ζηταω παντου και παντα αποδειξη
αν μου δωσουν εχει καλως, αλλιως δε με νοιαζει, αδιαφορω
ζηταω μονος μου να μη μου κοψει για να γλιτωσω το φπα
εντάξει ΟΚ, απλά αυτό "το παίρνω το σδοε" , δεν είναι του χαρακτήρα του Ελληνα. Κακά τα ψέματα.
σε αντίθεση π.χ. με τον γερμανό που έχει το νούμερο στα favorites στο τηλέφωνο και το καλεί χωρίς δεύτερη σκέψη.
οκ το εσβησα, ειμαστε ενταξει?
στο εξωτερικο η "ρουφιανια" λειτουργει στο φουλ.
ειδικα στην ελβετια γινεται κατα κορον
gant (05-06-13)
Δεν γίνεται καμμιά παρεξήγηση.
Δεν έχω διαφορετική άποψη με την δική σου, στο ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι το διαφορετικό, παρά στην μείωση των συντάξεων.
Μέχρις όμως ενός ορίου, όχι στα όρια της ζητιανιάς που πιστεύω ότι εκεί τελικά θα καταλήξει. Τουλάχιστον για αυτούς που συμπλήρωσαν κανονικά και στο ακέραιο τα συντάξιμα χρόνια τους και έχουν καταβάλει κανονικότατα όλες τις εισφορές τους.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Stathis (05-06-13)
Δεν περιμένει κανείς από σένα, Γιώργο, να σώσεις τη χώρα.
Κοίτα όμως την αλυσιδωτή αντίδραση:
Ο μπογιατζής πήρε 400 μαύρα. Θα πάει αύριο στο λογιστή του και θα του δώσει τις αποδείξεις για τα χρώματα που αγόρασες ΕΣΥ και τα οποία έκοψε ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, προκειμένου να τα περάσει στα έξοδα καθώς τηρεί βιβλία Β' κατηγορίας. Εάν ούτε αυτός πήρε απόδειξη για τα χρώματα, τη δουλειά αυτή θα την κάνει το χρωματοπωλείο.
Του χρόνου λοιπόν ο φίλος μας θα δηλώσει καθαρά έσοδα ένα @ κι ένα μύδι ενώ θα έχει τσεπώσει μαύρα μερικές δεκάδες χιλιάρικα, θα πληρώσει φόρο όσο το τέλος επιτηδεύματος και η εισφορά αλληλεγγύης και θα εξακολουθεί να κυκλοφορεί με Almera όχι γιατί δε βγαίνει αλλά γιατί δε μπορεί να δικαιολογήσει τα τεκμήρια του δίλιτρου κουάντρο τουμποτσάτζε. Φυσικά το ΦΠΑ των υλικών θα το συμψηφίσει με το ΦΠΑ που οφείλει. Να μη σου πω ότι μπορεί να έχει και επιστροφή.
Απ' την άλλη ο γιος σου, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, Επιστήμων που ίδρωσε ο κώλος του να πάρει πτυχίο, θα είναι άνεργος ή θα υπογράφει μια στο τόσο καμια βεβαίωση ή κανα αυθαίρετο με αμοιβή μικρότερη από του αγράμματου ασπριτζή ή του υδραυλικού και η οποία πρέπει απαραιτήτως να δηλωθεί στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ για να εκδοθεί το παραστατικό. Για την αμοιβή αυτή θα προκαταβάλει το 90% του φόρου και θα του παρακρατηθεί ΤΣΜΕΔΕ. Στην καλύτερη περίπτωση θα δουλεύει ανασφάλιστος με μπλοκάκι όπως η γυναίκα μου επί 11 συναπτά έτη μέχρι να πάρει πόδι, όπως κι εκείνη, με αποζημίωση ένα αποτύπωμα Νo 44 στον πισινό και μια συστατική που μάλλον προέκυψε από αναζήτηση στο Google. Εκείνος θα οδηγεί BMW την οποία θα αδυνατεί να συντηρήσει καθώς τα τέλη θα είναι απαγορευτικά, ενώ το εκκαθαριστικό θα είναι ένα ηχηρό χαστούκι στον προϋπολογισμό του καθώς πέραν των όσων πλήρωσε και ο φοροφυγάς μάστορας φίλος μας θα έχει να πληρώσει και 26% φόρο από το πρώτο ευρώ. Που αν συνεχίσει έτσι το πράγμα, θα είναι και το τελευταίο. Δεν κάνω τον έξυπνο, σου εξιστορώ την κατάσταση που βιώνω κι εγώ ο ίδιος.
Την επόμενη φορά λοιπόν πες τους 400 με απόδειξη ειδάλλως θα κοιτάξεις αλλού. Νομίζω ότι είναι διαφορετικά να του το λες εσύ και διαφορετικά ο Κοπελούζος, οπότε θα το εκτιμήσουν. Αν δεν το εκτιμήσουν, πάρε μερικά 25κιλα και βαψτε το μόνοι σας. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις πως σε κλέβει το κράτος, κόψε τιμολόγιο στο όνομα του γιού σου. Αν και δε θα το συνιστούσα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 05-06-13 στις 16:33
A8hnaios (05-06-13), bakalos (05-06-13), chrisgiapz3 (05-06-13), Konstantinos E60 (05-06-13), Kostas_1 (05-06-13), Loukas (05-06-13), PANOS-E60 (05-06-13), Ptboul (05-06-13), Stathis (05-06-13), Thomelef (05-06-13)
Μιλουσα πριν καιρο με φιλο ψυκτικο που μου εφτιαχνε την κουζινα στο σπιτι.Και αναφερθηκαμε στο 100 με-90 χωρις.Ξερετε τι μου ειπε?Η τιμη που θα πεις στον πελατη πρεπει να ειναι ΜΕ ΦΠΑ και αν ο πελατης θελει να παρανομησει και να δεχτει τιμη χωρις φπα θα το κανει.Αυτο βεβαια υσχειει στην περιπτωση που εχει γινει η δουλεια και ερχεται η ωρα της πληρωμης.Το λεω αυτο γιατι πολλες φορες μερικα λαμογια κανουν μια δουλεια και οταν στο τελος σου λενε τιμη και ζητησεις τιμολογιο-αποδειξη τοτε η απαντηση ειναι μια:Ναι φυσικα,αλλα θα επιβαρυνθειτε το φπα.![]()
Άρη, οι πολ. μηχ. έγιναν ήδη 2 στην οικογένεια. Ο μικρός απολύεται τον Αύγουστο. Τον κερνούσε γλυκά ο μπάουερ στο κέντρο του Ναυπλίου, όπου και γνωρίστηκαν.
Τα υπόλοιπα όλα που γράφεις κατανοητά και τα γνωρίζω, αλλά όταν μιά έκπτωση φτάνει σχεδόν το 30%, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το παίξω υπερασπιστής του Κράτους.
Ας βρεί μια φόρμουλα να τους τα παίρνει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 05-06-13 στις 17:17
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ Ο ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ;
αυτο ειναι το πρωτο γαμημενο λαθος του συστηματος.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ στην αρχικη αξια και τελειωσε.
Ελεος δηλαδη με το κωλοχανειο.
Νομπελ στα οικονομικα θελει να το χωνεψουμε;
Στην δε παροχη υπηρεσιων, που εκει γινεται το κολπο, ας βαλουν επιτελους πλαφον πληρωμης με μετρητα τα 50 ευρω και παραπανω με καρτα η διγραμη επιταγη ημερας.
Δηλαδη στην Αγγλια και την Αμερικη ειναι μαλακες που το εχουν ετσι 30 χρονια;
Εξω αν εχεις μετρητα ειτε εισαι νταβατζης ειτε ντραγκντηλερ.
Και πας φυλακη.
Τελος.
Αμαν πια με το κωλοχανειο.