S8N (12-09-11)
παει θα πηδηχτω απο το παραθυρο σημερα.
Εχω μπροστα μου τον ελεγχο που εγινε απο ανεξαρτητο φορεα σε ΔΕΚΟ η οποια στο μεγαλυτερο ποσοστο εχει χαμηλου μορφωτικου επιπεδου υπαλληλους
Σας γραφω τα χοντρα:
ΜΟ μισθων: 60.000 ευρω
Υπεραριθμοι: 40%
Δεν είμαι πολιτικός αναλυτής (...) ούτε και έχω σπουδάσει το συγκεκριμένο θέμα (...) είμαι απλός πολίτης, αλλά δεν βλέπω να "διαφεύγουμε τον κίνδυνο", τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον (...)
Τα πράγματα κατά την άποψή μου είναι ξεκάθαρα: μπήκαμε στο ΔΝΤ, το χρέος μας άλλαξε χέρια με απεχθέστερους όρους και διογκώθηκε περισσότερο... οι υπόλοιποι στην ευρωπαϊκή ένωση βλέπουν ότι και άλλες, ισχυροτερες οικονομίες πρόκειται να "σκάσουν" σαν τεράστιες φούσκες... μπορούν να ξεχρεώσουν εμάς αλλά δεν μπορούν να το κάνουν για τις υπόλοιπες χώρες που θα ακολουθήσουν.... επομένως, μας χρησιμοποιόυν σαν πειραματόζωα, μας εξοντώνουν για να αναγκαστούμε να βγούμε "οικειοθελώς" από το ευρώ και να προσπαθήσουμε να βγούμε μόνοι μας από το τέλμα(...)
->ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής και άλλες χώρες οι οποίες θα κάνουν το ίδιο, όμως θα χρησιμοποιήσουν την εμπειρία από τα παθήματά μας (το πειραματόζωο που λέγαμε) για να περάσουν κάπως πιο ήπια την κρίση...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ... ΜΑΚΑΡΙ!
(όμως με τα ανίκανα καθάρματα, τους γιους, τις κόρες και τους ανιψιους από τα πολιτικά τζάκια που -σαν ηλίθιοι κρετίνοι- ψηφίσαμε -γενικά μιλάω, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών....- ποιος μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο?)
Υ.Γ τα παραπάνω είναι η προσωπική μου άποψη που σαν πολίτης την λέω ελεύθερα και ελπίζω, επαναλαμβάνω, να διαψευστώ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 12-09-11 στις 15:42
nikos-Mpacket (12-09-11)
joseph (12-09-11)
Γιαννη βαλε και αυτο μαζι, τι ελεγε πριν λιγο καιρο..
https://www.youtube.com/watch?v=WERI...ayer_embedded#!
nikos1400 (12-09-11)
Το διαβασα το link, τρομακτικο!
Περι μπαξιματων σε οτιδηποτε, συμφωνω. Αν εχεις αλλες υποχρεωσεις σιγουρα δεν μπαζεις, απο βελτιωση μεχρι πανερι με λουλουδια.
Δεν νομιζω πως πειραζει καποιον να δωσει το εκτακτο για να σωσει τη χωρα, τον πειραζει που οι εβραιομασωνοι του πασοκ τον θεωρουν ****** και τον αρμεγουν συνεχως, χωρις οι ιδιοι να κανουν κατι για τη χωρα που προσπαθουν να σωσουν. Τα λεφτα για το Αγιο Ορος θα μπορουσαν να τα χρησιμοποιησουν αλλου. Τα λεφτα για τα γραφεια τους, επισης. Τους τεραστιους μισθους τους και ενα σωρο αλλα.
Εδωσες ενα εκτακτο, εδωσες κι αλλο, κι ακομα ενα, και κανεις δεν ξερει ποσα εχεις δωσει σε φορους επι φορων, και τι πηρες? Τι ειδες?
Για τη καλοπεραση συμφωνω, δεν γινεται να τρως καθε μερα σουσι, φαε αρακα. Το αχρηστο για τον καθενα διαφερει.. αλλα οταν το εχεις δουλεψει, στο εχουν φορολογησει, και σου εχουν κοψει και ενα σωρο χρηματα χωρις να βλεπεις να διορθωνεται κατι τοτε σε πιανει η λυσσα να πεις "γιατι ρε ******δες ΚΑΙ ΑΥΤΟ το εκτακτο οταν εσεις δεν δεχεστε λιγοτερες "πολυτελειες" στη ζωη σας?"
Μακαρι καποια στιγμη να σωθει η χωρα, οι μερες θα'ναι καλυτερες για ολους.
Stathis (12-09-11)
Χαχα, οπως το διαβασα λεω τι μου λεει αυτος? Μη διστασω να πηδηξω?
Δεν μπορω να πω παιδες.
Αλλωστε ήδη εχω και 2η μπροστα μου με 62.000 ευρω ΜΟ(5000 το μηνα!!!!! παει θα τρελαθώ) οπου ενα τμημα της αντι 80 εχει 230 υπαλληλους!!!!!
Χαχα να δω ποιος επενδυτης θα θελει να αγορασει τετοια μαγαζια!!!