Σελίδα 106 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 65696104105106107108116156 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.051 έως 1.060 από 1591

Θέμα: Ποδοσφαιρικα και αλλα... Σαιζον 2010-2011

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Unhappy Cisee..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αηδίασε και φεύγει ο Σισέ!(??)

https://www.gazzetta.gr/iphone-all-n...B9%CF%83%CE%AD

https://dai.ly/hrRA04

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Rides
    0

Προεπιλογή

Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι ο Μαρινακης.Βγηκε και με τα λεγομενα του εβγαλε στραβη ολη την Ελλαδα.Ο τυπος ακομα και μετα απο αυτα τα εκτροπα βγηκε να δυναμιτησει το κλιμα αντι να το κατευνασει.Τελικα η αλητεια στον εγκεφαλο του απλου οπαδου του ολυμπιακου βρηκε τροπο και σκαρφαλωσε και στο προεδρικο μπαλκονι.Ο ανθρωπος εγινε προεδρος για να επιβραβευσει και να ενθαρρυνει με τις δηλωσεις του τις συμπεριφορες οσων χτυπουσαν κοσμο αφου ακομα δεν θελει να παρει χαμπαρι οτι μπηκαν μεσα.Δεν σε βλεπω να πηγαινεις μακρια Μαρινακη και στο ΟΑΚΑ του χρονου δεν θα καθεσαι παραδιπλα σε κανενα Πατερα για να σε σωσει.

Δηλωσεις Μαρινακη απο αλλον πλανητη..

"Χθες η αποστολή του Παναθηναϊκού απόλαυσε μια υποδοχή, που δεν έχει απολαύσει άλλη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρέθηκα στα αποδυτήρια και δεν έχει να πει κανείς τίποτα.

Για τα όσα ειπώθηκαν μετά; δεν έχω δει κάποιο περιστατικό που να χτυπάνε οπαδοί του Ολυμπιακού παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν δω κάτι τέτοιο θα το καταδικάσω" ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού.

Και συνέχισε αναφερόμενος στον Σισέ: "Δεν έχει χτυπηθεί από κανέναν οπαδό κι όλα αυτά που λέει είναι δικαιολογίες".

Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία. Δεν έχει συμβεί το παραμικρό, ούτε στο γήπεδο, ούτε στις εκδρομές. Δεν ακούσαμε κανέναν από σας να τα λέει αυτά.

3. The Following User Says Thank You to HULK For This Useful Post:

manos (20-02-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

σε ξενο σαιτ στοιχηματος παιζοταν να ακυρωθει γκολ !!!!

χαχαχαχαχαχ ελεος

Ο Ποικιλιδης φιλε Γιωργο ειναι βουνο,τον εχα δει στα δημοσιογραφικα στην τουμπα με την ΑΕΚ και σκεπαζε το χωρο,ενα σβερκο ρε σαν βουβαλου,τι να κλασει ο Ραμπο...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    0

Προεπιλογή

τετοιο πρωταθλημα σας το χαριζουμε..εμεις περισυ χασαμε 2 φορες κ δεν εγινε τπτ ηρθατε κ φυγατε κανονικα..αλλοι εστειναν οδοφραγματα λες κ ειμαστε στην Αιγυπτο.
    Φετος επρεπε με καθε τροπο να το παρετε..κ για αυτο πηρατε 20 παιχτες τους δωσατε δανεικους σε ολες τις ομαδες ΚΕΡΚΥΡΑ - ΒΟΛΟ -ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ - ΞΑΝΘΗ- ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟ
    κ παιζατε φιλικα με μπαλιες ασσιστ κ αυτογκολ..

Rides
    0

Προεπιλογή

Εμένα η γνώμη μου για το χθεσινο παιχνίδι ειναι οτι

- Ο ΠΑΟ αδικήθηκε απο το γκόλ του Κατσουράνη που κακός δεν μέτρησε.
    - Τα περι πέναλτι του Τοροσίδη ειναι φάσεις ακούσιες που συμβαίνουν σε ένα μάτς αλλα είναι στην διάθεση του τύπου πλέον να γράφει με μεγάλα ή μικρα γραμματα στίς φυλλάδες. Εμενα γνωμη μου ειναι οτι δεν ηταν πέναλτι. Σιγα μην το εκανε και εσκεμενα δηλαδη να θελει να γυρίσει με το κεφαλι την μπάλα στον τερματοφύλακα και να της δώσει και φάλτσο με το χέρι...
    - Ο Ολυμπιακός ηταν ελάφρός καλύτερος στο μεγαλυτερο διαστημα του μάτς
    -Το καλύτερο αποτέλεσμα και πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία.
    -Προκλησεις απο πάιχτες έγιναν και απο τις δύο ομάδες. Ο Τοροσίδης, ο Μοντέστο, ο Νινης, ο Καρα, ο Λέτο ηταν απο την αρχη του αγωνα μεσα στις προκλήσεις..

Το θέμα ειναι οτι το μάτς ήρθε βολικό για για τον ΠΑΟ.
    Ο Ολυμπιακός εχει καλυτερη ομάδα φέτος, ο Παναθηναικός δεν έδειξε τίποτα φετος παρα μόνο διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα και η γνωμη μου είναι οτι ο ΠΑΟ και ο κόσμος του πρεπει να στέκονται σε αυτα και οχι σε ένα παιχνίδι που η ομάδα αδικηθηκε σε καποιες φάσεις ή και σε όλο το μάτς, γιατι ομαδα για πρωτάθλημα ο ΠΑΟ με τα προβληματα που έχει, ΔΕΝ εχει και δεν αξιζει τίτλο. Και αυτα τα γραφανε καθημερινα και οι πρασινες εφημεριδες.
    Αντι γ ΄αυτα θα μιλάνε κανα μηνα για το χθεσινο, θα απο-προσανατολίζουν τον κόσμο απ την ουσία και θα τον φανατίζουν.

Τωρα εμεις καθόμαστε και συζηταμε για τον Τοροσίδη, τον Νινη και τον Λέτο και εγω ειμαι σιγουρός οτι αν δεν το εχουν ηδη κάνει, θα τηλεφωνηθούν, .... και ντριιιιιιιιινγκ, και...."...ελα μ@λακα, καλημέρα, πως πάει..???".
    Εαν κάποιοι πιστευουν οτι οι παίχτες εχουν να χωρίσουν κατι 1-2 μερες μετα το μάτς ειναι παιδάκια ή γελασμένοι...

Τελος την εισβολή των ηλίθιων στον αγωνιστικό χωρο και το σόου του Μαρινάκη τα θεωρώ απαράδεκτα.

@φιλε vs316ti πιστευεις δηλαδη περα απο τον εαν ο Ολυμπιακός εδωσε δανικούς ή οχι, περα απ το χθεσινό ματς, οτι η ομαδα σου επαιξε μπαλα φετος για να πάρει πρωταθλημα?
    Εγω εβλεπα ολη την σεζον μακρινες μπαλιες στον Σισε και αν σκοραρει αυτός εχει καλως, αν οχι εισασταν με την ισοπαλία σιγουρα. Εβλέπα, προπονητές και διοικήσεις να αλάζουν, προέδρους και παίχτες να τρωγοντε μεταξυ τους και μπάλα μηδεν.
    Αυτο δεν ειναι ο ορισμός της ομαδας...
    M3 CSL

7. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

330Ci (20-02-11), Stathis (20-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

φιλε chief , κ ο γαυρος αλλαξε ιδιοκτησιακο καθεστως κ προπονητη αρα ειμαστε στα ιδια, τωρα εκει που σκυλιαζανε με εμας ο γαυρος περναγε αερα .κ δεν σου λεω αν δεν αξιζω ναχασω αλλα να χασεις κ εσυ οπου δεν το αξιζεις.με 10 παιχνιδια στο 1-0 κ καναδυο στο 2-1 δεν νομιζω οτι εγινε barca η arsenal.
    εγω ηθελα να παιχτει στα ισια το παιχνιδι κ στο τελος θα καναμε ταμειο.το οποιο νομιζω δεν εγινε.

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ζούγκλα και χρειάζεται πάντα έναν βασιλιά. Ειδικά όταν η λεία του υπολογίζεται περίπου στα 20-25 εκατ. ευρώ από το Champions League…
    περαστικα//

U.S.National Debt Clock

10. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

manos///3 (20-02-11)

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

diatites apo tin ouefa den mporoume na exoume? kai as to parei aytos pou mporei epitelous . eipame kai o olympiakos ,einai oti einai kai i ellada kai eftase edo pou eftase. parages , stimena , filika kai mizes .
    alitheia to pothen esxes tou spatha ti egine ? (kai tou mpampa kai tou giou)
    kai o marinakis o mpoulis teleiose ton dalouka alla oute o kalopoulos epathe tipota oute o tritsonis ,oute o koukoulakis oute aytos pou tous edose to penalty ston astera.
    eprepe na saxoun kai to bazelo gia na milisoun oi alloi. toso kairo sazei oli tin ellada pou den exoun dosei daneikous paiktes kai tora xypnisame. 15 xronia paei ayti i kolonia paidia .

ade ola ta gavrakia na paroun eisitiria gia tin iesta tou protathlimatos tora, kai mplouzitses avraam papadopoulos
    live free and drive hard

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Angry yf mm

τελος...
    Attached Images Attached Images

U.S.National Debt Clock

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα η γνώμη μου για το χθεσινο παιχνίδι ειναι οτι

- Ο ΠΑΟ αδικήθηκε απο το γκόλ του Κατσουράνη που κακός δεν μέτρησε.
    - Τα περι πέναλτι του Τοροσίδη ειναι φάσεις ακούσιες που συμβαίνουν σε ένα μάτς αλλα είναι στην διάθεση του τύπου πλέον να γράφει με μεγάλα ή μικρα γραμματα στίς φυλλάδες. Εμενα γνωμη μου ειναι οτι δεν ηταν πέναλτι. Σιγα μην το εκανε και εσκεμενα δηλαδη να θελει να γυρίσει με το κεφαλι την μπάλα στον τερματοφύλακα και να της δώσει και φάλτσο με το χέρι...
    - Ο Ολυμπιακός ηταν ελάφρός καλύτερος στο μεγαλυτερο διαστημα του μάτς
    -Το καλύτερο αποτέλεσμα και πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία.
    -Προκλησεις απο πάιχτες έγιναν και απο τις δύο ομάδες. Ο Τοροσίδης, ο Μοντέστο, ο Νινης, ο Καρα, ο Λέτο ηταν απο την αρχη του αγωνα μεσα στις προκλήσεις..

Το θέμα ειναι οτι το μάτς ήρθε βολικό για για τον ΠΑΟ.
    Ο Ολυμπιακός εχει καλυτερη ομάδα φέτος, ο Παναθηναικός δεν έδειξε τίποτα φετος παρα μόνο διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα και η γνωμη μου είναι οτι ο ΠΑΟ και ο κόσμος του πρεπει να στέκονται σε αυτα και οχι σε ένα παιχνίδι που η ομάδα αδικηθηκε σε καποιες φάσεις ή και σε όλο το μάτς, γιατι ομαδα για πρωτάθλημα ο ΠΑΟ με τα προβληματα που έχει, ΔΕΝ εχει και δεν αξιζει τίτλο. Και αυτα τα γραφανε καθημερινα και οι πρασινες εφημεριδες.
    Αντι γ ΄αυτα θα μιλάνε κανα μηνα για το χθεσινο, θα απο-προσανατολίζουν τον κόσμο απ την ουσία και θα τον φανατίζουν.

Τωρα εμεις καθόμαστε και συζηταμε για τον Τοροσίδη, τον Νινη και τον Λέτο και εγω ειμαι σιγουρός οτι αν δεν το εχουν ηδη κάνει, θα τηλεφωνηθούν, .... και ντριιιιιιιιινγκ, και...."...ελα μ@λακα, καλημέρα, πως πάει..???".
    Εαν κάποιοι πιστευουν οτι οι παίχτες εχουν να χωρίσουν κατι 1-2 μερες μετα το μάτς ειναι παιδάκια ή γελασμένοι...

Τελος την εισβολή των ηλίθιων στον αγωνιστικό χωρο και το σόου του Μαρινάκη τα θεωρώ απαράδεκτα.

@φιλε vs316ti πιστευεις δηλαδη περα απο τον εαν ο Ολυμπιακός εδωσε δανικούς ή οχι, περα απ το χθεσινό ματς, οτι η ομαδα σου επαιξε μπαλα φετος για να πάρει πρωταθλημα?
    Εγω εβλεπα ολη την σεζον μακρινες μπαλιες στον Σισε και αν σκοραρει αυτός εχει καλως, αν οχι εισασταν με την ισοπαλία σιγουρα. Εβλέπα, προπονητές και διοικήσεις να αλάζουν, προέδρους και παίχτες να τρωγοντε μεταξυ τους και μπάλα μηδεν.
    Αυτο δεν ειναι ο ορισμός της ομαδας...
    συμφωνούμε στα υπερτονισμένα με την βασική διαφορά ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι αγώνες (μεταξύ των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων) κρινουν και τον πρωταθλητή. Κάποιοι ανεγκέφαλοι έκριναν μέσα στη διαδικασία του παιχνιδιού ..πως ΔΕΝ πρέπει να πλησιαστεί ο Ολυμπιακός στους 4 βαθμούς γιατί θα κινδυνέψει να χάσει το πρωτάθλημα ...και το έπραξαν μπροστά στα μάτια όλης της Ελλάδας, έτσι απλά και ξεδιάντροπα. Δεν θα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός χτες όσα κανονικά γκολ και να έβαζε και δεν θα έληγε το παιχνίδι αν δεν έβαζε με οποιοδήποτε τρόπο γκολ ο ολυμπιακος. Τι να το κάνω όμως να τα παραδεχόμαστε κατόπιν εορτής και απο εκεί που έχεις ένα ντέρμπυ ακόμα και έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να το χάσεις.. και να σε φτάσω στον 1 πόντο και να πάρω εγώ το πρωτάθλημα.. που το έχασα χτες στα χαρτια.... γιατί όπως και να παίζει μια ομάδα ..τα γκολ είναι αυτά που μετράνε....

τώρα για τα κόκκινα Χριστόφορε ...πραγματικά δεν μπορώ να πω κάτι. Όταν έχει διοικητικά προβλήματα μια ομάδα, ή όταν δεν παίζει καλά ...τότε ας μην γίνονται τα παιχνίδια, να κάνουν ένσταση οι καλές ομάδες και να λένε ότι δεν καταδεχόμαστε να παίζουμε με κατώτερες ομάδες... όχι να ακυρώνονται οι κόποι των παικτών τους...

14. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

vs316ti (20-02-11)

Σελίδα 106 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 65696104105106107108116156 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP