Δες με ένα πολύμετρο αν έχεις 12 συνεχόμενα...
Δες με ένα πολύμετρο αν έχεις 12 συνεχόμενα...
Σωστο .....γενικα μετρησα με πολυμετρο αλλα δεν ειχα ανοικτο μοτερ!
Αλλα αμα ηταν ετσι δεν θα επρεπε και με την απλη αλογονου να μου τρεμοπαιζει αν τρεμοπαιζε η ταση?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Πάρη το canbus είναι η φιλοσοφία της ηλεκτρικής εγκατάστασης όλος ο σχεδιασμός.Για να περιοριστούν τα καλώδια χρησιμοποιούνται διάφορα εγκεφαλάκια που διαχειρίζονται τοπικά τις καταναλώσεις.Πιο απλά και χοντρικά δεν φεύγει από την ασφαλειθήκη καλώδιο προς διακόπτη και μετά με ίδια διατομή στην κατανάλωση.Πάει σε εγκεφαλάκι το ρεύμα και μετά μοιράζεται σε διάφορες λειτουργίες-πολύ χοντρικά!! Οι λειτουργίες αυτές διαβάζονται μέσω της έντασης αν δουλεύουν σωστά,δηλαδή αν τραβάνε ΑΚΡΙΒΩΣ τα αμπέρ που πρέπει! Αντιλαμβάνεσαι πόσο πολλαπλασιάζονται οι δυνατότητες για έλεγχο.Έτσι όταν λέμε ότι το τάδε παπαράκι είναι/έχει canbus σημαίνει ότι είναι σχεδιασμένο να τραβάει ακριβώς τα αμπέρ που χρειάζεται η συγκεκριμένη λειτουργία για να κοιμάται ήσυχο το αντίστοιχο εγκεφαλάκι.Ολντού??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos valvetronic : 07-12-13 στις 17:31
Dermatis (07-12-13)
Dermatis (07-12-13)
Ευχαριστω ολους παιδια για την βοηθεια !
Θα επικοινωνησω με τον πωλητη αν γινεται να μου κανει refund!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Για να εξαντλησω καθε πιθανο σεναριο ....αλλη μια ερωτηση!
Εκανα μια βολτα σε εναν ηλεκτρολογο αλλα ειχε αρκετη δουλεια οποτε λεγοντας του οτι ειναι ξενον κανμπας και κανει αυτο μου ειπε οτι ισως θελουν προγραμματισμο σε Gt1 ......Υπαρχει τετοια περιπτωση?
Μολις τα δηλώσεις στο GT1 θα σταματήσει να σου κανει κολπα αλλα θα χάσεις την ρυθμιση υψους των φωτων.
Dermatis (08-12-13)
Να μου λειπει θα βρω ενα κιτ να μην χρειαζονται πατεντες!
Εχει αγορασει κανεις καποιο κιτ και να δουλεψει απροβληματιστα?
Γιατι και αυτο canbus ελεγε αλλα δεν επαιξε!![]()