Panos 316T (20-03-12)
και η δυναμομετρηση
Uploaded with ImageShack.us
και μια απο την κυριακη οπου εχει και την αεροτομη πισω αλλαχωρις την γλωσσα μια και εγινε ενα λαθος στην βαφη και δεν την εχω βαλει ακομα..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stamatis m3 e30 : 20-03-12 στις 20:06
A8hnaios (20-03-12), BILL007 (22-03-12), Nick bmwlover (20-03-12), Panos 316T (20-03-12), Vassilis ///M (05-07-14)
Σταμ δε σε προλαβα τη Κυριακη να παμε βολτα!!! ειχες ηδη παει για Σβουρες κατα δηλωση του Μητσου !~![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Καμπυλες βουνο στο Θεο!χαχαχα
Πιστευω και εγω με ενα πιο αγριο εκ/φορο θα σαι ακομα καλυτερα
επιβαρυνοντας λιγο την τουρμπινα και τις χαμηλομεσαιες.
Και σε μενα ο μηχανικος θεωρησε λογω 8βαλβιδου οτι
ηταν must να μπει εκ/φορος (272°).
Καλη συνεχεια...
τούρμπο και πράσινα άλογα
BILL007 (16-04-12), stamatis m3 e30 (21-03-12)
λιγο την τοποθεσια για το Sunday Battles και εδω παιδια με πμ φυσικα.........
Προς ενοικιαση ///Μ5 Για απαγωγες, ξεκαθαρισμα λογαριασμων, Προστασια σε νυχτερινα μαγαζια.......
Να πω και εδω μερικα λογια για τον αγωνα της κρητης...
το αμαξι με το πρωτο περασμα εδειξε την διαθεση του και εγραψε ενα 12.2 με πολυ κακο 18μετρο (2.2)...
οπου αυτο σημαινει οτι με να καλυτερο 18αρι το αμαξι πεφτει χαλαρα κατω απο 12 sec /400m...
δυστηχως ομως το δισκοπλατο δεν ειχε διαθεσει και ετσι μας αφησε νωρις μιας και με τα hoosier ετρωγε πολυ ζορι....μετα απο αρκετη αναζητηση για δισκοπλατο,παρθηκε η αποφαση να πεσει στο κιβωτιο κοκα κολα...ναι ναι καλα ακουτε....και ετσι και εγινε....αφου ριξαμε δυο κουτακια μεσα το αμαξι δεν εκανε αλλο περασμα..περιμενοντας την κυριακη...
κυριακη λοιπον ....στησιμο...burn out... και στο αφημα του συμλεκτη εμεινα απο μπιλιοφορο!!!
φουλ με τον μηχανικο αφου βρηκαμε κυριακατικα ανταλακτικο...να μην τα πολυλογω λογω καποιοων ατυχων γεγονοτων καταφεραμε να στηθουμε μετα απο 3 ωρες εντασης,αγχους κλ πκλπ κλπ να στηθω στο φαναρι μιας και επρεπε να παω διοτι αρχιζαν οι κοντρες(πλεον δεν μετραει ο χρονος οπως το σαββατο παρα μονο πιος θα περασει πρωτος τα 400 μετρα)
αντιπαλος ενα audi s3 420ps που εκανε σταθερα 12.2-12.1
εδω να παω οτι τρεχαμε στην κατηγορια 12 sec οπου απαγορευεται να πεσεις κατω απο 12...
το αουντι εχει ηδη κλειδωσει και εγω πλησιαζω σιγα σιγα ανεβαζοντας συγχρονος στροφες διοτι ξερω οτι με το που θα κλειδωσω και εγω θα αναψει το φαναρι....
το φαναρι αναβει και με εκπληκτικο χρονο αντιδρασης(ο.5) πεταγομαι δυνατα... 1-2 αμαξια αλλαζω γρηγορα σε 2ερα κουμπωνω και 3η και γυρναω το κεφαλι να δω που ειναι το αουντι μιας και πιστευα οτι θα ειναι κοντα μου αλλα δυστηχως δεν βλεπω τιποτα και μου περναει απο το μυαλο οτι εχω φυγει κοκκινος και αφηνω γκαζι και ρολλαρω....
ξανακοιταω απο τον καθρεπτη και βλεπω το αουντι να ερχεται με 1000 και τρωω αναλαμπη οτι πλεον δεν ειναι χρονος που τον φτιαχνεις μετα κλπ κλπ εδω ειναι κοντρα ..ητοι οποιος περασει πρωτος τα 400...κατεβαζω σε 3η δινω και μια αμπραγιαρισια...μαζευω το σ3 που ηδη ειναι 1,5 μπροστα ...φτανω στο φτερο του αλλα δυστηχως εχουν τελειωσει τα 400 μετρα.....
δεν πιστευα τι μαλακια ειχα κανει...δεν ξερω ισως εφταιγε η ενταση που ειχαα λογω της ζημιας...αφου μαλιστα και ο οδηγος του αουντι με ρωτησε γιατι εκοψα...
οπου μετα πηγαινα με μια κοπελα οπου κανε περιπου σε ολα τα περασμα της 13...οποτε η πρωτια ηταν σιγουρη...αλλα....
το αμαξι ετοιμαζεται για τον 2ερο αγωνα στο πολυκαστρο αλλα πλεον με οργανωση σαν αστακος απο ανταλλακτικα...και εδω να ευχαριστησω το συνεργειο που με στηριζει(BMW TSOUTRAS) για ολα τα ανταλακτικα πλεον που θα μου διαθετει αλλα και για την προετοιμασια του αυτοκινητου πριν και μετα τον αγωνα!!!!
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...
A8hnaios (16-04-12), aristent (16-04-12), BILL007 (16-04-12), Panos 316T (16-04-12), panose30 (06-05-12), soc12r (16-04-12), Thomelef (16-04-12), TSAF (17-04-12), VanVIC (17-04-12), Vassilis ///M (17-04-12)
https://www.xe.gr/automoto/used-cars...3-9742703.htmlΝα'ναι άραγε γνήσιο????
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 30-04-12 στις 13:34