Πανε εξω απο την πορτα τους και πουλα τα 2000...χαχαχα!!!
Πανε εξω απο την πορτα τους και πουλα τα 2000...χαχαχα!!!
sympether with chiefτης
M3 CSL
doctore (31-08-13), STREETRACING (31-08-13)
μου θυμιζει τον αντιπροσωπο της sportec στην ελλαδα....
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Ετσι ειναι !
Απ τα πιο δυνατα κυπριακα πορτοφολια.
Εχει αποκλειστικα τις αντιπρωσοπειες, BMW, Rolls Royce, Rover, Mini, Range Rover, Nissan, Perkins και δεν θυμαμαι και τι αλλο.
Οι δουλειες δεν πανε καλα τωρα τελευταια ομως γι αυτο απελυσε σχεδον το μισο προσωπικο και το κοτερο που παρηγκειλε εκανε μονο δυομισι εκατομυρια απ οτι εμαθα.
M3 CSL
Και τη SunSeeker εχει !
Αυτο δεν σημαινει κατι για τισ τιμες κ την εξυπηρετηση.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Γιαννη, η αντιπρωσοπεια εδω ειναι χαλια.
Σε ολα. Και σε αποψη τεχνικης υποστιριξης.
Ο καλυτερος μαστορας εδω ξερει λιγοτερα σαν μηχανικός απ οσα γνωριζει ο β΄βοηθος του μηχανικού μου.
Δεν κανω πλακα.
Αν και τους ξερω και με ξερουν όλοι πρωσοπικα (και δεν μου κανει κανεις πλακα στην BMW εδω) δεν παω ποτε το αμαξι μου. Ουτε το Cooper S που ειχαμε για οκτω χρονια δεν πηγα ποτε. Ουτε τα περισσοτερα εξαρτηματα αγοραζω απο εκει αν και ειμαι απο τους λιγους που δεν ειναι επαγγελματιες και εχουν μια καλη εκπτωση λογο στενης οικογενειακης φιλιας με πολλους απο τους προισταμενους και τον service manager.
Μπορω να φερω πολλα παραδειγματα με συμβαντα για να δειξω την ασχετοσυνη που εχουν αλλα δεν θα βγει και κατι.
Το οτι ρωτησα εδω για το Μ3 το εκανα γιατι δεν ηθελα να ρωτησω εκει για δικους μου λόγους.
Οχι οτι δεν θα μπορουσα με ενα τηλεφωνημα να μαθω. Με ενα τηλεφωνο στην κυπριακη αντιπροσωπεια, εμαθα και για το προηγουμενο μου Μ3 και γι αυτο που εχω τωρα πριν τα αγορασω.
Ευτυχως που εβγαλε και η BMW το CSL και μου αρεσει, γιατι εκτός του οτι δεν μου αρεσουν τα περισσοτερα μοντελα της ΒΜW, με την αντιπροσωπεια που εχουμε εδω ουτε απ εξω δεν θα περνουσα για να παω σπιτι μου που ειναι 50 μετρα πιο μακρια.
M3 CSL
Leonidas_E39 (31-08-13), STREETRACING (31-08-13), Thomelef (01-09-13)