Eπειδή έτυχε να είμαι στα πρώτα βήματα του προγράμματος πριν γίνει γνωστό στους υπόλοιπους και καθιερωθεί στις σχολές,είναι ένα εξαίσιο πρόγραμμα πάνω στο οποίο έχουν επενδυθεί πολλά ευρωπαικά κονδύλια και χρήματα του ελληνικού κράτους.Το μεγάλο ΑΛΛΑ είναι ότι χωρίς ενημέρωση των χρηστών και ανάλογη κουλτούρα (που δεν διαθέτουμε) είναι ουσιαστικά άχρηστο.
Και για να καταλάβουμε λίγο το επίπεδο ενημέρωσης που διαθέτουμε σαν λαός και πόσο το ψάχνουμε το κάθε τι, θα ήθελα κάποιος να μου πει αν έχει ακουστά την υπηρεσία του εκάστοτε δήμου για περισυλλογή λιπαντικών (πρόγραμμα της ΕΕ)![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 02-09-12 στις 23:57
Η γνώμη μου, σαν απλός end user, είναι ότι ο Εύδοξος είναι πολύ κακό για το τίποτα. Φαντάζομαι το ζήτημα με την ενημέρωση των λιστών των συγγραμμάτων, το πότε αυτά παραδίδονται, σε τι κατάσταση, κλπ, είναι θέματα του υπουργείου, των σχολών και των εκδοτών.
Από εκεί και πέρα, απλά μπαίνεις με ένα username/password μπορείς να δεις τη λίστα συγγραμμάτων που σε αφορά, να επιλέξεις τα ανάλογα συγγράμματα και να επιλέξεις κάποια που έχεις παραλάβει προς ανταλλαγή.
Δεν ξέρω κατά πόσο έχει άλλες δυνατότητες σαν πλατφόρμα/λογισμικό, αλλά ότι αφορά τις σχολές και τους εκδότες σε αυτό το σύστημα επιλογής και διανομής των συγγραμμάτων, είναι απλά τραγικό.
Αύριο το πρωί που δε θα βαριέμαι, θα σκανάρω το εξώφυλλο από το διδακτικό σύγγραμμα Τεχνικής Υδρολογίας που μας διανεμήθηκε. Σε περίπου 10 λέξεις που έχει στο εξώφυλλο, μαζί με το όνομα του συγγραφέα, έχει 2 ορθογραφικά λάθη...
edit: Το βρήκα στο google:
![]()
Ναι και ο Εύδοξος τί να πω συστηματάρα μιλάμε, κάθε τρεις και λίγο κολλούσε και έπεφτε ο σέρβερ.
Γιαννη σε ποια σχολη εισαι? Αν εισαι στο τει πειραια ισως βρω κατι, μιας και εγω χρωσταω ακομα 3 μαθηματα... και μετα ορκιζομαι.
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
Σε ποιο ετος βρισκεστε Χαρη και Γιαννη?
giannis_compact (03-09-12)
Γιαννη εγω ειμαι μεγαλο εξαμηνο. Λογω δουλειας δεν ειχα και πολυ χρονο να ασχοληθω. Ειμαι 17 εξαμηνο...
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!