www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Stathis (20-02-11), Κωνσταντίνος (20-02-11)
deepBLUE (20-02-11)
Εγώ είμαι τσαντίλας με τους παίκτες του γαύρου, οι οποίοι είναι πολύ καλύτεροι απο τους αντίστοιχους του βάζελου και, αντί να τους ρίξουν 2-3 μπαλλάκια στο Α' ημίχρονο, τους έδωσαν δικαίωμα να ελπίζουν στο Β'. (Ό,τι λίγο-πολύ έγινε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ). Ενώ έχουν την καλύτερη ομάδα, επιλέγουμε να μην παίζουμε μπάλα στα σημαντικότερα παιχνίδια (βλέπε ντέρμπυ) και δίνουμε δικαιώματα στους αντιπάλους να μας τη λένε.
Για πέστε μου, αν το σκορ στο τέλος του Α' ημιχρόνου ήταν 3-0, θα μιλάγαμε σήμερα για ακυρωθέντα γκολ, οφσάιντ κλπ κλπ.;
Και βέβαια έπρεπε να μετρήσει το γκολ του ΠΑΟ, και φυσικά ήταν πολύ καλύτερος στο Β' ημίχρονο και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, δικαιούτο τη νίκη. Μια νίκη γοήτρου όμως, και όχι ουσίας, αφού πάλι εμείς θα το σηκώναμε το Μάιο. Για τα καραγκιοζιλίκια Μαρινάκη, κάφρων οπαδών κλπ δεν θα τα σχολιάσω, αφού μιλάνε απο μόνα τους.
Ντροπή σε όλους αυτούς που αμαυρώνουν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας απο καταβολής του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Dimzan (20-02-11), Dioskouroi (21-02-11), katsaraios (20-02-11)
απαράδεκτοι όσοι μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και μετά από κατάφωρη αδικία στην ομάδα τους .....αλλά το να βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια πως σε έχουν βοηθήσει να κερδίσεις και μετά να μπαίνεις για να δείρης αυτόν που αδίκως κέρδισες ...ε είναι τραμπουκισμός αίσχιστου είδους ...και για να συμβαίνει, έχει δοθει η γραμμή ότι τους γ@μ@με όλους και δεν παίρνουμε χαμπάρι απο κανέναν, ούτε απο δημοσιογράφους, ούτε απο κάμερες, ούτε απο αθλητικούς δικαστές ....αυτό κατάλαβα εγώ χθες ....και μετά από τις δηλώσεις Μαρινάκη, επιβεβαιώθηκε.
katsaraios (20-02-11)
Ελα ρε Νικο σε λιγο θα μας πεις πως επρεπε να εχουμε χασει και με 1-5.
Ενα πραγμα που χαρακτηριζει τους παικτες του Παο ειναι πως μεσα σε ενα αγωνα παντα δυναμιτιζουν το κλιμα με τις κινησεις τους και τη συμπεριφορα τους (βλεπε Καραγκουνη Νινη κλπ)συνεχεις διαμαρτηριες ψευτιες και πολεμο εντυπωσεων οπως η χθεσινη πτωση του Λετο απο τον Τορο.....
Ειπα πως δε συμφωνω με τις πραξεις των οπαδων σε καμμια περιπτωση δε συμφωνω ομως και με το φλωρικο θεατρο παικτων οποιας ομαδας και αν ειναι αυτη,σκεψου λοιπον (που σε καμμια περιπτωση δε δικαιολογειται)τους οπαδους της αντιπαλης ομαδας που τα βλεπουν...![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Stathis (20-02-11)
Καλυτεροι οι παιχτες του γαυρου... οταν αποφασε να παιξει μπαλα ο Παναθηναικος ο Ολυμπιακος εξαφανιστηκε.Ο συμψηφισμος δεν παλευεται αλλο..Επισης η αντιδραση του Λετο στις προκλησεις του Τοροσιδη ερμηνευεται ως προκληση...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 20-02-11 στις 16:04
έχεις φάει κόλλημα κι εσύ με το ποιος έπαιξε καλύτερα.... δεν το εξετάζω αυτό, εγώ να σου πω ότι ήσουν για τα μπάζα αλλά από τύχη κερδίζεις το παιχνίδι. Το κερδίζεις?? ή δεν το κερδίζεις?? επιτρέπεται, ή όχι να το κερδίσεις??
Λετο επρεπε να σε πετυχει η κουτουλια του Τοροσιδη αλλιως δεν πιανεται για κουτουλια.
εγω ξερω πως αν ο χθεσινος αγωνας ηταν τελικος κυπελου και ημασταν κι εμεις μεσα θα θρηνουσαμε νεκρους σημερα ...ντροπη και στους 3 χασαπηδες οι οποιοι θα ειναι αξιοι σε οτι κι αν τους συμβει απο δω και περα στην καθημερινη τους ζωη,νομιζω καταλαβαινετε τι εννοω.ντροπη και στον χοντρο για τις προκλητικες του δηλωσεις.πριν τον αγωνα ειχε παρει και διαβεβαωση απ τους οπαδους πως δεν θα συμβει τιποτα αλλα παρολα αυτα ο χοντρουλης δεν ειδε τπτ.και για να δειτε την διαφορα τυ επιπεδου των 2 αμαδων,οταν εμεις ειχαμε δωσει την ιδια διαβεβαιωση στον τζιγκερ και τα καναμε π@υτ@ν@ αυτος απλα μας εκοψε τα εισητηρια στους συνδεσμους χωρις πολλα πολλα και χωρις να κρυβεται πισω απο το δαχτυλακι του λεγοντας πως δεν εγινε τιπτα και ουτε ειδα καμια βιαιη συμπεριφορα.
Βαγγέλη δεν έβλεπες μάλλον το παιχνίδι ...αλλού είχες το νου σου......![]()
εγώ είδα τον Λέτο (και μαγκιά του) να τρώει βροχή από φωτοβολίδες στο κόρνερ, όχι μια και δύο φορές, και να μη λέει κουβέντα ούτε καν να διαμαρτύρεται ...που αν ήθελε διέκοπτε το παιχνίδι και στο έπαιρνε στα χαρτιά ...αλλά εκεί μέσα όσα γκόλ και να φας παιχνίδι δεν χάνεις από το βάζελο. Έχεις τις "ασπίδες" σου ..γι αυτό μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!![]()
![]()