Σελίδα 108 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 85898106107108109110118158208 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.071 έως 1.080 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλο κοκκινες και αλλο πρασινες.
    Στις κοκκινες εχεις τεκμηριο, απλα γλυτωνεις καποιους φορους/απαλαγες οταν το αγοραζεις,
    ειναι το ιδιο με τους πολυτεκνους.
    Το γνωρίζω αυτό Ελένη... Πράσινες έχουν όσοι δεν δηλώνουν μόνιμοι κάτοικοι εδω και το σφραγίζει το Τελωνείο...
    Αυτός κάνει και Φ Δήλωση εδώ.

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το γνωρίζω αυτό Ελένη... Πράσινες έχουν όσοι δεν δηλώνουν μόνιμοι κάτοικοι εδω και το σφραγίζει το Τελωνείο...
    Αυτός κάνει και Φ Δήλωση εδώ.
    οποτε εχει τεκμηριο.
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων

Σε ερώτησή μου στους υπαλλήλους του μηχανολογικού για να κάνω κάποια αίτηση για να έρθει ο φάκελος του αυτοκινήτου μου απάντησαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον...
    να τους πείς, ότι η μισή ελλάδα έχει αλλάξει την άδεια των αυτοκινήτων. ουσιαστικά βασίλη, θα πάς και θα τους πείς θέλω έκδοση νέας αδείας. είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το κάνουν. μην δέχεσαι τπτ, κάνε μέχρι και φασαρία.

Τώρα απο δω και πέρα τι άλλες ενέργειες πρέπει να κάνω????
    καμμία άλλη ενέργεια. θα ξαναπάς και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση της τωρινής άδειας κυκλοφορίας και έκδοση καινούριας. στην αιτιολογία, βάλε άμα θες ότι χάθηκε η παλιά άδεια. δεν μπορείς να κυκλοφορείς χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Ο λογιστής μου είπε μετά απο τηλεφώνημά μου ότι δεν έχει ψηφιστεί κανένας νόμος ακόμη ότι ισχύει η άδεια κυκλοφορίας διεθνώς για την απαλλαγεί απο Φ.Π.
    τον λογιστή σου να τον σουτάρεις αμέσως. και όταν λέμε αμέσως, χθες...αυτός είναι αυτός που κανονικά πρέπει να σε ενημερώνει για αυτά τα θέματα, για να μην σου έρχονται λυπητερές όταν μπορείς να τις γλυτώσεις.

Στην φορολογική δήλωση που κάναμε πριν κανα 2μηνο μου έχουν βάλει μέσα τον Φ.Π. του 2013...
    ναι, γιατί δεν πρόλαβες να αλλάξεις την άδεια σου. τώρα το πληρώνεις κανονικά. κουνήσου όμως, για να μην σε καλέσουν να το ξαναπληρώσεις για τα χριστούγεννα. τώρα πληρώνουμε την χρήση του 13 έχουμε πεί, τα χριστούγεννα θα πληρώνουμε την χρήση του 14...

Τι γίνετε τώρα???
    για αρχή δίνεις τα παπούτσια στο χέρι στο λογιστή σου και ψάχνεις για καινούριο. κανονικά θα πρέπει να τον βάλεις να σου πληρώσει και τον ΦΠ που εξαιτίας του κάθεσαι εσύ και τον πληρώνεις, ενώ θα μπρούσες να είχες απαλλαγεί. και μη μου πεί κανείς τπτ, γιατί αυτή είναι η δουλειά του και για αυτό πληρώνεται.

πας και ξανακάνεις αίτηση για να αλλάξεις την παλιά με καινούρια άδεια, για να μην πληρώσεις και τα χριστούγεννα και γενικότερα για να μην έχεις στο κεφάλι σου ΦΠ μέχρι και τα επόμενα 4 χρόνια...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 12 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (21-08-14), alexm (21-08-14), Bazil Van Sinner (21-08-14), Eleni (22-08-14), freddys (21-08-14), Konstantinos E60 (22-08-14), Kostas_1 (21-08-14), Leonidas_E39 (24-08-14), nikos valvetronic (27-08-14), pilot (21-08-14), steliosm46 (21-08-14), Vassilis ///M (21-08-14)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    τον λογιστή σου να τον σουτάρεις αμέσως. και όταν λέμε αμέσως, χθες...αυτός είναι αυτός που κανονικά πρέπει να σε ενημερώνει για αυτά τα θέματα, για να μην σου έρχονται λυπητερές όταν μπορείς να τις γλυτώσεις.

για αρχή δίνεις τα παπούτσια στο χέρι στο λογιστή σου και ψάχνεις για καινούριο. κανονικά θα πρέπει να τον βάλεις να σου πληρώσει και τον ΦΠ που εξαιτίας του κάθεσαι εσύ και τον πληρώνεις, ενώ θα μπρούσες να είχες απαλλαγεί. και μη μου πεί κανείς τπτ, γιατί αυτή είναι η δουλειά του και για αυτό πληρώνεται.

000000000000 !!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    να τους πείς, ότι η μισή ελλάδα έχει αλλάξει την άδεια των αυτοκινήτων. ουσιαστικά βασίλη, θα πάς και θα τους πείς θέλω έκδοση νέας αδείας. είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το κάνουν. μην δέχεσαι τπτ, κάνε μέχρι και φασαρία.

καμμία άλλη ενέργεια. θα ξαναπάς και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση της τωρινής άδειας κυκλοφορίας και έκδοση καινούριας. στην αιτιολογία, βάλε άμα θες ότι χάθηκε η παλιά άδεια. δεν μπορείς να κυκλοφορείς χωρίς άδεια κυκλοφορίας.
    Έκανα αίτηση για αλλαγή της άδειας αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι με αυτό...
    Αφού μέσα στο σύστημα του υπουργείου φαίνεται καθαρά η πρώτη άδεια διεθνώς όπως μου είπε ο υπάλληλος...
    Απλά θα φαίνεται τώρα ΚΑΙ στην άδεια...

Ο φάκελος του κάθε αυτοκινήτου δεν μπορεί να μεταφερθεί απο μία πόλη σε άλλη...
    Μένει εκεί που έχει εκδοθεί η αρχική άδεια απλά ότι κάνεις απο δω και πέρα το κάνεις μέσω συστήματος....

Εν το μεταξύ μου έδωσαν ένα λευκό χαρτί με τα στοιχεία κανονικά του αυτοκινήτου και με 10 σφραγίδες πάνω δικές τους μέχρι να τους έρθουν τα πράσινα χαρτιά για τις άδειες...

Μήπως θα πρέπει να ειδοποιήσω εγώ ο ίδιος την εφορία το τμήμα εισοδήματος ας πούμε ή κάπου αλλού???

Ο λογιστής είναι άνθρωπος που είναι στον κλάδο του αυτοκινήτου καινούριου και μτχ...απορώ πως δεν γνωρίζει κάτι σχετικά με τον νόμο...
    Απλά μου είπε πως περιμένουν όλοι να ψηφιστεί δεν έχει γίνει ακόμη κάτι...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vassilis ///M : 21-08-14 στις 15:16

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βασίλη απο πότε είναι το χαρτί της άδειας που έχεις τώρα και φαίνεται η πρώτη κυκλοφορία του διεθνώς?Και απο ποιό τμήμα έχει βγεί?

Ο φάκελος δέν μεταφέρεται,όντως.

Τον λογιστή κρέμαστον κουδούνια....

Πήρα σήμερα τηλέφωνο για το δικό μου και μου είπαν πως η αλλαγή έχει γίνει μπορώ να πάω όποτε θέλω για την καινούρια άδεια.

Και γω φωτοτυπία είχα και φωτοτυπία (λέει)θα ξαναπάρω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bazil Van Sinner : 21-08-14 στις 17:23

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

8. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

Vassilis ///M (21-08-14)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασίλη απο πότε είναι το χαρτί της άδειας που έχεις τώρα και φαίνεται η πρώτη κυκλοφορία του διεθνώς?Και απο ποιό τμήμα έχει βγεί?

Ο φάκελος δέν μεταφέρεται,όντως.

Τον λογιστή κρέμαστον κουδούνια....
    Απο το 2008 που έχω το αυτοκίνητο στην κατοχή μου έγραφε κανονικά την πρώτη άδεια κυκλοφορίας διεθνώς...απο δίπλα έγραφε πότε ήρθε στην Ελλάδα και απο πίσω αν θυμάμαι καλά πότε έγινε η μεταβίβαση στο όνομά μου...

Άρα το σύστημα ήταν πλήρως ενημερωμένο απο τότε (2008)...
    Μήπως θα πρέπει να πάω σε κάποιο τμήμα της εφορίας αφού απο μηχανολογικό είμαι καλυμένος???

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τώρα αν σου πω ρώτα τον λογιστή σου που είναι και απ'τον κλάδο ρτου αυτοκινήτου θα θυμωσεις?

Εφοσων η άδεια σου ήδη αναγράφει πρώτη άδεια σε ευρώπη, έπρεπε να πας και να το δηλώσεις στην εφορια. Γιατί στα δικά τους τα κιταπια το αμάξι είναι δηλωμένο με τη πρώτη άδεια στην Ελλάδα.

Αυτό φυσικά έπρεπε να στο πει ο λογιστής σου, που είναι και άνθρωπος του κλάδου.

Τώρα τι να σου πω. Εγω και πολλοί άλλοι, γλυτώσαμε από τον ΦΠ, επειδή ψηφίστηκε και υπάρχει ο νόμος. Το αντίθετο από αυτό που σου είπε ο φωστήρας που έχεις για λογιστή.

Δεν θέλω ούτε να σε πικαρω, ούτε να στην πω. Απλά τσαντίζεται με κάποια ποντίκια που ρτο παίζουν ξερολες, πληρώνονται και στα @@ τους όλα. Εγω αν πχ μάθαινα εκ των υστέρων και πλήρωνα 1400¤ θα τον είχα καθαρίσει τον δικό μου.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

freddys (22-08-14), Leonidas_E39 (24-08-14), pilot (22-08-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ασχετο
    Γνωστός μου πήρε τώρα τις πινακίδες και πλήρωσε αναλογικά μόνο για τις μέρες μέχρι τον Δεκεμβριο .

13. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

BILL007 (22-08-14)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασχετο
    Γνωστός μου πήρε τώρα τις πινακίδες και πλήρωσε αναλογικά μόνο για τις μέρες μέχρι τον Δεκεμβριο .
    Και εγώ πήρα 1η Αυγούστου και πλήρωσα τα 5/12 του σήματος.

Ερώτηση:
    Αν κάνω τη διαδικασία αλλαγής ημερομηνίας τώρα, θα επιστραφεί το ποσό του φόρου πολυτελείας; Αν π.χ. κάνω ένσταση, ή τροποποιητική δήλωση κλπ, ενώ ήδη μου έχει βγει το εκκαθαριστικό (το οποίο είναι πιστωτικό λόγω ανεργίας της συζύγου) θα βγει τελικά νέο που δε θα έχει το φόρο πολυτελείας, ή άδικος ο κόπος?
    Το αυτοκίνητο έχει 1η άδεια στη Γερμανία 1/2004 και στην Ελλάδα 6/2007.

Σελίδα 108 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 85898106107108109110118158208 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP