Σελίδα 106 από 299 ΠρώτηΠρώτη ... 65696104105106107108116156206 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.051 έως 1.060 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασφαλώς και θα ψωνίσεις απο το Σκλαβενίτη και νομίζω πια πως για τη βασική του διατροφή ο κόσμος απο εκεί ψωνίζει .
    Το lidl οπως και οποιαδήποτε ξενόφερτη αλυσίδα πληρώνει φόρους ,απασχολεί και ελληνικό δυναμικό
    Υπό αυτή την έννοια λοιπόν νομίζω πως αν θες να κάνεις εμπάργκο σε γερμανικά προϊόντα και γερμανικές εταιρίες ήρθε η ώρα να πουλήσεις το Ζ και να πάρεις Chevrolet ,fiat η οτι αλλο .
    Το Lidl εχει τα ιδια κερδη με το Σκλαβενιτη, πληρωνει πολυ λιγοτερους φορους οπως βλεπουμε (αν ισχυει) και το χρημα παει εξω. Μας συμφερει? Οχι. Δεν κανω εμπαργκο μεσω του αυτοκινητου μου. Αυτο ηθελα να παρω, αυτο πηρα. Γιατι και 500.000 χλμ να κανει θα κρατησει. Με το 1/3 των χρηματων θα ειχα Uno Turbo. Ειναι καλη αγορα? Μαλλον θα ειχε σκορπισει σημερα..

Εμπαργκο σε αγορες "μιας φορας" δεν γινεται. Μια φορα παιρνεις αμαξι, μια φορα κουζινα, μια φορα ψυγειο. Θα ειναι γερμανικα γιατι ειναι ποιοτικα.

Εμπαργκο θα κανω σε "αγορες κατ'επαναληψη", στο Lidl, στη καφετερια που εχει τη σοκολατα 8¤, στα μπουζουκια, στο parking της γλυφαδας που το εβαλε 15¤ πρωτη ωρα και νομιζει οτι δεν θα βρουμε αλλου, στο videoclub 3¤ τη μερα, στη ταβερνα που το πιατακι με τη φετα το εχει 8¤. κ.α

2. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-03-14), chrisgiapz3 (07-03-14), Panmilios (07-03-14)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασφαλώς και θα ψωνίσεις απο το Σκλαβενίτη και νομίζω πια πως για τη βασική του διατροφή ο κόσμος απο εκεί ψωνίζει .
    Το lidl οπως και οποιαδήποτε ξενόφερτη αλυσίδα πληρώνει φόρους ,απασχολεί και ελληνικό δυναμικό
    Υπό αυτή την έννοια λοιπόν νομίζω πως αν θες να κάνεις εμπάργκο σε γερμανικά προϊόντα και γερμανικές εταιρίες ήρθε η ώρα να πουλήσεις το Ζ και να πάρεις Chevrolet ,fiat η οτι αλλο .
    Βαγγελη για τους φορους μην παιρνεις και ορκο
    Καποιοι απο αυτους φορολογουνται στο εξωτερικο και καποιοι δεν πληρωνουν καν φπα..εχουν απαλλαγη
    Ειχα διαβασει μια λιστα απο δαυτους καποτε αλλα δυστυχως δεν μπορω τωρα να την βρω
    Ακομα και αν καποιοι απο αυτους φορολογουνται εδω και πρεπει να αποδιδουν και φπα δεν μου λεει τιποτα γιατι απλα δεν ξερω εαν τα χρωστανε η' οχι
    Οπως δεν μου λεει κατι εαν ολοι οι εργαζομενοι ειναι ασφαλισμενοι....μπορω να ελενξω εαν οι εισφορες πληρωνονται;; δυσκολο.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-03-14), deepBLUE (07-03-14)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προφανώς δεν ξέρεις από φτώχεια μιλάς εκ του ασφαλούς και ισχυρίζεσαι τα γραφόμενα σου. Σε δικαιολογώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 07-03-14 στις 00:32
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

6. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Nino (07-03-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς δεν ξέρεις από φτώχεια μιλάς εκ του ασφαλούς και ισχυρίζεσαι τα γραφόμενα σου. Σε δικκαιολογώ.
    Τετοια σχολια κυριε Γιωργο απο ανθρωπους που εχουν BMW μου φαινονται ατοπα. Καλες και κακες μερες ειχαν ολοι εδω μεσα. Μερες που πηγαιναν καλα τα οικονομικα και μερες που εβγαινε εξω ο προυπολογισμος. Πως ξερετε για φτωχεια οταν το αμαξι σας ειχε οσο ενα μικρο διαμερισμα?

https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...3&postcount=22

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τετοια σχολια κυριε Γιωργο απο ανθρωπους που εχουν BMW μου φαινονται ατοπα. Καλες και κακες μερες ειχαν ολοι εδω μεσα. Μερες που πηγαιναν καλα τα οικονομικα και μερες που εβγαινε εξω ο προυπολογισμος. Πως ξερετε για φτωχεια οταν το αμαξι σας ειχε οσο ενα μικρο διαμερισμα?

Φανη,εντελως φιλικα, εισαι λαθος εδω! Ο κ.Γιωργος δεν ειναι 20 χρονων! Που ξερεις πως περασε την παιδικη του ηλικια? Εγω ειμαι 32 και εχω Μ3 αλλα εχω φαει παμπολες φορες βρεγμενο ψωμι με ζαχαρη για μεσημεριανο και απο τα 9 μου ξυπνουσα στις 4 τα χαραματα να παω στο χωραφι!

Μην κρινετε ετσι ''ελαφρα τι καρδια''...
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

9. The Following 10 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Bitz (07-03-14), chrisgiapz3 (07-03-14), deepBLUE (07-03-14), gant (07-03-14), Leonidas_E39 (16-03-14), mormon (10-03-14), nikos1400 (07-03-14), Nino (07-03-14), steliosm46 (07-03-14), vagmag (07-03-14)

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

οταν θα ειναι ανεργος καποιος για 1 χρονο (και βαλε!)
    με υποχρεωσεις, χαρατσια κτλ
    και το μικρο του παιδι με δακρυα στα ματια θα του ζηταει παιχνιδι ,

αντε και πες του "κανε υπομονη" θα στο παρω τον αλλον μηνα
    απο τον μουστακα και οχι απο τα τζαμπο!

και πιστεψτε με υπαρχει πολυς κοσμος σε αυτην την κατασταση εκει εξω!!!
    ΠΑΡΑ πολυς!

ανθρωποι που δεν εχουν να πληρωσουν το ρευμα , που δεν εχουν
    να παρουν οχι 2 πακετα μακαρονια αλλα ουτε ενα!

υπαρχουν ανθρωποι εδω που μενω στο κερατσινι , που πανε εξω
    απο τα σουπερ μαρκετ και σου ζητανε οχι λεφτα! εαν μπορεις να τους παρεις ενα γαλα ή ενα πακετο μακαρονια

ποια lidl και μαρινοπουλος και εμπαργκο και πρασινα αλογα
    αντε να τα πεις στον κοσμο που ΔΕΝ εχει να φαει αυτα......

μην κρινετε καταστασεις που ΔΕΝ γνωριζεται εκ των εσω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bassakos : 07-03-14 στις 02:25

11. The Following 7 Users Say Thank You to Bassakos For This Useful Post:

chrisgiapz3 (07-03-14), deepBLUE (07-03-14), gant (07-03-14), Leonidas_E39 (16-03-14), nikos1400 (07-03-14), vagmag (07-03-14), Vassilis ///M (07-03-14)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανη,εντελως φιλικα, εισαι λαθος εδω! Ο κ.Γιωργος δεν ειναι 20 χρονων! Που ξερεις πως περασε την παιδικη του ηλικια? Εγω ειμαι 32 και εχω Μ3 αλλα εχω φαει παμπολες φορες βρεγμενο ψωμι με ζαχαρη για μεσημεριανο και απο τα 9 μου ξυπνουσα στις 4 τα χαραματα να παω στο χωραφι!

'Ετσι ακριβώς Φάνη.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν κρινω τη παιδικη του ηλικια. Και εγω μικρος αρκετες φορες δεν ειχα ουτε τη ζαχαρη. Δεν θα γραψω ποσο ευκολα/δυσκολα περασα γιατι δεν αφορα κανενα στο φορουμ. Ηταν κακη περιοδος ομως και περασε, για πραγματικη φτωχεια δεν μπορει να μιλησει κανεις εδω μεσα, τα τοπικ με τα αμαξια και τα γουστα μας καποιοι τα βλεπουν ΑΚΟΜΑ με το κυαλι.. ποιο κυαλι, δεν εχουν τα βασικα. Αυτοι ας μας πουν για φτωχεια.

14. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-03-14)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το "θεμα" ητανε Φανη το σχολιο σου οτι αυτοι που ψωνιζουνε απο τα Λιντλ ειναι "φτηνοι".
    Και δυστυχως πολλοι Ελληνες σημερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ δυνατοτητα να υποστηριξουν τον Ελληνα επιχειρηματια.
    Δε βγαινουνε τα ευρω, πως θα γινει?
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το "θεμα" ητανε Φανη το σχολιο σου οτι αυτοι που ψωνιζουνε απο τα Λιντλ ειναι "φτηνοι".
    Και δυστυχως πολλοι Ελληνες σημερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ δυνατοτητα να υποστηριξουν τον Ελληνα επιχειρηματια.
    Δε βγαινουνε τα ευρω, πως θα γινει?
    Το σχολιο μου ηταν για το Jumbo, για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, οχι για φαγητο. Δεν βλεπει κανεις σας?

17. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-03-14), chrisgiapz3 (07-03-14), deepBLUE (07-03-14), oldcarskickass (07-03-14)

Σελίδα 106 από 299 ΠρώτηΠρώτη ... 65696104105106107108116156206 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP