Με αφορμη την συζητηση αυτη και καποιους διστακτικους για τα Ε30 που μπορει να τα κοροιδευουνε κιολας να πω οτι ο δρομος ητανε και θα ειναι παντα ο κριτης.Τα χλμ και ο χρονος ειναι ο κριτης.
Καντε τον κοπο να παρατηρησετε μια μερα τα αυτοκινητα στον δρομο.Ποσα Ε30 βλεπετε καθε μερα???Εγω λογω δουλειας σε Αθηνα και επαρχια κανω παρα πολλα χλμ ολοκληρο τον χρονο και αθελα μου παρατηρω.
Χωρις αστεια όχι επειδη ειμαι πυροβολημενος με τα Ε30 αλλα παιδια κυκλοφορουνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Ε30 μετα απο τοσα χρονια ακομα στους δρομους.Τετραπορτα (σιδερενια και πλαστικα),βλεπω τελευταια και touring αρκετα,cabrio,drift-αδικα,με μεγαλους κινητηρες συγχρονους και παλιους.Βαμμενα χιλια-δυο χρωματα,τρακαρισμενα-επισκευασμενα,κολλημενα οτι να ναι.Εχω ξεκινησει και κανω και εναν καταλογο με πινακιδες-χρωματα-περιοχες απο διαφορα 318is E30 που πιστευω οτι ειναι μια ιδανικη sport λυση για τον Ελληνα λατρη των Ε30.Αυτο κατι σημαινει παιδια.....ειναι ο απολυτος κριτης,οι ανταγωνιστες ''απεβιωσανε'' προ πολλου......το λατρεμενο ''κουτι'' οπως το λενε μερικοι ειναι ακομα μαζι μας.
Παντα ομως στον δρομο και στο φαναρι για να μεταφερουνε τους επιβατες στον προορισμο τους.
Μετα την σειρα-02 ειναι το απολυτο cult ΒΜW ξεκαθαρα,με την σειρα του οπως και αλλοι θρυλοι του Μοναχου εχουνε παρει τη θεση τους στο τιμητικο βαθρο του MOBILE TRADITION που εχει αναλαβει να το κρατησει στον δρομο για πολλα χρονια ακομα και εις τους αιωνες των αιωνων......ΑΜΗΝ!
Τιμη και δοξα στα χαρακτηριστικα μουτρακια που εχουνε γινει και avatar στους κομπιουτεραδες!
insane in the ///Midbrain
Bassakos (22-06-12), Christos 330 (17-10-12), E30M40D (22-06-12), m-power_01 (22-06-12), nik200 (22-06-12), nikos1400 (22-06-12), panose30 (21-10-12), pilot (22-06-12), Ptboul (22-06-12), TSAF (22-06-12), Vasilis M3 (21-10-12)
Το νεαρό της ηλικίας σου σε κάνει παρορμητικό...
Δεν μας ενδιαφέρει εαν πέρνεις Ε46 ή Ε69 με τα ίδια χρήματα
Το ζητούμενο είναι ότι για να πάρεις "πένα" Ε30 τόσα θα δώσεις, είτε σ αρέσει είτε όχι
Μην ισοπεδώνεις λοιπόν τα πάντα και μην χαλάς την αγγελιά του παιδιού για να πεις την "γνώμη" σου..![]()
Detailing Madness
E30M40D (21-06-12)
Το οτι το θεωρεις αδυνατο δεν σημαινει οτι ειναι κιολας...Υπαρχουν πολλα ατομα εκει εξω που αναζητουν κατι αναλογο και προσεγμενο...Τωρα για το τι αυτοκινητα μπορεις να παρεις με 4000 ευρω μπορω να σου λεω μεχρι αυριο το πρωι...Δεν τον ξερω τον ανθρωπο που πουλαει το Ε30 ουτε το εχω δει απο κοντα...Απλα ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι το αυτοκινητο ειναι απ τα λιγα,απ τη στιγμη που αν κοιταξεις γυρω σου βλεπεις πολλα τετοια αφημενα στην τυχη τους που τα πουλανε 600-1000 ευρω...Και οπως ειπαν και παραπανω οι συμφορουμιτες ο πωλητης καθοριζει την τιμη....και οποιος θελει...
Ας ανοιξει καποιος ενα thread να τα πουμε αλλου...Αρκετα μπου@#$λο καναμε την αγγελια του ανθρωπου...
ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΟ ΦΙΛΕ!!!![]()
NS-conv (21-06-12)
σε μια εποχη που με 5οοο αγοραζεις περιποιημενο 46αρι(αμαξαρα) δε σχολιαζω τι ειναι η αγορα ενος απαρχαιομενου ε30 γιατι θα φανω αγενης. Τελος παντως δε χαλαω περαιτερω την αγγελια....
Δλδ με αυτή τη λογική ένα καλό 316 Ε46 έπρεπε να τιμάται στα 25000ε........
E30M40D (21-06-12)
BILL007 (21-06-12), katsaraios (21-06-12), Nino (21-06-12)