Βάλε οπωσδήποτε gps track.
Βάλε οπωσδήποτε gps track.
ειχε ο Χαντες ...το ακουσε που πηρε εμπρος και εφευγε...ετοιμος ηταν να τους φωναξει οτι πρεπει να ανοιγοκλεισουν τον ΚΡΥΦΟ διακοπτη 3 φορες,αλλιως θα ανατιναχτει το οχημα,αλλα αυτοι/ος εγιναν καπνος.....*
....πιθανον οι επιτηδιοι ξερουν πολυ καλα τα 10-15 σημεια που θα κοιταξουν εντος δευτερολεπτων,να το βρουν και να ξεπερασουν και αυτο το θεματακι....
*....εννοητε οτι κανω πλακα,τιποτε δεν ειπε,....μια μπυρα ανοιξε ο ανθρωπος στι 4 το πρωϊ να "πνιξει" το αδικο της ολης φασης.....
Bazil Van Sinner (21-11-15), BILL007 (16-07-15), freddys (16-07-15), Lykouras (16-07-15), Ptboul (16-07-15)
aristent (16-07-15)
κανεις τον κρυφο διακοπτη , τοσο εμφανη ..που δεν παει το μυαλο του κλεφτη οτι ειναι αυτο.
βρισκεις εναν εργοστασιακο διακοπτη που δεν σου ειναι απαραιτητος και τον κανεις διακοπτη εκκινησης..και ασε τον κλεφτη να παιζει με τα κουμπακια.
Δηλαδη θες να μου πεις,εχουν βαλει το αμαξι μου στο ματι,βρισκουν καποια στιγμη που δεν το προσεχω,(το βραδυ που κοιμαμαι),και δεν θα ειναι καταλληλα προετοιμασμενοι για οποιοδηποτε αντιμετρο εχω;
Το εχουν ξανα πει ,ο καλυτερος συναγερμος=>ασφαλεια κλοπης.
Απο εκει και περα τι διακοπτες,τι gps,τι κλειδωμενα τιμονια,αν ειναι καταλληλα προετοιμασμενοι και το εχουν στοχοποιησει...
Απο jammers,μεχρι κατσαβιδι για να σπασει η κλειδαρια..
Γνωριζω υποθεση,λεωφορειο με συναγερμο gps βρεθηκε απο Κατερινη στο Λιβανο....
Και μην ξεχναμε την υποθεση με τα δυο παλικαρια που ακουσαν φασαρια στην πυλωτη κατεβηκαν να δουν τι γινεται και τους γαζωσαν...
Σε παραπλησιο νημα δεν ειχε γινει θεμα πως απο την πυλωτη εβγαλαν πρωτα το ενα αμαξι που δεν τους ενδιεφερε και μετα πηγαν στην μπεμπα;
Εχοντας ολα τα παραπανω υποψιν,δεν νομιζεις οτι καλυτερα μια ασφαλεια κλοπης να ησυχασεις;
Οπως ειπωθηκε προσεχτικα το που παρκαρεις.![]()
απο την στιγμη που στο εχουν βαλει στο ματι..και ο ιδιος να βαρας 24ωρες σκοπιες, συνηθως θα στο παρουν..οταν θα πας για κατουρημα.
η απαντηση μου ηταν περι ''κρυφου'' διακοπτη και κατα ποσο γνωριμα μπορει να ειναι τα σημεια τοποθετησης του, σε εναν κλεφτη.
μια καλη ασφαλεια σιγουρα θα σε αποζημιωσει..αλλα θα σε αφησει για καποιους μηνες χωρις αμαξι..οποτε αν μπορω με μια πολυ απλη διαδικασια, να τους καθυστερησω ...ωστε με καποιο τυχαιο γεγονος(περαστικος, περιπολια, να μην βρισκουν τον διακοπτη, κτλ) να γλυτωσω το αμαξι..δεν ειναι κακο να το φτιαξω.
freddys (19-07-15)
aristent (21-11-15), BILL007 (21-11-15), chrisgiapz3 (24-11-15), doctore (21-11-15), isou (22-11-15), Lykouras (21-11-15), Ptboul (21-11-15), Vassilis ///M (21-11-15), wheelman (21-11-15), zaharias (21-11-15)
αυτο το μπλε.....
επισης καλη ειναι και η Μ5!!!....σε οτι χρωμα να 'ναι!!!![]()