Ανοιξε νεο θεμα να κανεις μια παρουσιαση, γιατι εδω ειμαστε off-topic.![]()
Ανοιξε νεο θεμα να κανεις μια παρουσιαση, γιατι εδω ειμαστε off-topic.![]()
Ευχαριστω. Ναι τοχω ακουστα. Μου δημιουργηθηκε ομως μια αλλη απορια. Πως εισαι σιγουρος οτι ο ανεμος θα φυσαει παντα προς τα εκει? Και εν πασει περιπτωσει, αν εχεις συμβουλευτει το δελτιου καιρου και εχεις παρει τα μετρα σου, πως θα διασφαλιστεις απο τυχον αλλαγη του ανεμου?
Συγνωμη αν σε κουρασα, ξερω οι αποριες μου ειναι πολλες, αλλα οι συμβουλες σου ειναι πολυτιμες.
Ευχαριστω
hades7 (16-04-13), Panos 316T (16-04-13)
Πωπωπω ...........ναι αντεξα το διαβασα όλο! Τελικά μου εμεινε το opel.............ευγε!
Βασικα κατα τη διαρκεια του διαβασματος σκεφτηκα να γραψω πολλα αλλα βαριεμαι μετα απο 7 ωρες μαθημα Καταστασεων και ιδιοτητων της υλης
Ναι ναι το σπουδαζω το αντικειμενο και το λατρευω! Ορεξη να υπαρχει ... και πιστευω του χρονου στην Κβαντο θα ειμαι σε θεση και θα εχω και προσβαση ωστε να κανω κανα ξηγημενο πειραμα επι του θεματος γιατι προς το παρον μπορω μονο στη θεωρια να καταλαβω και να εξηγησω το φαινομενο!
Παντως τα συγκεκριμενα δεν προκειτε να κανουν δουλεια κυριως της μονοπολικοτητας και βεβαια λογω εντασης μαγνητικου πεδιου ( βεβαια αμα αυξησουμε το μαγνητικο ωστε να πετυχουμε το επιθυτο ........θα ψηθουν ολα)
Αυτο που αμυδρα καταφερνουν ειναι να αλλαξουν το ιξωδες του καυσιμο σε πιο αραιο!
Ο m-power 01 νομιζω εδωσε την πιο σωστη επιστημονικα απαντηση :
Λοιπον αυτα τα μαγνητακια στηριζονται στην αρχη του ιονισμου με μαγνητικο συντονισμο. Επιστημονικη μεθοδος βραβευμενη και με Νομπελ καπου στα 1950. Συμφωνα λοιπον με την μεθοδο αυτη, κατακερματιζονται οι αλυσιδες υδρογονανθρακων και τα συμπλεγματα μοριων βενζινης, ετσι μενουν σε πληρη εκθεση στα μορια του οξυγονου με αποτελεσμα την καλυτερη καυση. Χοντρα-χοντρα...
Αλλα το θεμα ειναι οτι συμφωνα με την φυσικη παντα...χρειαζομαστε μαγνητικα πεδια πολλων gauss ,τα οποια δυο μαγνητακια δεν πιστευω οτι μπορουν να τα πετυχουνΩστοσο να πω πως επειδη ο παιδικος μου φιλος δουλευει σε βενζιναδικο ειχε φερει κανα δυο τετοια μαραφετια και τα δοκιμασαμε! .........ναι ναι ναι τα δοκιμασαμε.............................. ........σε βενζινοκινητα μοντελαΤην μικρη διαφορα που λες... αν πρεπει να αποδεχτω οτι υπαρχει, δεν μπορω να εξηγησω πως την καταλαβες!
Ειπαμε σαν θεωρια μπορει να δουλευει...στην πραξει αυτα τα 30% οικονομια δεν υπαρχου! Αν δεις 3% να εισαι ικανοποιημενος.
Παλια ειχε δοκιμαστει αυτη η τεχνολογια σε πλοια... που οι ιονιστες επιαναν ολοκληρα δωματια. Και ηταν απο ηλεκτρομαγνητες. Και σημερα θα μπορουσαμε να επιτυχουμε τετοια ηλεκτρο-μαγνητικα πεδια και να εχουμε αποτελεσμα...αλλα οτι ηλεκτρονικο εχει το αυτοκινητο σου θα αποδημουσε εις κυριον. Καθοτι θα ειχαμε ενα emp weapon στο αυτοκινητο μας.
Αν θελεις να εχεις ασφαλη συμπερασματα σχετικα με αυτο το μαραφετι, πηγαινε σε εναν μετρητη καυσαεριων και μετρα χωρις αυτο, στην συνεχεια βαλτο πανω. Αν δεις διαφορα στους HC... ναι κανει κατι!
Λιγο πιο μπακαλικος τροπος...βρες αυτοκινητο πχ opel που στο ρελαντι μετραει την καταναλωση σε lt/hr ...και μετρα το πριν και το μετα...θεωρητικα θα πρεπει το 0,8 τκατι τετοιο θα γραφει...να γινει εστω 0,7
Περα απο την πλακα εκανε εμφανη δουλεια στο τεποζιτακι (250cc) του ΜΤΑ4 s28 4WDΕχω σταματησει να ασχολουμε και δεν εχω πλεον κανα βενζινοκινητο αλλιως θα εβγαζα ενα βιντεακι!
Το ειχαμε βαλει πανω σε ενα τσιμεντολιθο φουλαραμε χωρις το μαραφετι αυτο και αφησαμε το σερβο του γκαζιου σε συγκεκριμενη θεση!
Καναμε το ιδιο με το μαραφετι επανω και αν θυμαμαι κρατησε γυρω στα 3 λεπτα χρονομτρημενα παραπανω!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
oldcarskickass (17-04-13), Panos 316T (16-04-13), Ptboul (17-04-13)
Μόλις κάνει ο φίλος παρουσίαση το εργαλείο θα σου φύγουν όλες οι απορίες φίλε μερικοί είστε κολλυμενοι με τα πεμβε το πορτοκαλί εργαλείο φενεται πριονι και απο τα ποιο ωραία που κυκλοφορούν στην πιάτσα με τα σποιλερ του με τις αεροτομες του με τα όλα του μήπως είσαι λίγο υπεροπτης ;
αντε γεια...
Leonidas_E39 (17-04-13)
Είσαι offtopic τέτοιες συζητήσεις στα ελληνικά φόρουμ ξεκινάνε περίπου στον σεπτέμβρη οκτώβρη και κάθε σεπτέμβρη οκτώβρη αν καμία σοβαρή υπηρεσία το παρακολουθούσε θα είχαμε και την ανάλογη απονομή νόμπελ.
Πέρισυ πχ είχαμε τις επαναστατικές συσκευές εξοικονόμησης καυσίμου επειδή παράγουν υδρογόνο. Απλά, οικονομικά, στο χώρο σας.
Dermatis (17-04-13)
πω πω πω...Κάηκα εντελώς....
Αφήστε το παιδί ρε ρεμάλια.....
Ptboul (17-04-13)