Για να μη κακρηγορούμε, είναι ότι καλύτερο για κάποιον που θέλει ένα απλό γρήγορο 3αρι κάμπριο. Μη ξεχνάμε ότι έχει λιγότερα φορολογικά κ τέλη. Αυτός που θέλει Μ πάει κ το παίρνει...
Για να μη κακρηγορούμε, είναι ότι καλύτερο για κάποιον που θέλει ένα απλό γρήγορο 3αρι κάμπριο. Μη ξεχνάμε ότι έχει λιγότερα φορολογικά κ τέλη. Αυτός που θέλει Μ πάει κ το παίρνει...
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.
Το συγνεκριμένο, με ένα μπλοκέ και με εξάρι κιβώτιο μπορεί να γίνει (όχι οτι δεν είναι ήδη) εξαιρετικό.
Απ´ότι γνωρίζω είναι και "τυπικά" 2-λίτρο απλά το μοτέρ βγήκε καλό και αποδίδει λίγο παραπάνω...
Είναι αμάξι για γνώστες.
Το πέτυχα στην εθνική πριν λίγες μέρες και ξαναθυμήθηκα τα παλιά, τα ωραία ...
Αααααχ ρε Βασίλη !
Το τραγούδι "το άγαλμα" με τον Πουλόπουλο το ξέρετε; Ταμάμ κολλάει εδώ.
Εγω το "ξερω" το αμαξι... τουλαχιστον εχω διαβασει εδω την ιστορια του... οποτε ναι θα το σκεφτομουν...
Μιλησα για το πως θα σκεφτει καποιος αλλος που δεν το ξερει και βλεπει απλα την αγγελια...
alexm (29-07-14), nikos1400 (29-07-14), Vasilis M3 (29-07-14)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Δεν μιλάω καν....
Ασχολίαστη η αράχνη!!!! Χαχαχα
Detailing Madness
nikos1400 (29-07-14)
Στήσιμο Μ3 σε τιμή ξεφτίλα...
https://www.car.gr/parts/view/5322004/
Ωραίο και μερακλίδικο αμάξι πάντως!
Detailing Madness
Εδω μεχρι και τις φωτογραφιες του ΑΛΛΟΥ εχει βαλει
Το πιθανοτερο ειναι το αμαξι να μην βρισκεται στην ιδια κατασταση που ηταν παλια. Οι φωτο ειναι του Βασιλη και ειναι χαρακτηριστικες, λογικα τις θυμουντε οι περισσοτεροι. Οποτε ή απεφυγε (για ευνοητους λογους) ο νεος ιδιοκτητης να βγαλει καινουργιες ή βαριοταν. Και συνηθως αυτοι που βαριουντε να φωτογραφησουν ενα αυτοκινητο, βαριουντε να ασχοληθουν και μαζι του.
Good things comes to those who wait...
DIY ANGEL EYES FACELIFT COUPE
DIY ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ E46 COUPE