Σελίδα 11 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 91011121321 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 298

Θέμα: Κοπη πιτας βορειας Ελλαδας. . .

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ αυτά που είχα να πω τα είπα και θα τα πω και με τον Χρήστο και από κοντά. Τώρα οι υπόλοιποι αυλοκόλακες χαλαρώστε, όταν αρχίζετε να εμφανίζεστε γενικότερα σε συναντήσεις να μας πείτε από κοντά για το πόσο ξενερώνετε...
    τεο εισαι λαθος πιστευω........και χαμηλωσε λιγο τους τονους..!!!!!

για ποιο λογο τοση φασαρια?????αμα θες ελα στην χαλκηδονα....αμα παλι δεν θες μην ερχεσε!!!!!

τζαμπα χαλας την ομορφια του θρεντ.

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σπυρο παμε και μεις να δουμε απο κοντα τα παιδια ?
    Ψηνεσαι η και κανενας αλλος απο Αθηνα ?
    Βαζω αμαξι ...
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

3. The Following 6 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

BILL007 (07-02-12), katsaraios (09-02-12), Kostas_1 (07-02-12), m-power_01 (07-02-12), scania124 (07-02-12), Stathis (07-02-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπυρο παμε και μεις να δουμε απο κοντα τα παιδια ?
    Ψηνεσαι η και κανενας αλλος απο Αθηνα ?
    Βαζω αμαξι ...
    Δυστυχώς δεν μπορώ να λείψω ..εκτός Αττικής. Αν και θα το ήθελα...

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς δεν μπορώ να λείψω ..εκτός Αττικής. Αν και θα το ήθελα...
    γιατι σπυρακο???? περιοριστικά μετρα?????χρωστας ΦΠΑ και εσυ σαν τον γαβαλα????

6. The Following 2 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

BILL007 (07-02-12), m-power_01 (07-02-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι σπυρακο???? περιοριστικά μετρα?????χρωστας ΦΠΑ και εσυ σαν τον γαβαλα????
    που τέτοια τύχη

8. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (07-02-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

γιατί...που είναι το κακό να γίνουν πολ για όλα αυτά δλδ???επίσεις πρέπει να μας αρέσει όλους η χαλκηδόνα σαν μέρος???
    άσε μας ρε θάνο...άμα ήταν έτσι, θα το κάναμε τετάρτη και εννέα το βράδυ όπως έγινε η πρόταση, και όποιος θέλει ας έρθει. τι μου λές τώρα.
    άντε τώρα. όχι μια φορά θα βρεθούμε, άμα δεν θέλουν κάποιοι τι να πούμε, κτλ κτλ...πλάκα μας κάνετε μωρέ???κάθε σαββάτο βρισκόμαστε, και όποιος μπορεί έρχεται. έχουμε βρεθεί με άτομα απο αθήνα - κρήτη - κύπρο, και έχουμε τον άλλο τον τρελό με το σκούτερ, που έρχεται με τα χιόνια.
    προσωπικά μου την έδωσε ότι ψήφισαν άτομα που δεν πρόκειτε να εμφανιστούν.
    δεύτερο, ότι υπήρξε σχόλιο σχετικά με την τιμή που έδωσε ο νίκος, ενώ πέρυσι δώσαμε παραπάνω, άσχετα τα 11 - 12 που λέει ο χρήστος. απο 15 - 16 το άτομο είχαμε δώσει.
    τρίτον, ότι παρόλο το σχόλιο, δεν έχουμε ακόμα την τιμή της χαλκηδόνας.
    τέταρτον, ότι έγινε ολόκληρος ντόρος, με το πόσο δύσκολο είναι να οργανωθεί μια κοπή πίτας, ενώ στην ουσία έχουμε να πάρουμε μια τιμή κατ'άτομο, και να παραγείλουμε μια σοκολατόπιτα. ούτε να μαγειρέψουμε έχουμε, ούτε να καθαρίσουμε και να στρώσουμε το μαγαζί.
    πέμπτο, τα συνεχόμενα σχόλια του χρήστου...άμα δεν μπορούμε να βρεθούμε μια φορά, κτλ κτλ...
    τέλος, μην μου στεναχωρείτε τον πόντιο γμτ π@@τ@ν@ μου...
    καλά να περάσετε πάντως. εγώ προσωπικά δεν γουστάρω μία την χαλκηδόνα, για τον λόγο ότι κατ'ανάγκη είμαι κάθε παρασκευή τα τελευταία 10 χρόνια, και δεύτερον χαλιέμαι αφάνταστα να περνάω μπροστά απο ένα κάρο μαγαζιά που με μπιστόλιασαν ένα κάρο χιλιάρικα...απλά δεν γίνεται να περάσω εκείνο τον δρόμο με σκοπό να περάσω καλά...
    αν τώρα θέλετε να το παίζεται παρεξηγημένοι πρόβλημα σας. προσωπικά για μένα, κανένα θέμα, άσχετα τα σχόλια και τις σπόντες.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 07-02-12 στις 16:40
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

10. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

ΔημήτρηςΜ3 (07-02-12)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατί...που είναι το κακό να γίνουν πολ για όλα αυτά δλδ???επίσεις πρέπει να μας αρέσει όλους η χαλκηδόνα σαν μέρος???
    άσε μας ρε θάνο...άμα ήταν έτσι, θα το κάναμε τετάρτη και εννέα το βράδυ όπως έγινε η πρόταση, και όποιος θέλει ας έρθει. τι μου λές τώρα.
    άντε τώρα. όχι μια φορά θα βρεθούμε, άμα δεν θέλουν κάποιοι τι να πούμε, κτλ κτλ...πλάκα μας κάνετε μωρέ???κάθε σαββάτο βρισκόμαστε, και όποιος μπορεί έρχεται. έχουμε βρεθεί με άτομα απο αθήνα - κρήτη - κύπρο, και έχουμε τον άλλο τον τρελό με το σκούτερ, που έρχεται με τα χιόνια.
    δεύτερο, ότι υπήρξε σχόλιο σχετικά με την τιμή που έδωσε ο νίκος, ενώ πέρυσι δώσαμε παραπάνω, άσχετα τα 11 - 12 που λέει ο χρήστος. απο 15 - 16 το άτομο είχαμε δώσει.
    τέταρτον, ότι έγινε ολόκληρος ντόρος, με το πόσο δύσκολο είναι να οργανωθεί μια κοπή πίτας, ενώ στην ουσία έχουμε να πάρουμε μια τιμή κατ'άτομο, και να παραγείλουμε μια σοκολατόπιτα. ούτε να μαγειρέψουμε έχουμε, ούτε να καθαρίσουμε και να στρώσουμε το μαγαζί.
    πέμπτο, τα συνεχόμενα σχόλια του χρήστου...άμα δεν μπορούμε να βρεθούμε μια φορά, κτλ κτλ...
    καλά να περάσετε πάντως. εγώ προσωπικά δεν γουστάρω μία την χαλκηδόνα, για τον λόγο ότι κατ'ανάγκη είμαι κάθε παρασκευή τα τελευταία 10 χρόνια, και δεύτερον χαλιέμαι αφάνταστα να περνάω μπροστά απο ένα κάρο μαγαζιά που με μπιστόλιασαν ένα κάρο χιλιάρικα...απλά δεν γίνεται να περάσω εκείνο τον δρόμο με σκοπό να περάσω καλά...
    αν τώρα θέλετε να το παίζεται παρεξηγημένοι πρόβλημα σας. προσωπικά για μένα, κανένα θέμα, άσχετα τα σχόλια και τις σπόντες.
    Ααα Θωμά ξέρεις τώρα είπε κάτι ο Τεο και εμένα
    υδροσε το αυτί ...Αυτο το είπα για το λόγο
    Που χαλιομαστε μεταξύ μας αλλα ο φίλος αλλα ήθελε να καταλάβει Ι
    P.s σε τηλ σε λίγο όταν με τηλ έβλεπα όνειρο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΜ3 : 07-02-12 στις 17:00

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ααα Θωμά ξέρεις τώρα είπε κάτι ο Τεο και εμένα
    υδροσε το αυτί ...Αυτο το είπα για το λόγο
    Που χαλιομαστε μεταξύ μας αλλα ο φίλος αλλα ήθελε να καταλάβει Ι
    P.s σε τηλ σε λίγο όταν με τηλ έβλεπα όνειρο
    Μητσάκο δεν ξέρω αν ιδρώνει το αυτί σου, αλλά κάποιος μου είπε πως όταν σου μιλάνε άγρια υγραίνεσαι
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μητσάκο δεν ξέρω αν ιδρώνει το αυτί σου, αλλά κάποιος μου είπε πως όταν σου μιλάνε άγρια υγραίνεσαι

give me same love baby

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων

Θωμα αν αρχιζουμε να μετραμε τα 2ευρα 3ευρα για να βρισκουμε αφορμες τοτε ας μην πατησουμε μιζα ρε φιλε . . .

Ειχα αναφερει οτι θα μας κατσει μεχρι 12 ευρω (λιγο πολυ τον μαραντονα ολοι τον ξερουμε)...

Φυσικα και θα το λεω και θα το ξαναλεω δεν ειναι συναναντηση ειναι κοπη αν το παρεις ετσι εδω σε εμενα ηρθε ο doc απο Σουηδια και τι να λεει ; ; ;

Ο καθε ενας αν βολεψει παει σε μια συναναντηση η σε εναν φιλο . . .

Τωρα για τις δικαιολογιες που λες και για τα μαγαζια που περνας οκ βαλε ενα μαντηλι στα ματια να μην βλεπεις και περυσι εφερες τις αντισησεις σου μεχρι τελευταια....

Ειπαμε να γινει καθημερινη δεν βολευε πολλους ο ενας εξεταστικη ο αλλος δουλειες το καναμε σαββατο σε μια ωρα συμβατη για ολους μας παλι εχουμε θεμα . . .

Για τα ατομα που ψηφισαν δεν παει να πει οτι επηδει δεν ειναι ολη μερα στο μπουρου μπουρου δεν εχουν ερθει σε συναντηση μας περυσι ηταν παιδια που μονο διαβαζουν!!!

Και αντε εσυ εχεις τα δικα σου θεματα οι υπολοιποι ; ; ; και οι υπολοιποι εχουν

να παρουν λεφτα απο τα μαγαζια του συναντουν στον δρομο τους ; ; ;

Παλαιοτερα ερχοταν για ενα καφε σε πλαστικο και δεν ειχαν θεμα τεσπα δεν θελω να πιστεψω αυτο που ειπε ο Παναγιωτης στ'αληθεια . . .

Ας ξεκολισουμε λιγο ρε φιλε και μην φτανουμε στα ακρα τα πραγματα . . .

Εμεις θα ειμαστε εκει με ολη μας την καλη διαθεση και θα περιμενουμε οσο ποιο πολλα μελη τωρα αν το κρατανε μανιατικο δεν μπορω για χαζομαρες δεν να κανω κατι αλλο !!!

Αν εχουμε αντιπαραθεσεις σε ενα τοπο που μπαινουμε για να κανουμε την κ@υλα μας και να ξεχαστουμε τοτε ειλικρινα λυπαμαι !!!

15. The Following User Says Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

scania124 (08-02-12)

Σελίδα 11 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 91011121321 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP