φιλε μου εγω επειδη εκανα το μπαξιμο δε θυμαμαι κατι για το συγκεκριμενο καλωδιο, στην θεση σου δεν θα την εβγαζα την μαμα οθονη, απο θεμα ποιοτητας δε συγκρινονται, αποψη μου μη μπαινεις στον κοπο, φιλικα παντα![]()
φιλε μου εγω επειδη εκανα το μπαξιμο δε θυμαμαι κατι για το συγκεκριμενο καλωδιο, στην θεση σου δεν θα την εβγαζα την μαμα οθονη, απο θεμα ποιοτητας δε συγκρινονται, αποψη μου μη μπαινεις στον κοπο, φιλικα παντα![]()
Δεν το νομίζω αυτό που λες για την ποιότητα φίλε μου..
Αυτές οι οθόνες της vision είναι ίδιες ακριβώς με τις dynavin που πουλάνε οι περισσότεροι εδώ στην Ελλάδα και μπορώ να πω πως είναι πολύ ποιοτικές και υποστηρίζουν σχεδόν τα πάντα..
2 χρονια την εχω (dynavin), απο ποιοτητα μηδεν, οτι κανει τα παντα δεν αντιλεγω, απλα δεν συγκρινετε με την καμια με την μαμα οθονη...........................απλα οταν δεν μπορεις να περασεις στο οχημα σου την μαμα οθονη πας σε κατι σε φθηνο , ετσι επραξα και εγω. τεσπα η επιλογη ειναι δικη σου για αλλη μια φορα θα σου πω στην θεση σου δεν θα την εβγαζα, αν θες κανουμε ανταλλαγη και σε πληρωνω διαφορα, αρκει να μας βολευει και τους δυο![]()
Η λογική λέει οτι μπαίνει.
Αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο,μα πάρα πολύ!!!
"Routing" για τα ηχεία γίνεται απο το BM54 ουσιαστικά η πηγή ήχου είναι αυτό
(η οθόνη απλά controller είναι).
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τραβηχτούν γραμμές απο την dinavin(η οποιοδηποτε αλλο παρομοιο συστημα) στο πορτ παγκάζ που είναι το άκρο της πλεξούδας ήχου.
ή να ξηλώσεις την πλεξούδα σου και να περάσεις πλεξούδα απο Ε46 χωρις navigation
Τα παραπάνω για Ε46 με ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ NAVI ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 320d : 27-11-12 στις 00:06
BILL007 (28-11-12)
Παιδιά απο οτι νομίζω με αυτή την οθόνη δεν συνδέεται ο ενισχυτής HK πλέον διότι το μηχάνημα έχει δικό του ενισχυτή..
Τα καλώδια των ηχείων δεν καταλήγουν στο ταμπλό? απλά τα ξεχωρίζει και συνδέονται πλέον απ τις 4 εξόδους της πηγής? σωστά? και δεν χρειάζεται να ξηλώσεις τίποτα..έτσι δεν είναι?
στελιο την ιδια οθονη που πηρες την εχω κ εγω στο δικο μου!
την εχω ενα χρονο κ δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο!
ειναι πολυ καλητερη απο dynavin κ πολυ ευκολη στην εγκατασταση!
ειχα και εγω την οεμ την ξηλωσα κ την πουλησα!
οτι θες ειμαι στην διαθεση σου!
αμα θες βρισκομαστε κ στον χρηστο και την βλεπεις κ απο κοντα.
nikos valvetronic (27-11-12)
dimtz (27-11-12)
Άντε ρε Χρήστο έτσι ένα τέτοιο πόστ περίμενα να δω και εγώ..χαχαχαχ
ναι ναι θα σου πω αν ειναι να βρεθούμε να το δώ..βασικά αν ξέρεις και κανένα που να την περάσει ακόμη καλύτερα..
Επίσης Χρήστο αυτο το καλώδιο 6μ που λέμε είναι μόνο για την σιντιέρα?
Είναι απαραίτητο να το πάρω ή οχι? εσύ το πήρες?
γιατί αν είναι μόνο για αυτό δεν το χρειάζομαι μιας και το μηχάνημα παίζει τα πάντα αλλα cd να θες παίζει πάλι απο μόνο του..τι λές? αν ξέρεις θα με βοηθούσε για να ξέρω αν είναι να το πάρω ή οχι για να του πω να την στείλει αν είναι..
Ευχαριστώ..![]()
κ γιωργο ειναι ποιο κοντα σε εμφανιση στην oem, εχει επανω τα κουμπακια του τηλεφωνου
και εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου σε σχεση με την dynavin οπως μου ειπαν μερικα παιδια που την ακουσαν.