Μηχανουργειο (τορνοι, φρεζες, πλανες κτλ), κατασκευες λατομικων μηχανηματων (σπαστηρες, τριβεια, ταινιες, κοσκινα κτλ), στο Βολο.
Το αντικειμενο δε νομιζω να εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον για τους περισσοτερους, αλλα η πολη μαλλον εχειΟποιος λοιπον θελει πληροφοριες για Βολο ή Πηλιο εδω ειμαι.
Άμα είναι έτσι να πάω εγώ που είμαι και πιο κοντά .. Μην κάνεις και τζάμπα χλμ βρε κουτό ΧΑΑΧΑΧΑΧ
Παιδες σας πεφτω λιγο μακρια (Καλυμνο) εγω, αλλα το αφεντικο τρελαθηκε και δινει στα μελη μας, ΔΩΡΕΑΝ, σφραγισματα, καθαρισμους, απονευρωσεις, και οτι εχει να κανει με προσθετικη δοντιων πληρωνετε ΜΟΝΟ τον τεχνιτη. Για να τρωτε ΑΦΟΒΑ τις λιχουδιες του ΤΑΜΤΑΜ!!! Dental tour...χαχαχα!
Αν θελετε επισης σας ξεμπερδευω και ΨΑΡΙΑ, και σας τα στελνω ταχυδρομικως...Μιλαμε για ΨΑΡΙΑ οχι γεννετικως μεταλλαγμενα μπαρμπουνακια που εχω φαει κατα καιρους εις τας Αθηνας...
-Θεοφιλος-
Εγω μιας και ακομα φοιτω στο πανεπιστημιο δεν μπορω να σας βοηθησω. Βεβαια εαν ειναι κανεις φοιτητης και ψαχνει κανενα στουντιο να μεινει στη θεσσαλονικη ευχαριστως να βοηθησω. ΑΑαα παρεπιπτοντως σπουδαζω φυσικη.
NickE60 (18-01-10)