Αλεξη αυτο ακριβως.
Αλεξη αυτο ακριβως.
alexm (06-12-14)
Και τα δυο τα δεινει για Μ......Στην τριτη φωτο περιπλεκουν ακομα περισσοτερο τα πραγματα.
311950_x800.jpg
Castrol_Edge_FST_10W60_4L_original.jpg
BMW_E46_M3_Castrol_Edge_Professional.jpg
Οταν εγραφα πριν απο πολυ καιρό (μπορειτε να ανατρεξετε στα ποστ μου) οτι ναι το Castrol ειναι ενα καλο λάδι αλλα αυτο δεν σημαινει ότι αμα βαλουμε κατι αλλο οτι θα κανει κραου το μοτερ, καποιοι νομιζαν οτι εβριζα τα θεία.
Εγραφαν, -τρομοκρατόντας κατα καποιο τροπο τους αναγνωστες-, οτι αν βαλουμε αλλο λαδι πλην Castrol, θα παρουμε το μοτερ στο χερι.. Μαλιστα καποιος "ειδικός" με επερνε τηλεφωνο και μου ελεγε οτι θα παρω το μοτερ στο χερι.
Οταν εγραφα οτι απλα η BMW είχε συνεργασία με τη Castrol καποιοι "ειδικοί" ελεγαν οτι το μοτερ σχεδιαστηκε για να παιρνει μονο Castrol...
Οταν ελεγα οτι το 90% των μοτερ που εσπασαν ειχαν μεσα Castrol και οτι δεν ειναι θεμα λαδιου, καποιοι ελεγαν ότι ίσως οι προηγουμενοι ιδιοκτήτες να μην εβαζαν Castrol...
Τωρα διαβαζω οτι θα βαζουμε Shell.
Ρε παιδια να το ξαναγραψω.
Η BMW γραφει για 10w-60. Δεν γραφει για Castrol μονο.
Υπαρχουν πολυ καλα και καλυτερα λαδια στην αγορά. Βαλτε αφοβα.
Τα λοιπά, ειναι "δεισιδαιμονίες".
![]()
M3 CSL
alexm (06-12-14), Bitz (06-12-14), chrisgiapz3 (06-12-14), m3e36 (07-12-14), pilot (06-12-14), steliosm46 (06-12-14), Stunt Mike (09-12-14), vagmag (06-12-14), Vasilis M3 (02-02-15), zaharias (07-12-14)
να συμπληρώσω ότι εκτός απο το ιξώδες, αναγράφει και τις λοιπές προδιαγραφές(API κλπ κλπ), όποτε αν κάποιο λάδι έχει αυτές τις προδιαγραφές, τότε είναι κατάλληλο..
Φυσικά και το Liqui Molly και το Pento Sport με 10-60 ιξώδες έχουν τις ίδιες προδιαγραφές με τα Castrol..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
BILL007 (07-12-14)
Καταλαβαίνω πως όσο περισσότερο κρατήσουμε ενα λάδι , θα δούμε περισσοτερα πραγματα .
Κ εγω άλλαξα λάδια γιατι έκαψε 1 λίτρο στα 5000 χιλιόμετρα . Τωρα βέβαια ειναι χειμώνας . Αν δεν κάψει λάδι , θεωρείται καλύτερο ;
Πρέπει να δούμε κατι στο χρώμα κατα την αλλαγη ;
Κατι στην υφή ;
Θερμοκρασίες φυσικα δεν μπορω να συγκρίνω ... Λογω διαφορετικού καιρού , αλλα δεν εχω κ καποιο ψηφιακό όργανο .
Τα απλά edge, είτε έχουν είτε δεν έχουν αναγραφόμενη το Μ models, ξαναγράφω, είναι γτπκ.
Πώς είναι η βαλβολινη διαφορικού του βαρελιού σε σχέση με τα τρία μπουκαλάκια που κοστίζουν 4 φορές πάνω από τη βαρελίσια, ε κάντε το Χ3.
sympether with chiefτης
sympether with chiefτης
Παρατηρώ ότι όταν ρολάρω στις 2000 στροφές πάν κάτ και δώσω πολύ ελαφρύ γκάζι ακούγεται σαν υποψία από πυράκια, δε χτυπάει ακριβώς αλλά σα να ακούγονται ανεπαίσθητα μέχρι τις 2500+ στροφές. Φυσιολογικόν? Μήπως είναι απλώς ο ήχος των βαλβίδων? 100άρα πίνει μόνο.
jannisa (19-12-14)