Σελίδα 11 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 91011121321 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 237

Θέμα: S54 looking for new home ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Oχι ειναι στην Γερμανια και ειναι μεσα απο την M.
    εννοώ ότι οι περισσότερες μετατροπές στην ελλάδα είναι ελλιπείς στα ηλεκτρολογικά

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οσες εγιναν εκτος απο τις δικες μας (του δικου μου & της παρεας μου θελω να πω) ολες οι υπολοιπες ΝΑΙ. Αλλες δουλευουν με αγραφους και δεν εχουν Vanos, αλλες οπως το M3 της αγγελειας και αλλες που απλα δεν καταφεραν να τα βαλουν ουτε καν μπροστα τα μοτερ.
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

Rides
    2

Προεπιλογή

πεταμενα λ7...

4. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (05-03-12), bakalos (05-03-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    πεταμενα λ7...

Nigga dude's just being a party pooper.

6. The Following 4 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

bakalos (05-03-12), gnx (05-03-12), Stathis (05-03-12), stefm5 (05-03-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nigga dude's just being a party pooper.
    εγω αγαπητε μου φιλε νιγκα δεν τα λεω τωρα, τα ελεγα απο παλια, οταν οι αγελαδες ηταν παχιες, oι μετατροπες και οι κομπρεσσορες μπαινανε με την ιδια ευκολια οπως ο αερας στα λαστιχα.

βεβαια τοτε σχεδον κανεις δεν ακουγε οσους λεγαμε μην πετατε τα λ7 σας, ακουγε τους φουντωτες που λεγανε χωσε μεγαλε, χρεωσου, να το κανεις τουμπανο...
    επρεπε για να μετρας σε bmw φορουμ να εχεις 350 αλογα τουλαχιστον!
    κριμα.

8. The Following 7 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (05-03-12), Christos 330 (08-03-12), deepBLUE (05-03-12), imolarot (08-03-12), Leonidas_E39 (07-03-12), Nikos (08-03-12), Thomelef (05-03-12)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω αγαπητε μου φιλε νιγκα δεν τα λεω τωρα, τα ελεγα απο παλια, οταν οι αγελαδες ηταν παχιες, oι μετατροπες και οι κομπρεσσορες μπαινανε με την ιδια ευκολια οπως ο αερας στα λαστιχα.

βεβαια τοτε σχεδον κανεις δεν ακουγε οσους λεγαμε μην πετατε τα λ7 σας, ακουγε τους φουντωτες που λεγανε χωσε μεγαλε, χρεωσου, να το κανεις τουμπανο...
    επρεπε για να μετρας σε bmw φορουμ να εχεις 350 αλογα τουλαχιστον!
    κριμα.
    Aχαχα....σεβαστη η αποψη σου αλλα λαθος κατα τη γνωμη μου φιλε Σταθη και για τις μετατροπες αλλα και για τους κομπρεσσορες τα εχουμε ψιλοξαναπει ειδικα για τους κομπρεσσορες και εχουμε ξαναδιαφωνισει.
    Η Αποψη μου οσο αφορα τις μετατροπες και ειδικα σε καροτσες παλιες οπως Ζ3,Ε30 κλπ δεν εχει να κανει ειδικα με τα γκαζια αλλα με ενα μικροβιο η μια κ@υλα να το πω ετσι που καποιοι τη κουβαλαμε μεσα μας ισως και απο μικρα παιδια.
    Η Γνωμη μου ειναι πως καποιες καροτσες ειναι σκετη ομορφια(Z3,E30 μοναδικες απιθανες καροτσες) και γι αυτο το λογο επιλεγονται απο καποιους για του οποιου ειδους μετατροπες,βελτιωσεις(μηχα νικες,αισθητικες κλπ).
    Το πεταμενα λ7 λοιπον ειναι υποκειμενικο,για σενα ναι ,για μενα οχι.
    Δεν εχει να κανει με τα αλογα οπως λες αλλα με το μικροβιο και την οικονομικη ανεση πολλες φορες.
    Ετσι και αλλιως αν το βαλεις κατω με το ποσο στοιχιζουν καποιες μετατροπες θα διαπιστωσεις πως θα μπορουσε ο καθενας που τη κανει να εχει ενα κλασης ανωτερο αμαξι σε δυναμη αλλα και τεχνολογικα.
    Ο Καθενας οραματιζεται καποια πραγματα και προσπαθει να τα υλοποιησει ,τοσο απλα.
    Περα απ ολα αυτα ομως και μεσα απο αυτες τις μετατροπες προεκυψαν και πολλες λυσεις , τεχνογνωσια για πολλα πραγματα που αφορουν το αυτοκινητο(ετσι νομιζω εγω τουλαχστον)που καθε αλλο παρα αρχηστα μας ειναι.
    Το μικροβιο αυτο δεν ειναι μονο αυτοκινητιστικο φαινομενο αλλα μπορει να αφορα χιλιαδες αλλα πραγματα που δεν αφορουν τροχους(ακομα και ενυδρεια).
    Οσο αφορα τους κομπρεσσορες λοιπον εγω θα πω πως ουδεποτε μετανοιωσα και οχι μονο δε,αλλα το εχω καταευχαριστηθει μιας και εχω ενα αμαξι που ακομα προβλημα δε μου εχει βγαλει αλλα και μου κανει τα χατηρια χωρις να χρειαζεται να ειμαι κοντρακιας γιατι δεν ειμαι, περα του οτι υπαρχουν πααρα μα πααρα πολλα δυνατοτερα.
    Αλλος ενας λογος ειναι και το οικονομικο γενικοτερα μια και ολοι μπορει να θελαμε ενα Μ5-Μ6 που τωρα κανουν απο 27-45 και παλαιοτερα 100+.
    Ομως ακομα και να το ειχες, ειχε να κανει με το κοστος συντηρησης,τα φορολογικα κλπ.
    Καλλιστα θα μπορουσε να ισχυριστει καποιος πως και μια τετοια αγορα ειναι πεταμενα λ7 οταν την επομενη μερα απο αυτη της αγορας το αμαξι χανει το 20% της αξιας του και σημερα τα πηρε και τα σηκωσε.
    Γι αυτο το λογο και ισως και για πολλους αλλους το τι αξιζει και τι οχι ειναι καθαρα αποψη,τρελα,μικροβιο,κεφι,ο ραμα,αγαπη του κανενος.
    Οσο για το να μετραει καποιος η οχι για μενα προσωπικα οπως και για τους περισσοτερους εδω μεσα φανταζομαι ,δεν εχουν να κανουν τα αλογα,το αυτοκινητο η κοινωνικο-οικονομικη ταξη,αλλα η προσωπικοτητα τους και ο χαρακτηρας τους.
    Φιλικα παντα
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

10. The Following 10 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

aristent (05-03-12), cecotto 029/505 (08-03-12), dark knight (08-03-12), imolarot (08-03-12), Kostas Maras (07-03-12), Nickolas_s2k (08-03-12), Panos 316T (08-03-12), Stathis (07-03-12), stefm5 (08-03-12), TSAF (08-03-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

απλα ειναι τα πραγματα,σε καποιες φασεις της ζωης μας λειτουργουμε με την λογικη και σε καποιες αλλες, χωρις την λογικη,...

....βλεπε ενθουσιασμο, παθος,ερωτας,φιλοδοξια,ματ ιοδοξια....και αλλα πολλα.....ομως δεν εχουμε αυτολεγχο παντα,δεν ειμαστε ρομποτ.....εχουμε αδυναμιες και παθη.

12. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

deepBLUE (05-03-12), Panos 316T (08-03-12), stefm5 (08-03-12)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κωστα υποθέτω οτι το thread δεν το "σήκωσες" για να δείς αντιδράσεις αλλά για να πάρεις γνώμες.
    Επίσης υποθέτω οτι για ότι κάνεις δεν θα μας ζητήσεις δανεικά αλλά κι όσα χρήματα ενδεχομένως "ξοδέψεις" ή "επενδύσεις" ή "πετάξεις" ή "κάψεις" (όπως γουστάρεις πές το) δεν θα τα έχεις κλεμμένα.
    Επιπροσθέτως, θεωρώ δεδομένο οτι είσαι άνθρωπος σώφρων και δεν θα στερήσεις κάτι απο την οικογένειά σου για να δώσεις προτεραιότητα στα "γούστα/κέφια" σου.
    Επομένως... αφού "χορευεις μόνος σου, όσο θέλεις πηδάς κιόλας".

Ξέρω οτι δεν είσαι απ'αυτούς που γουστάρουν να "φτιάχνουν" και μετά να καμαρώνουν όπως νιώθω οτι αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις, πρωτίστως θα σε κάνει να νιώσεις σαν παιδί (μεγάλο επίτευγμα και πολυτέλεια στις μέρες μας) και μετά θα χαρούμε κι εμείς με την χαρά σου.
    Οι επιδειξίες μακριά απο μάς...

Πάντως αν το αποφασίσεις, πιστευω οτι επειδή είσαι και τελειομανής, η όλη διαδικασία θα σε συναρπάσει περισσότερο απο το τελικό αποτέλεσμα, το "ταξίδι" που λένε...

Αν μου επιτρέπεις, όσο μπορείς "carpe diem" οτι κι αν σημαίνει αυτό, όπως κι αν το πάρουν οι άλλοι. Γιατί καλά είναι να είμαστε pro-active αλλά καμιά φορά τα φέρνει έτσι η ζωή που δεν προλαβαίνουμε κάν να γίνουμε re-active (χτυπάω ξύλο)

Υ.Γ.: Αν το νέο project δεν βγάλει τουλάχιστον 350 άλογα τί θα γίνει ρε Κώστα; Τό'χεις σκφτεί αυτό; Λες να συνεχίσουν να σε υπολογίζουν στο forum; Πρόσεξέ το αυτό γιατί μετά σε βλέπω να ψάχνεις για κομπρέσορα και είναι πεταμένα λ7 ρε γαμώτο (φαντάσου να είχες αγοράσει Μ5/Μ6 με 100Κ+ και τώρα να έκλαιγες 70Κ...)
    Καλά, και να πάθεις τέτοια "ζημιά" στο forum, μην σκας, μπορεί και να καταξιωθείς απο την δουλειά σου και να αποδείξεις στον εαυτό σου τί αξίζεις.

Πάλι καλά που υπάρχουν και τα forum για να βλέπουν οι συμμετέχοντες αν μετράνε ή όχι...

14. The Following 6 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Kostas Maras (07-03-12), Monsta (07-03-12), nikos1400 (07-03-12), Panos 316T (08-03-12), TSAF (08-03-12), zaharias (07-03-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα υποθέτω οτι το thread δεν το "σήκωσες" για να δείς αντιδράσεις αλλά για να πάρεις γνώμες.
    Επίσης υποθέτω οτι για ότι κάνεις δεν θα μας ζητήσεις δανεικά αλλά κι όσα χρήματα ενδεχομένως "ξοδέψεις" ή "επενδύσεις" ή "πετάξεις" ή "κάψεις" (όπως γουστάρεις πές το) δεν θα τα έχεις κλεμμένα.
    Επιπροσθέτως, θεωρώ δεδομένο οτι είσαι άνθρωπος σώφρων και δεν θα στερήσεις κάτι απο την οικογένειά σου για να δώσεις προτεραιότητα στα "γούστα/κέφια" σου.
    Επομένως... αφού "χορευεις μόνος σου, όσο θέλεις πηδάς κιόλας".

Ξέρω οτι δεν είσαι απ'αυτούς που γουστάρουν να "φτιάχνουν" και μετά να καμαρώνουν όπως νιώθω οτι αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις, πρωτίστως θα σε κάνει να νιώσεις σαν παιδί (μεγάλο επίτευγμα και πολυτέλεια στις μέρες μας) και μετά θα χαρούμε κι εμείς με την χαρά σου.
    Οι επιδειξίες μακριά απο μάς...

Πάντως αν το αποφασίσεις, πιστευω οτι επειδή είσαι και τελειομανής, η όλη διαδικασία θα σε συναρπάσει περισσότερο απο το τελικό αποτέλεσμα, το "ταξίδι" που λένε...

Αν μου επιτρέπεις, όσο μπορείς "carpe diem" οτι κι αν σημαίνει αυτό, όπως κι αν το πάρουν οι άλλοι. Γιατί καλά είναι να είμαστε pro-active αλλά καμιά φορά τα φέρνει έτσι η ζωή που δεν προλαβαίνουμε κάν να γίνουμε re-active (χτυπάω ξύλο)

Υ.Γ.: Αν το νέο project δεν βγάλει τουλάχιστον 350 άλογα τί θα γίνει ρε Κώστα; Τό'χεις σκφτεί αυτό; Λες να συνεχίσουν να σε υπολογίζουν στο forum; Πρόσεξέ το αυτό γιατί μετά σε βλέπω να ψάχνεις για κομπρέσορα και είναι πεταμένα λ7 ρε γαμώτο (φαντάσου να είχες αγοράσει Μ5/Μ6 με 100Κ+ και τώρα να έκλαιγες 70Κ...)
    Καλά, και να πάθεις τέτοια "ζημιά" στο forum, μην σκας, μπορεί και να καταξιωθείς απο την δουλειά σου και να αποδείξεις στον εαυτό σου τί αξίζεις.

Πάλι καλά που υπάρχουν και τα forum για να βλέπουν οι συμμετέχοντες αν μετράνε ή όχι...
    ααααααχαχαχαχαχα η πτανα θελει να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει...

αν διαβασες τα προηγουμενα ποστ, ο μητσος εφτιαξε τετοιο αυτοκινητο και του κοστισε 25 χιλιαρικα κοντα.
    το κρατησε λιγους μηνες και το πουλησε λογικα κοντα στα 10 (φανταζομαι γιατι δεν τον ρωτησα, αλλα καπου εκει το διαπραγματευοταν στην αγγελια).
    αυτα δεν ειναι πεταμενα χρηματα? (χωρις να υπολογιστει το τεραστιο κσοτος σε γνωσεις και ωρες ψαξιματος.)
    τι εκανε ο ανθρωπος κερδισε?
    τι carpe diem και θεωριες?
    που ζεις και συνεχιζεις σα να ειμαστε ακομα στην εποχη των παχιων αγελαδων?
    το καταλαβαινεις οτι καμποσος κοσμος (και απο εδω μεσα) εχασε πολλα χρηματα επειδη ηταν αρκετα αφελης και καθοταν και επαιρνε στα σοβαρα τετοια γραφομενα?

το εχεις καταλαβει οτι το καρ γεμισε θαυμασια αυτοκινητα που πωλουνται τζαμπα, επειδη το καθε "γιδι" οπως λεει και ο βμχ πιστεψε στο... carpe diem και τωρα γ@μαει την αγορα?
    και τι θα πει το κεφι μου θα κανω δεν χρωσταω σε κανεναν?
    σαφως σε προσωπικο επιπεδο μπορει να μη χρωσταει κανεις σε κανεναν μας απο εδω μεσα, αλλα αν κοιταξουμε το δασος και οχι το δεντρο θα δουμε οτι ολα αυτα τα αυτοκινητα που τωρα σαπιζουν σε καποια αποθηκη τραπεζας ή σε καποια μαντρα, ή κατασχεθηκαν ή δεν μπορουν πια να εξυπηρετηθουν και να κυκλοφορησουν κανονικα αποκτηθηκαν με επισφαλη δανεια.
    τα δανεικα τωρα ποιος τα πληρωνει? μηπως μερικοι μακακες που διατηρουν ακομα φοροδοτικη ικανοτητα μαζι με οσους ακομα κανει αφαιμαξη το καλο μας κρατος με τα διαφορα χαρατσια?
    ακου δεν πηρα δανεικα... και ολη η ελλαδα πως γεμισε με καγιεν, τσεροκια, πενβε, μερσεντες κλπ, με μετρητα?

σαφως και ο καθενας κανει οτι θελει και ειναι ελευθερος και δεν χρειαζεται να δωσει λογαριασμο και μπλα μπλα μπλα, τα εχουμε πει εκατονταδες φορες, δεν χρειαζεται συνεχως να παραβιαζουμε ανοικτες θυρες.
    οταν ομως κατι τιθεται προς σχολιασμο σε ενα δυκτιακο ιστοτοπο, οπως εχει δικαιωμα ο καθενας να σχολιασει οπως τα βλεπει, ετσι εγω κι εγω το δικαιωμα να σχολιασω αρνητικα οτι δεν συμφωνει με τον τροπο που σκεφτομαι.
    και στο τελος ποιος ηταν σωστος θα αποδειχθει (αν και εχει ηδη αποδειχθει...)

οσο για μενα επειδη το προσωποποιεις μη "στεναχωριεσαι" γιατι ευτυχως το παιχνιδι μου αγοραστηκε απο τα περισσευουμενα.
    προς πληροφορηση σου 160 κοστισε το αυτοκινητο, ποσο κανει τωρα δεν το ξερω γιατι δεν αποφασισα να το πουλησω, εσυ που ενδιαφερεσαι και εισαι ολη μερα στο καρ για να δεις ποιος χανει και ποσα (προφανως για να ανακουφιστεις οτι δεν ησουνα ο μονος) κανε την αφαιρεση (παντως δοξα τω Θεο τα τελη και η ασφαλεια ειναι πληρωμενα, οποτε σορυ που θα σε απογοητευσω αλλα δεν κλαιω για τιποτα ακομα. αν στο μελλον πεινασω θα σε ειδοποιησω να χαρεις ).

ασε λοιπον τις ειρωνιες για οσους πηρανε Μ5/Μ6 ή αλλα supercars καινουργια (οποτε το depreciation το ειχαν υπολογισμενο, διοτι παντα ετσι γινοταν ) και να κλαις για οσους εκτος απ τους κομπρεσορες, ακομα και τα τελη και την ασφαλεια και τη βενζινη την παιρνανε με πιστωση. στις καλες εποχες, οχι σημερα...
    και δεν θελανε να κατσουν στ αυγα τους που ηταν περισσοτερο απο μια χαρα με τα αυτοκινητα που ειχαν.
    πηραν λαθος συμβουλες και τωρα καθονται και τα κοιτανε απουλητα στις αγγελιες, ή παροπλισμενα στα υπογεια.
    το οτι αν συμβαλαμε τροπον τινα οταν παροτρυναμε καποιους ανθρωπους που δεν ξερουμε μπακραουντ εχουν, να χασουν απο το υστερημα και τωρα να αντιμετωπιζουν προβλημα (που δεν θα ειχαν αν δεν ειχαν φουντωτες να τους πιπιλιζουν τα μυαλα) ουτε που το σκεφτηκες ε?
    η εικονα που βλεπεις τωρα σου αρεσει προφανως...
    capre diem και ξερο ψωμι.
    οπως εχεις πει κι εσυ οσο σοβαρο κι αν ειναι το προβλημα "μπαξε εναν κομπρεσορα να σου φτιαξει το κεφι!"

16. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (08-03-12), bakalos (08-03-12), Leonidas_E39 (08-03-12)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

διαβαζω το post και πραγματικα δεν πιστευω στα ματια μου...

συγνωμη βρε παιδια..αλλα εδω δεν ειμαστε για να πουμε στο αλλο τι θα κανει με τα χρηματα του..δικα του ειναι..τα βαζει φωτια και τα καιει...

θελει να φτιαξει ενα ε30 με s54 δικαιωμα του.....να μιλησουν φυσικα οσοι εχουν φτιαξει κατι παρομοιο ειναι θεμιτο και αναγκαιο απο αλληλεγγυη..αλλα εννοειται οτι ειναι χαμενα λεφτα....και οτι φυσικα δεν προκειται να παρει πισω ουτε τα μισα..και ας ειναι κοσμημα το αμαξι..το σπορ "αυτοκινητο" ειναι εξ ορισμου ακριβο..ποσο μαλλον οταν φτιαχνεις κατι διαφορετικο...και το ιδιο ισχυει για οσους πηραν hypercars και εδωσαν μια περιουσια...καλα εκαναν ομως..δικαιωμα τους..επειδη τωρα στην χωρα μας ολα κοστιζουν 5 ευρω σημαινει οτι φταινε που πηγαν και τα πηραν οι ανθρωποι???και τι ειναι αυτη η αριθμολαγνεια???το να χεις 350 αλογα δεν ειναι μαγκια και θα σε περνανε πολλοι???δεν ειμαστε εδω κοντρακικο forum με πιτσιρικια να αλλαζουν τουρμπινες στα vag τους για να περασουν τον αλλο στο φαναρι....

για να συνοψισω..ο καθενας ας κανει οτι του αρεσει..και σε οποιον δεν αρεσει..συγνωμη αλλα ας μην γραφει σε αυτο το topic..γιατι στο κατω κατω δεν τα πληρωνουμε και μαζι..το λεω πολυ φιλικα..γιατι τετοιες αντιδρασεις θεωρω οτι ειναι αστοχες τελειως..και φυσικα χωρις νοημα...αν μπορουμε να βοηθησουμε εχει καλως..αλλιως ποιος ο λογος να λεμε μην το κανεις και το ενα και το αλλο??

18. The Following 5 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

Lambros46 (08-03-12), Panos 316T (08-03-12), Stathis (08-03-12), stefm5 (08-03-12), TSAF (08-03-12)

Σελίδα 11 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 91011121321 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP