτης που θα @@@ουσε τις τουρκαλες μεσα στα χωρια τους,δεν τα πιστευει κανεις αυτα .
    Φυσικα και ειμαι αντιθετος να ακουστουν μεσα σε παρελαση,στο λεω εγω που εχω ξελαρυγγιαστει να τα λεω σε εκπαιδευση πριν σχεδον 2 δεκαετιες αγαπητε φιλε,οποτε ειναι καταδικαστεα .
    Επισης καλυτερα να μην "πιανεσαι" απο σπασμωδικες κινησεις κυβερνητικων και μη παραγοντων γιατι αν αρχισουμε το τι "ομορφες" εθνικου περιεχομενου αποφασεις εχουν παρει μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα θα εκπλαγεις.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω την αμυδρά εντύπωση πως τα "κομάντα" του Λιμενικού (και το τονίζω γιατί baywatch είναι που φαντασιώνονται ότι είναι τα ΟΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού), όταν έλεγαν στην πορεία τους περί Αλβανών, δεν εννούσαν λαθρομετανάστες που δεν πληρώνουν ΙΚΑ κ.τ.λ. Αλλά όλους όσους προέρχονται απο αυτή την χώρα. Τους ενοχλεί η εθνικότητα τους, άσχετα απο την νομιμότητα.

Οπότε δεν είναι εκεί το θέμα. Και εμένα δεν με ενοχλούν οι νόμιμοι και φιλήσυχοι. Οι αντίθετοι φυσικά και με ενοχλούν.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τους γνήσιους απόγονους του Περικλή και της Ασπασίας που θεωρούν τους άλλους βάρβαρους, γιατί δεν έχουν φωνάξει ποτέ σύνθημα για τους Ρωσοπόντιους π.χ. Οι συμμορίες των οποίων είναι πολύ περισσότερο βουτηγμένες σε παράνομες δραστηριότητες (προστασία, εκβιασμοί, trafficking κ.α) ;
    Γιατί οι Αλβανοί είναι ο εύκολος στόχος. Και πιασάρικος.........
    δεν γνωριζω αν υπηρετησες και ποτε ,αλλα επαναλαμβανω πως εχουν ακουστει αυτα τα συνθηματα και για αλλους "γειτονες",παλιοτερα ακομα χειροτερα.(τουρκους,βουλγα ους,σκοπιανους)
    Επισης μην ξεχνας (αν γνωριζεις) πως οι Ρωσοποντιοι εχουν εξυπηρετησει αλλες καταστασεις με τις μαζικες εισροες και ελληνοποιησεις τους για ψηφοθηρικους λογους ,οποτε δεν "βολευει" τους νεοκοπους ταγους να δωσουν "γραμμη" για να ακουγονται πόλλα εναντιον τους,εξαλου εχουν υπηρετησει το ελληνικο στρατευμα καλως η κακως!!!

α και κατι τελευταιο
    Μπραβο στην αφαιρεση των εμβληματων απο τις στολες (σημαια-σταυρος)των σωματων ασφαλειας ,συγχαρητηρια για την αποκαθηλωση ,ωστε να μην θεωρουνται ρατσιστες χριστιανοι και Ελληνες οι αστυνομικοι οταν θα πιανουν κανενα αλλοδαπο να μην καταπατουνται τα δικαιωματα του και οι "θυσιες' που κανει για να "επιβιωσει" στο ελλαντα.
    Αιδως Αργειοι....

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...........................
    δεν γνωριζω αν υπηρετησες και ποτε .......
    18 μήνες σε φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπραβο στην αφαιρεση των εμβληματων απο τις στολες (σημαια-σταυρος)των σωματων ασφαλειας
    https://www.adiakritos.gr/?p=13778

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4133

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    1

Προεπιλογή

τι να πω ρε παιδια ως ποτε θα συνεχιστει αυτος ο κατηφορος δεν ξερω,στο τελος δεν θα βγαινουμε απο τα σπιτια μας..... η εγληματικοτητα στα φορτε της.σε λιγο θα μας σφαζουν 10.00 πρωι με τσεκουρια

Σελίδα 12 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 21011121314 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP