Σελίδα 11 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 91011121321 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 255

Θέμα: εκτακτη εισφορα στα ακινητα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρη, διαφωνώ με την τελευταία σου φράση. Θα επιζησουμε πασει θυσία. Και θα επιζησουμε για να τους πηδηξουμε μετα. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κανω. Και όσο πληρώνω, τόσο αυξάνεται η λίμπιντο.
    ποτε μου δε φανταστηκα οτι το zone press λειτουργει αφροδισιακα.
    τωρα εξηγειται γιατι οταν επαιζα σκληρη αμυνα στο μπασκετ σκυλιαζε ο αντιπαλλος μου.

2. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

S8N (12-09-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

παει θα πηδηχτω απο το παραθυρο σημερα.

Εχω μπροστα μου τον ελεγχο που εγινε απο ανεξαρτητο φορεα σε ΔΕΚΟ η οποια στο μεγαλυτερο ποσοστο εχει χαμηλου μορφωτικου επιπεδου υπαλληλους

Σας γραφω τα χοντρα:

ΜΟ μισθων: 60.000 ευρω
    Υπεραριθμοι: 40%

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλους. Κερδοσκοπους, πολιτικα λαμογια, εργατοπατερες συνδικαλιστες, διαπλεκόμενους, φοροφυγάδες, αναρχικούς, τη Μερκελ, τους δήθεν, τους δεν, όλους. Όλους όσους ευθυνονται και όλους όσους δεν κάνουν κάτι. Το τι πρέπει να γίνει το μάθαμε πλέον. Λογικό είναι να μη μας αρέσει, πρέπει να γίνει όμως. Ούτε εμένα μου περισσεύουν, άλλα τα πραγματα είναι σοβαρά. Όταν διαφυγουμε απ' τον κίνδυνο, θα πάρω το αίμα μου πίσω. Αλλα δε δεχομαι να υπονομεύουν τις θυσίες μου αλλοι. Ο κ. Φωτόπουλος που δε θέλει να γίνει φοροεισπρακτορας ας πάει σε άλλη χώρα να δει αν εκεί περνούν οι μαλακίες του. Ειδάλλως να βγάλει τον σκασμό.

Δεν είμαι πολιτικός αναλυτής (...) ούτε και έχω σπουδάσει το συγκεκριμένο θέμα (...) είμαι απλός πολίτης, αλλά δεν βλέπω να "διαφεύγουμε τον κίνδυνο", τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον (...)
    Τα πράγματα κατά την άποψή μου είναι ξεκάθαρα: μπήκαμε στο ΔΝΤ, το χρέος μας άλλαξε χέρια με απεχθέστερους όρους και διογκώθηκε περισσότερο... οι υπόλοιποι στην ευρωπαϊκή ένωση βλέπουν ότι και άλλες, ισχυροτερες οικονομίες πρόκειται να "σκάσουν" σαν τεράστιες φούσκες... μπορούν να ξεχρεώσουν εμάς αλλά δεν μπορούν να το κάνουν για τις υπόλοιπες χώρες που θα ακολουθήσουν.... επομένως, μας χρησιμοποιόυν σαν πειραματόζωα, μας εξοντώνουν για να αναγκαστούμε να βγούμε "οικειοθελώς" από το ευρώ και να προσπαθήσουμε να βγούμε μόνοι μας από το τέλμα(...)
    ->ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής και άλλες χώρες οι οποίες θα κάνουν το ίδιο, όμως θα χρησιμοποιήσουν την εμπειρία από τα παθήματά μας (το πειραματόζωο που λέγαμε) για να περάσουν κάπως πιο ήπια την κρίση...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ... ΜΑΚΑΡΙ!
    (όμως με τα ανίκανα καθάρματα, τους γιους, τις κόρες και τους ανιψιους από τα πολιτικά τζάκια που -σαν ηλίθιοι κρετίνοι- ψηφίσαμε -γενικά μιλάω, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών....- ποιος μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο?)

Υ.Γ τα παραπάνω είναι η προσωπική μου άποψη που σαν πολίτης την λέω ελεύθερα και ελπίζω, επαναλαμβάνω, να διαψευστώ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 12-09-11 στις 15:42

5. The Following 2 Users Say Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

Driver M (12-09-11), GEORGE316 (13-09-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταθη εχω συμφωνησει αρκετες φορες μαζι σου αλλα το παραπανω ποστ δεν μπορω να το δεχτω 100%.

Δεν θα μου πει κανενας καρεκλοκενταυρος ...στης που εχει 10 παρατρεχαμενους διπλα του και τους πληρωνει ο λαος το που θα χαλασω τα λεφτα μου,τα εχω βγαλει νομιμα απο την δουλεια μου,εχω φορολογηθει αναλογα και θα τα φαω οπως θελω,στις σερρες,σε μπαξιματα,σε τηλεφωνα και σε οτι γουσταρω.

Συμφωνω να κοψω εγω την καλοπεραση,να μαθω το παιδι μου να ζει με λιγοτερα ΑΛΛΑ πρωτα θελω να δω το κρατος και τον πολιτικο κοσμο να κανει κινηση,να δω τους 300 να γινονται 200 (κατι που μπορει να γινει βασει του Συνταγματος) και τα 3,5εκ. που χαλαει η Βουλη καθε χρονο για το leasing των αυτοκινητων των ΒΟΛΕΥΤΩΝ να γινονται 500 χιλ.για να μην πω να μηδενιστει το ποσο τελειως,να κλεισουν οι οργανισμοι που φτιαχτηκαν για να βολεψουμε τα "δικα"μας παιδια και πολλα αλλα.

Τοτε να πω μαλιστα αξιζει τον κοπο να δωσω και εγω οτι μου ζητηθει.

Εκει ειναι που αντιδρα ο κοσμος,σου λεει να κανω θυσιες να βγουμε απο την δυσκολη φαση αλλα δεν γινετε να πληρωνουν συνεχεια οι ιδιοι και οι Αρχοντες του τοπου να ζουνε ζωη χαρισαμενη σαν να μην συμβαινει τιποτα.
    επειδή μου τελείωσαν τα thank

7. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

nikos-Mpacket (12-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων

Εχω μπροστα μου τον ελεγχο που εγινε απο ανεξαρτητο φορεα σε ΔΕΚΟ η οποια στο μεγαλυτερο ποσοστο εχει χαμηλου μορφωτικου επιπεδου υπαλληλους

Σας γραφω τα χοντρα:

Ελα Κωστα μη δισταζεις. Ριξε το ονομα της συγκεκριμενης ΔΕΚΟ.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σας γραφω τα χοντρα:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΟΣΕ ?

10. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

joseph (12-09-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    26 λεπτα μπουρδολογιας για να ανακοινωσει με ωραιο τροπο τα μετρα........θαυμαστε εναν υπουργο.....

https://www.youtube.com/watch?v=0QtIv44o18c
    Γιαννη βαλε και αυτο μαζι, τι ελεγε πριν λιγο καιρο..

https://www.youtube.com/watch?v=WERI...ayer_embedded#!

12. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

nikos1400 (12-09-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    φανη αυτη τη φορα θα πιασουν τοπο, διοτι χωρις αυτα τα 2 δισ. θα ειχαμε ασχημα ξεμπερδεματα.
    διαβασε και θα καταλαβεις.
    αρα τοπο πιανουν, διοτι αποφευγουμε -προς το παρον- τα χειροτερα.
    και μη μου πει κανεις τι θα γινει σε ενα χρονο, διοτι ως λαος αυτο ειναι το τελευταιο που παντα μας ενοιαζε.
    παντα κυριαρχουσε -και κυριαρχει- το "βλεποντας και κανοντας", "εχει ο θεος"...

επισης εσυ λογω ηλικιας δεν εχεις ακομα αλλες υποχρεωσεις, οποτε μπαζεις ελευθερα και καλα κανεις.
    απο μενα εχεις το ελευθερο (οχι οτι το χρειαζεσαι, αλλα το εχεις anyway).

δεν θελω ομως να ακουω απο ανθρωπους που εχουνε παιδια και σπιτια να συντηρησουνε, τετοιου ειδους "κλαψίματα"...

δηλαδη δεν μπορουμε να λεμε οτι προγραμματιζω να χωσω 2-3 χιλιαρικα για να τουμπανιασω το ηδη τουμπανο, αλλα δεν θελω να δωσω το εκτακτο μπας και σωθουμε...

ενα τρακ ντεϊ στις σερρες κοστιζει χωρις λαστιχα ή αλλες ζημιες πανω απο 1000ρικο.
    με λαστιχα ή αλλες πολυτελειες ξεφευγεις.

ας μην παμε ρε παιδια.
    ας κοψουμε λιγη καλοπεραση.
    δεν θα παθουμε τιποτα.

ουτως ή αλλως ολα αυτα ειναι αχρηστα, σας το λεω εγω αυτο που εχω υπερβαλει στα παντα.
    ειναι αχρηστα, δεν εχουν καμια ουσιαστικη σημασια.
    Το διαβασα το link, τρομακτικο!
    Περι μπαξιματων σε οτιδηποτε, συμφωνω. Αν εχεις αλλες υποχρεωσεις σιγουρα δεν μπαζεις, απο βελτιωση μεχρι πανερι με λουλουδια.

Δεν νομιζω πως πειραζει καποιον να δωσει το εκτακτο για να σωσει τη χωρα, τον πειραζει που οι εβραιομασωνοι του πασοκ τον θεωρουν ****** και τον αρμεγουν συνεχως, χωρις οι ιδιοι να κανουν κατι για τη χωρα που προσπαθουν να σωσουν. Τα λεφτα για το Αγιο Ορος θα μπορουσαν να τα χρησιμοποιησουν αλλου. Τα λεφτα για τα γραφεια τους, επισης. Τους τεραστιους μισθους τους και ενα σωρο αλλα.

Εδωσες ενα εκτακτο, εδωσες κι αλλο, κι ακομα ενα, και κανεις δεν ξερει ποσα εχεις δωσει σε φορους επι φορων, και τι πηρες? Τι ειδες?

Για τη καλοπεραση συμφωνω, δεν γινεται να τρως καθε μερα σουσι, φαε αρακα. Το αχρηστο για τον καθενα διαφερει.. αλλα οταν το εχεις δουλεψει, στο εχουν φορολογησει, και σου εχουν κοψει και ενα σωρο χρηματα χωρις να βλεπεις να διορθωνεται κατι τοτε σε πιανει η λυσσα να πεις "γιατι ρε ******δες ΚΑΙ ΑΥΤΟ το εκτακτο οταν εσεις δεν δεχεστε λιγοτερες "πολυτελειες" στη ζωη σας?"

Μακαρι καποια στιγμη να σωθει η χωρα, οι μερες θα'ναι καλυτερες για ολους.

14. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Stathis (12-09-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαχα, οπως το διαβασα λεω τι μου λεει αυτος? Μη διστασω να πηδηξω?

Δεν μπορω να πω παιδες.

Αλλωστε ήδη εχω και 2η μπροστα μου με 62.000 ευρω ΜΟ (5000 το μηνα!!!!! παει θα τρελαθώ) οπου ενα τμημα της αντι 80 εχει 230 υπαλληλους!!!!!

Χαχα να δω ποιος επενδυτης θα θελει να αγορασει τετοια μαγαζια!!!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Χαχα, οπως το διαβασα λεω τι μου λεει αυτος? Μη διστασω να πηδηξω?

Δεν μπορω να πω παιδες.

Αλλωστε ήδη εχω και 2η μπροστα μου με 62.000 ευρω ΜΟ (5000 το μηνα!!!!! παει θα τρελαθώ) οπου ενα τμημα της αντι 80 εχει 230 υπαλληλους!!!!!

Χαχα να δω ποιος επενδυτης θα θελει να αγορασει τετοια μαγαζια!!!
    9.300.000¤ ..

Σελίδα 11 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 91011121321 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP