To Επος εχει γραφτει με Κυπελλα και Πρωταθληματα που ποτε δε θα μπορεσεις να εχεις !!!!
To Επος εχει γραφτει με Κυπελλα και Πρωταθληματα που ποτε δε θα μπορεσεις να εχεις !!!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Stathis (24-02-11)
M3 CSL
Stathis (24-02-11)
αυτος ο χιτλερ μαϊντανος εχει καταντησει.
απο πατηματα μεταξυ "pafilas saxo turbo vs tsingos s2000", εως οσφπ-παο, διοδια κλπ...
katsaraios (24-02-11)
Α ρε Ντουντα ....
Αχ ρε Ντουντα τι μου εκανες παλι.!!!
Παλι σε εξοδα με εβαλες.
Βγηκαν τα εισητήρια για το Final Four ???
M3 CSL
Ελα ρε Νικο πρωταθλημα πηραμε...
Ειναι το εθιμο να πηγαινει η ομαδα στα μπουζουκια.
Αν και κάποιοι αλλοι προσπαθούν να το αλλαξουν
Αυτό το βίντεο δειχνει οτι και για τους αλλους είμαστε μεγαλη ομαδα
Κοιτάτε εδω χάλια. Λες και κέρδισαν την Μπαρτσα σε τελικό. Μην πω για τις υποδοχές ηρώων στα αεροδρόμια...
αλλα τι να λέμε τωρα...
εδω ο Γκοβού πάει καθε μερα.
Ωχ, θα μου την πέσουν οι παοκτσηδες τωρα και οι πιο πολλοι ειναι φίλοι μου
M3 CSL
ti timoria efage o gauros pali re gmt? ade na kanei kai mia efesi na min paixei keklismenon ton thyron.
den yparxei kamia elpida se ayto pou legetai elliniko podosfairo kai katestimeno. ntropi mas
live free and drive hard
Eγω παλι απωρο γιατι δεν τιμωρηθηκαν παικτες του παναθηναικου που χτυπησαν καποιους οπαδους?Η Αυτο δεν ειναι στο νομικο καθεστος?
τωρα για τον Σισε Φαινεται στο βιντεο οτι ο ανθρωπος ψαχνεται αν ηθελε να προστατευτει θα εμπαινε στη φυσουνα και δεν υπηρχε προβλημα κανενα, δεν θα ψαχνοταν για ξυλο...
Απο ποιους να προστατευθει?Απο τους καφρους οπαδους σας?Με το ρημα που χρησιμοποιησες εδωσες την απαντηση, ρητορικη η ερωτηση μου.Μαλλον για εσενα το φυσιολογικο ειναι να τρεχουν οι παιχτες τις αντιπαλης ομαδας στη φυσουνα να σωθουν διαφορετικα ερμηνευεται οτι ψαχνονται.....Παντως δεν παλευεται αλλο το show με τα τα βιντεακια οσοι εχουν γραψει μεχρι τωρα εχουν αποδειξει οτι προβατα δεν κυκλοφορουν εδω μεσα.τωρα για τον Σισε Φαινεται στο βιντεο οτι ο ανθρωπος ψαχνεται αν ηθελε να προστατευτει θα εμπαινε στη φυσουνα και δεν υπηρχε προβλημα κανενα, δεν θα ψαχνοταν για ξυλο...
Στο βιντεο φαινεται καθαρα οτι πανε 2-3 ατομα να τον προστατεψουν και ενας μαλιστα ειναι του ολυμπιακου.
Οχι δεν ειναι φυσιολογικο να τρεχουν στην φισουνα κανενας αλλα οταν οι παικτες του ολυμπιακου ετρεχαν στην φισουν στο ματς οιυ δεχθηκε κλωτσια ο Ζεβλακοφ αλλα και στο μπασκετ στο ΟΑΚΑ περιμενα να εκανε κατι τετοιο μιας και εβλεπε οτι ξεφευγε η κατασταση..