εχω πολλα να μαθω τοτεΝΕς...![]()
εχω πολλα να μαθω τοτεΝΕς...![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Leonidas_E39 (31-05-14)
Bazil Van Sinner (01-06-14)
bazil εχεις απολυτο δικιο σε ολα, αλλα το ποστ Νο #40 τα αναιρει έπισης ολα, ο Ηλιας εκανε μια μ@λ@κι@ οπως εχουν κανει ολοι οι υπολοιποι σε καποιους βγηκε σε καλο κ δεν ανοιξε μυτη σε καποιους ειχε μονο υλικες ζημιες κ υπαρχουν κ τα χειροτερα!! Οτι κ να πουμε εμεις αν ειναι να κανει ο Ηλιας κ ο καθε Ηλιας το ντριφτ στην στροφη θα το κανει!!!
ps
στην πολη μου κατα καιρους κυκλοφορει ενα 350Ζ κιτρινο με βουλγαρικες πινακιδες, ηταν λευκο στην αρχη κ μετα μαλλον το εβαψε κιτρινο ειναι στα 20-25 στην ηλικια αυτος που βλεπω να το οδηγει αν δεν κανω λαθος, βρε λες να ειναι αυτος? κριμα παντως για ολους, θελει πολυ προσοχη!!
HLIAS - E36 (01-06-14)
Αlex ακούγομαι πεντακάθαρα και έγω και αυτος που τραβάει το βίντεο,όπως και τα υπολοιπα παιδια,απο την ενδοεπικοινωνια που συνενοουμαστε,τεράστια η διαφόρα απο το μπαίνω και βγαίνω και όποιον πάρει ό χαρος.Αν πάς και λίγο πιο πίσω έγραψα προς τον Ηλία πως είναι ωραίος!
Το βίντεο το ανέβασα όχι για μαγγιά αλλα για να τσαλακώσω την είκονα μου πριν προχωρήσουν πολύ οι σχολιαμοι!Για να δείξω άμα θές πως και γω τα ίδια έκανα και την γλυτωσα αλώβητος.
Δεν αναιρει τιποτα.
Οσον αφορα το Ζ,αυτο είναι ,που ήταν ασπρο πρίν,άν διαβάσεις το άρθρο λέει και το επίθετο του,Μπόσκος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bazil Van Sinner : 31-05-14 στις 10:07
Alex_ (31-05-14)
εγω πλεον δεν ξερω αν ο ξαδερφος μου ειναι ενας κοινος ανθρωπος που οδηγει η ειναι ενας δολοφονος που κανει μπαντες και θεριζει κοσμο στο περασμα του χαχαχαχα
nik200 (31-05-14)
Brzil δεν σε κατηγορώ , όπως δεν κατηγόρησα κ τον Ηλία μια που κ εγω τα ιδια έκανα κάποτε, τώρα κ να θέλω ντριφτ με το Χ1 κ δεν γινεται κ λυπάμαι το αμάξι, αλλα εαν πεταγόταν ένα σκυλί (ειναι απρόβλεπτα πετάγονται σαν σιφουνες) όπως κ τα παιδια το ίδιο απρόβλεπτα ειναι δεν θα υπήρχε περιθώριο αντίδρασης άσχετα με το εαν υπαρχει κάποιος που βλέπει εαν το πεδίο ειναι καθαρό!
Καθαρό ειναι μονο σε κλειστό μέρος-πίστα!!!
Τέλος πάντων όλοι συμφωνούμε απο την δική μας οπτική γωνία οτι γενικα θέλει προσοχή!
Δεν τους ξέρω σαν οικογένεια ούτε το παιδι, ένας φίλος μου που είχε σπουδάσει Βουλγαρία κ του είπα να ψάξει σε κανένα site μου είπε οτι ηταν δεύτερο έτος Φαρμακευτικη απο αυτα που διάβασε στο Ίντερνετ, του στέλνω τώρα το site που ανεβάσες!!
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Bazil Van Sinner (31-05-14)
Χθες πήρα στα χέρια μου και τις ζάντες... Πολύ καλή δουλειά! Δεν τις έχω περάσει στο αυτοκίνητο ακόμα επειδή από Δευτέρα ξαναμπαίνω συνεργείο για να αλλαχτεί και το άκρο μαζί με την κόντρα και στη συνέχεια (λογικά Τρίτη) θα γίνει ευθυγράμμιση και θα μπούνε και οι ζάντες...
free picture hosting
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
aristent (01-06-14), Bazil Van Sinner (01-06-14), ghost-rider (01-06-14), mark e92 (01-06-14), Vassilis ///M (01-06-14)
Με το καλό Ηλία !
Αντε να ξαναρχίσουν οι χοροί !!!
HLIAS - E36 (01-06-14)