μπορει ο λ να μετραει σωστα και τα καυσαερια να ειναι οντως λαθος. μετρησες καυσαερια?
μπορει ο λ να μετραει σωστα και τα καυσαερια να ειναι οντως λαθος. μετρησες καυσαερια?
Αρα ο καταλυτης καταληγουμε και παλι ή μου διαφευγει κατι?
καυσαερια εννοεις να μετρησω με wideband?
Βutterfly effect...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6031887/
πως σας φαινεται???
Πολύ φτηνό, συν το γεγονός ότι είναι ασπρο.
sympether with chiefτης
Αν ενδιαφερεσαι, παρε τηλεφωνο και ξεκινα με το πλαισιο να δεις τι παιζει και αν ειναι οντως γνησιο. Κατι δεν μου καθεται καλα στο ματι με το πισω φτερο, αλλα μπορει να φταιει και οτι η ζαντα εχει λαθος οffset. Φυσικα δεν ειναι λευκο (αυτο φαινεται και απο τον χωρο του κινητηρα που ειναι αλλο χρωμα-μαλλον γκρι) οποτε παιζει να ειναι βαμμενο η μεμβρανη.Βεβαια τα λεφτα ειναι τραγικα χαμηλα για ενα γνησιο Μ3 οποτε και ξαναβαμμενο να ειναι παλι ειναι ευκαιρια.
Να εχουμε υποψιν οτι παμε με 7 χιλιαρικα να παρουμε Μ3 και οχι με 20 οποτε καποια ελλατωματτα μπορει να υπαρχουν που ειναι απολυτα δικαιολογημενα για την τιμη αγορας.
andreas_R (03-02-15), BILL007 (03-02-15), dionisisM3 (03-02-15), trabakoulas (03-02-15), zaharias (03-02-15)
Ενημερωτικά , και επειδη εχω δοκιμασει αρκετα λαδια διαφορικών (Castrol, Red Line, Motul, Oberon) μεσα απο χορηγίες στους αγωνες, να πω οτι το καλυτερο με διαφορά ειναι το
Castrol SAF-XJ + FM Booster (part number 83-22-2-282-583 ).
Ειναι πολυ καλυτερο απ τα υπόλοιπα με μεγαλη διαφορά.
M3 CSL
Απ'ότι καταλαβαίνω το "θέμα" είναι το fm booster. Άσχετα με τη μάρκα πρέπει να υπάρχει.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
ακριβώς. υπάρχει και κωδικός χωρίς το fm booster. ουσιαστικά είναι ενισχυτικό απ'οτι είχα διαβάσει κάπου κάποτε.
είναι η μόνη βαλβολίνη που εξαφανίζει οποιοδήποτε θόρυβο παρουσιάζεται απο άλλου τύπου βαλβολίνες.
sympether with chiefτης
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
BILL007 (24-06-15), Kazakos Garage (04-03-15)