αμα δεν ακουσεις ομως ρε παιδι μου το"απο μικρο παιδι ημουν ολυμπιακος" δεν εχει γουστο εδω το ειχε πει μεχρι και ο συγχωρεμενος ο Γιεκινι
αμα δεν ακουσεις ομως ρε παιδι μου το"απο μικρο παιδι ημουν ολυμπιακος" δεν εχει γουστο εδω το ειχε πει μεχρι και ο συγχωρεμενος ο Γιεκινι
αντε γεια...
katsaraios (03-07-12), m-power_01 (03-07-12), Panos 316T (04-07-12)
Samaro (13-07-12)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
aristent (04-07-12), Eleni (05-07-12), katsaraios (04-07-12), Kostas_1 (04-07-12), Ptboul (05-07-12)
Σύμφωνα με ψηφοφορία του γνωστού site top10-world.com οι δέκα κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών είναι οι:
1.Λιονέλ Μέσι
2. Ντιέγκο Μαραντόνα
3. Κριστιάνο Ρονάλντο
4. Πελέ
5. Μάρκο Φαν Μπάστεν
6. Ζινεντίν Ζιντάν
7. Τζορτζ Μπεστ
8. Φέρεντς Πούσκας
9. Γιόχαν Κρόιφ
10. Αλφρέδο Ντι Στέφανο
![]()
σαχλαμαρες.
ο κριστιανο περασε και δεν κολλησε απο πελε και μαραντονα. ουτε στην εικοσαδα.
ο μεσι ειναι νωρις για να κριθει και ποσο μαλλον για να παρει πρωτη θεση. αν ηταν στο 5-6 θα φαινοταν λογικο.
ο φαν μπαστεν ουτε στο ονειρο του δεν ηταν καλυτερος απο τον μπεστ. ουτε αυτον θα εβαζα στη δεκαδα.
ο ζινταν επισης μεγαλος παικτης, αλλα οχι για τοπ τεν. ο πλατινι ηταν χειροτερος?
ο μπεκμπαουερ που ειναι? ο μυλερ, ο ρουμενιγκε, ο ριβελινο, ο ζικο, σωκρατες, ο ροναλντο, ο ριβαλντο, μερικα ονοματα δηλαδη που στην εποχη τους εκαναν αντιστοιχο θορυβο με τους μεσι-κριστιανο.
katsaraios (14-07-12)
σωστος ο γιωργος, ο γιασιν σαν τοπ γκολκηπερ ολων των εποχων δεν θα επρεπε να λειπει.
επισης θα ξεχωριζα εκτος απο το ιερο τερας τζοφ, τους σμαϊχελ, μαγιερ, σουμαχερ, σιλτον, μπανκς, τζενιγκς και πιο προσφατα τον καν.
katsaraios (14-07-12)
α ρε γιωργη τι μου θυμισες...
για μενα η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων.
katsaraios (14-07-12)
παντος αμα ανακατεβες σε μια κατσαρολα την ομορφια του δωνη την κορμοστασια του τσιαντακη την γρηγοραδα του τσαρτα την εξυπναδα του αρδιζογλου την τεχνικη του δελλα το καθαρο παιχνιδι του καλιτζακη το υψος του νινη την ευχερια στο σκοραρισμα του παντου και την ελληνικη ψυχη του ... μπουμπλη θα εβγαζες τον πιο ολοκληρωμενο ελληνα ποδοσφαιριστη
αντε γεια...
joseph (14-07-12), Panos 316T (23-08-12)