Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: 20 Ιανουαριου διαμαρτυρια

Ψήφισαν
28. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Ναι μεσα

20 71,43%
  • Οχι. Δεν θελω.

8 28,57%
Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 122

Θέμα: Κυριακη 20 Ιανουαριου διαμαρτυρια

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όλοι βάζουν το θέμα ότι οι έξω το λένε και μας ταίζουν αυτή την καραμέλα. Αυτά έπρεπε να γίνουν εδώ και χρόνια αλλά όλοι βολεβόμασταν και δεν μίλαγε κανένας και τώρα μας λένε ότι οι ξένοι τα θέλουνε για να μην υπάρχει αντίδραση. Οι ξένοι δεν λένε για την ακρίβεια των προϊόντων; Αλλά αυτό δεν μας συνφέρει και δεν το αναφέρουμε καθόλου. Άσε Βαγγέλη απλώς έχουν βρει δικαιολογία για να μην φωνάζει ο λαός. Να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

2. The Following 4 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

Bitz (15-01-13), I_MNL (16-01-13), katsaraios (14-01-13), Thomelef (15-01-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχετε καταλάβει πως δε διοικούν αυτοί αλλα οι επ έξω ;
    Ειναι αποφασισμένοι για ολα και δεν ιδρώνει το αυτί τους .
    Θα προχωρήσουν με όποιο κόστος .
    Κάντε δικαστήρια και οτι αλλο νομίζεται ,το ίδιο δεν εγινε και με το χαράτσι της ΔΕΗ ;
    Δε κερδήθηκε το δικαστήριο , δεν αντέδρασαν οι δικαστικοί με τον υπουργό ;
    Τι εγινε τελικα ;
    Γαργαρα ........
    Μόνο με εμφύλιο θα μπορουσε να γίνει κατι και πάλι παίζεται .
    Δε διαφωνώ μαζί σου σχετικά με το ατελέσφορο που έχει συνήθως η προσφυγή στα δικαστήρια σε αντίστοιχες περιπτώσεις... αλλά από τότε που με θυμάμαι είναι ο μόνος τρόπος που επιτρέπω στον εαυτό μου να λύσει τις διαφορές του, αυτό είναι και το νόημα του να ζείς σε μία πολιτισμένη κοινωνία.
    Εύλογα, θα μου πείς "τι λες ρε Κώστα, εδώ ο καθένας κάνει ό,τι του καπνίσει, νόμος δεν υπάρχει για κανέναν". Συμφωνώ, το βλέπουμε καθημερινά στη δουλειά μας, στη βόλτα μας, στη διασκέδασή μας. Επίτρεψέ μου, όμως, να έχω την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει, κάποια στιγμή, και θα αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τουλάχιστον τα στοιχειώδη μίας δημοκρατικής κοινωνίας (κράτος δικαίου, διαφάνεια, ισονομία). Δεν προσπαθώ να πείσω ούτε εσένα ούτε και οποιονδήποτε άλλον από τους φίλους εδώ μέσα ότι, πράγματι, υπάρχει ελπίδα να γίνουμε κάποτε άνθρωποι. Έτσι κι αλλιώς καθημερινά οι ενδείξεις προς το αντίθετο συνηγορούν-ο καθένας προσπαθεί όλο και περισσότερο για το τομάρι του. Εμένα, όμως, προσωπικά, αυτή η ελπίδα με κάνει να θέλω να μείνω σε αυτόν τον τόπο και να το παλέψω. Αλλιώς, θα τα είχα μαζέψει και θα είχα φύγει προ πολλού (το τελευταίο που με ενοχλεί και με διώχνει είναι η οικονομική κρίση, ασχέτως του ότι κι εγώ πλήττομαι από αυτή).

Συγγνώμη αν σε κούρασα με τη φλυαρία μου.

4. The Following 6 Users Say Thank You to kostas1.6 For This Useful Post:

Dr. Yamastura (14-01-13), katsaraios (15-01-13), Panos 316T (15-01-13), sierra (15-01-13), Thomelef (15-01-13), Z4 DCT (15-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παιδια ακυρη η διαμαρτυρια για την Κυριακη....ειναι πολυ νωρις....
    οι καγιενες, οι μιτριες, οι μιπεντες, οι εννιαεντεκες, οι κορβετες, θα κοιμηθουν νωρις το πρωι γιατι θα ναι στον Παντελιδη.....

υπερβολικη δοση???

θα το ξαναπω.... 21-12-2012...
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΚΑΤΑ...
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχετε καταλάβει πως δε διοικούν αυτοί αλλα οι επ έξω ;
    Ειναι αποφασισμένοι για ολα και δεν ιδρώνει το αυτί τους .
    Θα προχωρήσουν με όποιο κόστος .
    Κάντε δικαστήρια και οτι αλλο νομίζεται ,το ίδιο δεν εγινε και με το χαράτσι της ΔΕΗ ;
    Δε κερδήθηκε το δικαστήριο , δεν αντέδρασαν οι δικαστικοί με τον υπουργό ;
    Τι εγινε τελικα ;
    Γαργαρα ........
    Μόνο με εμφύλιο θα μπορουσε να γίνει κατι και πάλι παίζεται .
    Αυτό πιστεύω κι εγώ.

Και σας θυμίζω και το άλλο, το πιό σημαντικό: τέτοιες κινήσεις φορολόγησης και μάλιστα με πιασάρικο όνομα (φόρος πολυτελείας) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. Γι αυτό δεν ιδρώνει το αυτί τους.

Ετσι όπως έχει διαχωριστεί η κοινωνία και θα συνεχίζεται με ακόμα πιό γοργούς ρυθμούς, θα βγουν οι πολλοί και θα πουν: έχουν τρίλιτρο;; καλά τους κάνετε, ας πληρώσουν. Εχουν δυό σπίτια κι εγώ είμαι στο νοίκι; Να τους πάρετε το ένα. Εχουν καταθέσεις στις τράπεζες ; καλά τους κάνετε με 50% αύξηση της φορολόγησης των τόκων κ.ο.κ.

Και μην μου πείτε ότι δεν ισχύει. Μην μου πείτε ότι δεν το βλέπετε γύρω σας σιγά-σιγά. Οπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω να κατέβει για διαμαρτυρία με τι; Με το Μ3 και ο άλλος δεν έχει να φάει στην κυριολεξία;

Θα μου πείτε και τώρα τι θα κάνουμε; όσοι είχαν την δυνατότητα να αποκτήσουν δυό πράγματα θα πρέπει να ντρέπονται ή να τους τα χαρίσουν;

Σαφώς και όχι . Αλλά οι στόχοι τους είναι άλλοι. Δυστυχώς.

7. The Following 15 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

ankor (15-01-13), aristent (15-01-13), Bitz (15-01-13), deepBLUE (15-01-13), EVERGET (15-01-13), gant (15-01-13), Kostas_1 (15-01-13), Leonidas_E39 (15-01-13), nikos valvetronic (15-01-13), Panos 316T (15-01-13), PANOS-E60 (15-01-13), Ptboul (15-01-13), S8N (15-01-13), Thomelef (15-01-13), xristina (15-01-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δυστυχώς αδιάψευστο το παληό, "Δεν έχω εγω κατσίκα? Να ψοφήσει και του γείτονα."
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

9. The Following 13 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

ankor (15-01-13), aristent (15-01-13), bimmerm (15-01-13), Bitz (15-01-13), EVERGET (15-01-13), Konstantinos E60 (15-01-13), Kostas_1 (15-01-13), Leonidas_E39 (15-01-13), Panos 316T (15-01-13), Ptboul (15-01-13), S8N (15-01-13), Thomelef (15-01-13), xristina (15-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους να παρακαλάμε στο να ψοφήσει η κατσίκα του διπλανού...πρέπει να αρχίσουμε να χαιρόμαστε για τις κατσίκες των άλλων, να ευχόμαστε να είναι πρώτα αυτές καλά γιατί με την συνέχεια και οι δικές μας θα είναι καλά, ενώ ταυτόχρονα να παρθούν όλες οι κλεμμένες κατσίκες πίσω, απο τα λαμόγια που τις απέκτησαν με το έτσι θέλω στις πλάτες άλλων, και να επιστρέψουν αξιοκρατικά σε αυτούς που τις αξίζουν...

όσων αφορά για τους ξένους τώρα, αν οι δικοί μας κάνανε έστω και το παραμικρό απο αυτά που έπρεπε, οι ξένοι δεν θα μας έβαζαν τέτοιο κ@λοδάχτυλο.

σιγά μην τους είπαν οι γερμανοί που η αυτοκινητοβιομηχανία τους προσφέρει τρελά έσοδα και είναι πρωτοι στις προτιμήσεις των ελλήνων, ξεσκίστε τον κλάδο του αυτοκινήτου.

παρασκηνιακά, μπορεί να είναι και η μόνη χώρα σύμμαχος με τον έλληνα σε αυτό το θέμα, γιατί παίρνουν ΤΑ εκατομύρια.

όλα αυτά που πληρώνουμε σήμερα είναι απλά και μόνο η ανικανότητα των κυβερνήσεων να χτυπήσουν το πρόβλημα και φυσικά το πολιτικό κόστος απο τους πελάτες τους...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

EVERGET (15-01-13), gant (15-01-13), Leonidas_E39 (15-01-13), pilot (16-01-13), sierra (15-01-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ωραία όλα αυτά που λέμε αλλά καλό θα ήταν να κάνουμε κάτι και στην πράξη. προτείνω τα παρακάτω:
    1) να έρθουμε σε επαφή με όλα τα αυτοκινητιστικά forum και να κανονίσουμε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σύνταγμα
    2) να βάλουν μυαλό οι περισσότεροι από εμάς και να μην ψηφίζουμε αυτούς που τόσα χρόνια μας έχουν καταστρέψει.
    Με την ψήφο μας πρέπει να δώσουμε την δική μας απάντηση εκεί που μετραει περισσότερο

κάποιες ιδεες δινω δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε ολοι ...

13. The Following User Says Thank You to NickM3CS For This Useful Post:

bimmerm (15-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν ξέρω την διαδικασία ή τι χρειάζεται, αλλά για πιο συντονισμένη διαμαρτυρία μαζί με άλλα αυτοκινητιστικά φόρουμ, καλό θα ήταν να κάναμε μια κουβέντα εδώ...

https://www.haclubs.gr/web/index.php

όπως θα δείτε, είναι αρκετοί σύνδεσμοι εκεί μέσα. επαναλαμβάνω, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ζητάνε για να γίνει το φόρουμ μας μέρος του συνδέσμου, και αν η διαχειριστική ομάδα θέλει κάτι τέτοιο.

αλλά αν μιλάμε για κάτι συντονισμένο, εγώ για να μάζευα άτομα απο εκεί θα ξεκινούσα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωραία όλα αυτά που λέμε αλλά καλό θα ήταν να κάνουμε κάτι και στην πράξη. προτείνω τα παρακάτω:
    1) να έρθουμε σε επαφή με όλα τα αυτοκινητιστικά forum και να κανονίσουμε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σύνταγμα
    2) να βάλουν μυαλό οι περισσότεροι από εμάς και να μην ψηφίζουμε αυτούς που τόσα χρόνια μας έχουν καταστρέψει.
    Με την ψήφο μας πρέπει να δώσουμε την δική μας απάντηση εκεί που μετραει περισσότερο

κάποιες ιδεες δινω δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε ολοι ...
    το δευτερο εχει λεχθει αρκετες φορες...το ''εκει'' δυστυχως ειναι υποκειμενικο για τον καθενα.

το πρωτο συζητηθηκε απο προχθες ,αν δεν παρακολουθησες την συζητηση,και μαλλον καταληγει σε ναυαγιο

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καποιος μου εκανε ριπορτ τη σελιδα γιατι ειναι λεει εναντια στα δικαιωματα των ζωων.

Ίσως εννοούσαν τα "δικαιώματα των ζώων" που θέσπισαν τα χαράτσια?

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP