έχει εντοπίσει κανένας ποτέ διαρροή ρεύματος σε Ε46 M3?
έχω να το κινήσω καμια 10αριά μέρες και σημερα ήταν τοσο ψόφιο που ουτε καν ξεκλείδωνε! χαχαχα
Σιγουρα κανει ναζια
έχει εντοπίσει κανένας ποτέ διαρροή ρεύματος σε Ε46 M3?
έχω να το κινήσω καμια 10αριά μέρες και σημερα ήταν τοσο ψόφιο που ουτε καν ξεκλείδωνε! χαχαχα
Σιγουρα κανει ναζια
Βutterfly effect...
Οχι. Πολυ φοβαμαι την οθονη...
Βutterfly effect...
Η οθονη ειναι ενα σημειο που μπορει να κανει το παιχνιδι.
εχουν θεμα τα περισσοτερα. εγω μου χαλασε BM 54 και επισης η οθονη καποιες φορες "σκαλωνει"
δλδ ειτε δεν ανοιγει και θελει ρεσετ (βαλε-βγαλε ασφαλεια) ειτε καμοια φορά και με το κλεισιμο του διακοπτη μενει ανοιχτο το λαμπακι το κοκκινο που εχει δεξια επανω.
και θελει ξανα ανοιξε-κλεισε διακοπτη.
Εμενα δεν μου χει κανει μεχρι στιγμης κατι με την μπαραρια να καθησει αλλα συνηθως το προσεχω αυτο το σημειο οταν σβηνω.
Επειτα αν δεν ειναι η μπαταρια σου( εχει περασει ο χρονος ζωης της)
καλυτερα να πας σε ενα ηλεκτρολογο να το δει και να μετρησει μηπως εχεις γενικά καμια διαροη που μπορει να οφειλεται σε κατι αλλο.
andreas_R (21-11-15)
Το αμαξι μου ειναι 2005 μοντελο το οποιο συμφωνα με το πλαισιο μπορει να φοραει και χταποδια CSL (3/2005).
Εχω αλλαξει ενα τελικο το οποιο ειναι 10 κιλα πιο ελαφρυ απο το μαμα και βγαζει καλουτσικο ηχο.
Αξιζει να αλλαξω καταλυτες (100-200αρηδες HJS)?
Με το μεσαιο τι παιζει?
X-pipe με μονη σωληνα, διπλη, να βρω ενα οεμ μεσαιο και να κοψω το καζανακι?
Διαφορες μεταξυ X-pipe και H-pipe (oem) ξερει κανεις (οσον αφορα αποδοση και ηχο)?
Το ρασπ μου αρεσει και δεν θελω να αντικατασταθει με μπασο. Drone σιγουρα θα εχει.. αλλα τι παιζει και απο θεμα αποδοσης? Ποιο μεσαιο ειναι καλυτερο?
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (30-07-16)
Κατ'εμέ μην αλλάζεις τίποτα στην εξάτμιση, δεν αξίζει τον κόπο.
Μείωσε το βάρος άν μπορείς (ζάντες, μπαταρία) κτλ.
BILL007 (01-08-16)
Σκεφτηκα μηπως αλλαζα μονο καταλυτες (αξιζει?) και να μην πειραξω το μεσαιο για να κρατησω και τη ροπη χαμηλα αφενος αλλα και τα επιπεδα θορυβου..
Απο ζαντες ειμαι οκ. Μπαταρια αστην ακομα, δεν εχω ψαχτει, μια χαρα δουλευει.Δεν κυνηγαω τη ζυγαρια. Απλα οταν βαζω κατι κοιταω λιγο και το παραγοντα βαρος..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Έχει τύχει σε κανέναν να έχει χαλάσει το tps ή το actuator ή το μοτεράκι που ανοίγει και κλείνει τις πεταλούδες και να ΜΗΝ ανάβει το EML ή να μην πιάνει κάτι ο εγκεφαλος?
Βutterfly effect...
Ποια η γνωμη σας για αλλαγη μονο της μπροστα αντιστρεπτικης με λιγο πιο χοντρη?
Του CSL η μπροστα ειναι 30,8mm νομιζω.. και η πισω 22,5mm..
Οι μαμα Μ3 ειναι 26 μπροστα 21,5 πισω..
Ολες οι aftermarket για μπροστα βγαινουν στα 30mm..
Οποτε αν αλλαζοντας μονο τη μπροστα (η οποια θα εχει και 2 ή 3 τρυπες-ρυθμισεις), δεν θα πετυχουμε κατι κοντυνο στο CSL set up?
ΧΙΟΣ-CHIOS
Αν βάλεις Η&R είναι πιο ενισχυμένες / δυνατές από του CSL.
Toυ CSL είναι 'κούφιες' οι εμπρός και πιο ελαφρυές, γι αυτό βλέπεις την διαφορά στην διάμετρο. Αλλά οι aftermarket είναι πιο δυνατές.
BILL007 (07-01-17), chief (07-01-17), chrisgiapz3 (07-01-17), zaharias (06-01-17)