Σελίδα 115 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 1565105113114115116117125 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.141 έως 1.150 από 1591

Θέμα: Ποδοσφαιρικα και αλλα... Σαιζον 2010-2011

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Έλληνας κόουτς ισχυρίστηκε ότι δεν είδε το χτύπημα του Ριέρα στον Καφέ, αλλά αν έγινε κάτι τέτοιο, θα το καταδικάσει, ενώ είπε για τον Χιμένεθ:

«Θεωρώ αδιανόητο ένας προπονητής να μη λειτουργεί πυροσβεστικά και να μιλάει αγριεμένος στον Ριέρα. Λειτουργούσε άσχημα απέναντι στον Ριέρα. Νομίζω και η συμπεριφορά του Χιμένεθ πρέπει να αναφερθεί»!

o κλασικος υπεροπτης τριμ@@@@ας απογονος sir Τακης Λεμονης μιλαει για τον παικτη που μπουκετωσε εν ψυχρω και δεν αποβληθηκε.

η σαπιλα μεταφερεται παντου απο οσα εχουν μαθει στο μεγαλο σχολειο του Κοκαλη
    χασου να χανεσαι γιδι
    https://www.dailymotion.com/video/xh...n-kafe-2_sport

ο Λεμονης ο καραγκιοζης δεν το ειδε και μαλιστα τα εχωσε και στον αντιπαλο κοουτς αντι να ευχαριστει που τελειωσε με 11 το ματς

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos Εμφάνιση μηνυμάτων
    μερικοι γινονται τραγικα ειρωνηκοι...ξερω κι εγω παιδια να φτιαξω πολλα σκετσακια αστεια και με πολλα αντικειμενα στο στομα των ολυμπιλαγων.ειστε πολυ μακρια ομως απ την ουσια του θεματος που θα επρεπε να σας προβληματιζει γιατι μ αυτα που ειπε ο προεδρος σας την δικια σας νοημοσυνη υποτιμα και οχι την δικια μου.το ειπα και χθες οτι για οσους χαιρονται για μια τετοια νικη,απλα δεν εχω λογια.δεν θα ξαναγραψω σ αυτην την ενοτητα γιατι θα ερθω με πολλους σε αντιπαραθεση αν και προσπαθω να μιλησω αντικειμενικα.δεν θα τα καταφερω ομως μ αυτα που βλεπω.

υγ:και για οσους μας αποκαλουνε δημοσια λαγους πολυ θα ηθελα να μαθω αν ηταν οι ιδιοι σε καποιο ντου που μας ειδαν να τρεχουμε η απλα καπου το ακουσανε και το κανανε καραμελα.δεν θελω να μπω σε αυτην την διαδικασια βεβαια αν και ειμαι σιγουρος οτι ειναι το δευτερο.αυτα απο μενα....
    Μανο μη το παιρνεις ετσι ρε φιλε !!!
    Ειπαμε πανω απ ολα ειμαστε φιλοι και γινονται τα σχετικα πειραγματακια.
    Σιγα μη μας χωρισουν οι ομαδες και τα πολιτικα λες και μας δινουν φαγητο να φαμε !!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

3. The Following 5 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

A8hnaios (21-02-11), Jimmakos (21-02-11), Kostas_1 (21-02-11), manos (20-02-11), NickE60 (20-02-11)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.dailymotion.com/video/xh...n-kafe-2_sport

ο Λεμονης ο καραγκιοζης δεν το ειδε και μαλιστα τα εχωσε και στον αντιπαλο κοουτς αντι να ευχαριστει που τελειωσε με 11 το ματς
    ρε συ Γιώργο τι μυαλό κουβαλάνε τα άτομα? έχουν ξεφύγει εντελώς...! μπροστά στην κάμερα και πισώπλατα... τι μ@λακι@ τα δέρνει!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos Εμφάνιση μηνυμάτων
    μερικοι γινονται τραγικα ειρωνηκοι...ξερω κι εγω παιδια να φτιαξω πολλα σκετσακια αστεια και με πολλα αντικειμενα στο στομα των ολυμπιλαγων.ειστε πολυ μακρια ομως απ την ουσια του θεματος που θα επρεπε να σας προβληματιζει γιατι μ αυτα που ειπε ο προεδρος σας την δικια σας νοημοσυνη υποτιμα και οχι την δικια μου.το ειπα και χθες οτι για οσους χαιρονται για μια τετοια νικη,απλα δεν εχω λογια.δεν θα ξαναγραψω σ αυτην την ενοτητα γιατι θα ερθω με πολλους σε αντιπαραθεση αν και προσπαθω να μιλησω αντικειμενικα.δεν θα τα καταφερω ομως μ αυτα που βλεπω.

υγ:και για οσους μας αποκαλουνε δημοσια λαγους πολυ θα ηθελα να μαθω αν ηταν οι ιδιοι σε καποιο ντου που μας ειδαν να τρεχουμε η απλα καπου το ακουσανε και το κανανε καραμελα.δεν θελω να μπω σε αυτην την διαδικασια βεβαια αν και ειμαι σιγουρος οτι ειναι το δευτερο.αυτα απο μενα....
    δεν αξιζει να ασχολεισε με ολυμπιλαγους ..πεφτει το επιπεδο.

Rides
    1

Προεπιλογή

πολυ ασχοληθηκαμε με τα νουμερα γελαει ολη η ελλαδα μαζι τους ,,,,,αυτος ο μητροπουλος ομως ,,τι παλικαρι βρε ,,,,αφου απο τον φοβο μου τρεμω ακομα ,,,,

Rides
    0

Προεπιλογή

Τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού είναι σαν τα δώρα του Αι Βασίλη...Χαίρεστε που τα παίρνετε, αλλα ξέρετε ότι τα έχει αγοράσει ο μπαμπάς!
    H Ελλαδα εχει πιασει πατο δυστυχως..αυριο ολοι για καφε στο Κεφαλαρι.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vs316ti Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού είναι σαν τα δώρα του Αι Βασίλη...Χαίρεστε που τα παίρνετε, αλλα ξέρετε ότι τα έχει αγοράσει ο μπαμπάς!
    H Ελλαδα εχει πιασει πατο δυστυχως..αυριο ολοι για καφε στο Κεφαλαρι.
    Βασιλη τι εχει στο Κεφαλαρι???

9. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

vs316ti (21-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Βασιλη τι εχει στο Κεφαλαρι???
    σαν ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ που οι περισσοτεροι τα εχουν βρει ετοιμα το μονο που τους νοιαζει ειναι να την λενε μεσω του πληκτρολογιου..
    σε αυτον των αγωνα οι τυφλοι ειδαν οι μουγγοι μιλησαν κ οι κουφοι ακουσαν..
    για αυτο λεω το μονο που ενδιαδερονται οχι ολοι, οι περισσοτεροι ειναι το καφε κ οι ψευτομαγκιες..
    Υποστηριζω τον Παναθηναικο η δουλεια μου ειναι απολυτα σχετικη με τον αθλητισμο κ γνωριζω πραγματα κ καταστασεις..κ χαιρομαι πραγματικα για πολλους ολυμπιακους που βγαινουν κ καταδικαζουν ανοιχτα τον προεδρο τους.
    οταν εισαι προεδρος πρεπει να συμπεριφερεσαι σαν προεδρος..

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Nick ιδιος ο Μητσοτακης ειναι αυτος που μιλαει στην αρχη στο 2ο βιντεακι

Σελίδα 115 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 1565105113114115116117125 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP