Dathanaso (18-02-11)
φιλοι μου αυτη η κεραια https://cgi.ebay.co.uk/ES088EN-Car-A...item336488cf57 κανει για το δικο μας? η μηπως εκπεμπουν σε αλλες συχνοτητες οι δικες μας εδω, η συγκεκριμενη συγχρονιζει VHF-H 170-230MHz and UHF 470-860MHz, βλεπω εχει και μεγαλο καλωδιο και ισως φτανει στο πισω τζαμι
edit σε τι συχνοτητα συγχρονιζουν οι δικες μας εδω για να ψαξω?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 18-02-11 στις 20:08
Παιδιά για όσους ενδιαφέρονται να βάλουν camera οπισθπορείας ανεβάζω 2 φώτο για να δείτε πως είναι η δική μου στην 1η φωτογραφία φαίνεται πως δείχνει η camera στην οθόνη και στη 2η που είναι τοποθετημένη και πως φαίνεται.![]()
ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!
στο περίπου ναι δηλαδή αν μου δείχνει στο 40 είναι στην πραγματικότητα 50 cm αλλά το τσέκαρα μια όταν το τοποθέτησα και έτσι ξέρω τα όρια τουεεεεε με βοηθάει και το εργοστασιακό παρκτρονικ
![]()
ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!
dimtz (20-02-11)
Οκ Διονυση με μια γρηγορη αναζητηση στο google βρηκα οτι ειναι ιδιες συχνοτητες, μπραβο φιλε πως δεν το ειχα σκεφτει?
edit στο λινκ που εχω δωσει αναφερει μετρα καλωδιου 4.2, μια χαρα φτανει για το πισω τζαμι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 20-02-11 στις 17:55
Dathanaso (20-02-11)
τελικα καταφερα σαν εκ θαυματος να συνδεσω το μινι χ10 με το dynavin μεσο bluetooth, στην κληση - ακροαση δεν εχω παρεμβολες και παρασιτα, απλα ακουγομαι λιγο βαθια δεν ακουγομαι δυνατα, μηπως πρεπει να βαλουμε τελικα το extra mic που εχει για να ακουγομαστε κανονικα? το εχει δοκιμασει κανεις?
gant (28-02-11)
Ποιο εννοεις Δημητρη το μικροφωνο που μοιαζει σαν αυτο που τραγουδούσε η Στανιση?
εγω πάντως αυτο έχω και που κ που ριχνω και κανα ρεφρένακι
παντως την δουλειατου την κανει.Μην περιμενεις να σε ακουσουν απο το ενσωματομενο.
dimtz (28-02-11)