Εχθές παρέλαβα το νεο μου αυτοκινητο ...
Bmw M5 E39... Με 162000 χιλιόμετρα , σε οχι ιδιαίτερα καλη κατασταση. Χρήζουν επισκευής καποια πραγματάκια , αλλα θα ξεκινήσουμε απο Τριτη με τα βασικά , service, ελέγχους σε αναρτήσεις , συνεμπλοκ κλπ κ βλέπουμε.
Θελω να ευχαριστήσω το Θεό που μου τα εχει φέρει ολα βολικά και εχουμε κ την υγεια μας, τους γονείς μου που μου έδωσαν τη δυνατότητα να μπορω σημερα να αγοράσω ενα ακομα παιδικό όνειρο , την εγκυμονούσα γυναίκα μου , που ακομα ανέχεται τις βλακείες μου, τον πρώην λογιστή μας ( αυτο το είπε πρόσφατα ο πατέρας μου) , που τα δηλώναμε ολα τόσα χρόνια και πληρώσαμε ολους τους φορους και σημερα μπορω να δικαιολογήσω τα κυβικά αυτα χαχαχαχα , τους φίλους που με ακολουθούν στην τρέλα μου , το Χρήστο Γιαμαστουρα και το Γιαννη γιαννισα που με βοήθησαν στην αγορα , στη διαδικασια , μέχρι και απο το αεροδρόμιο με πήραν ... Να ειμαστε όλοι καλα !
Ταξιδι υπέροχο. Καταπληκτική κύλιση, ήρεμο , χαλαρό, άνετο , φιλικό , γρήγορο .... Κ σχετικά οικονομικό για τα κυβικά του 10,7 λίτρα/ 100 χιλ με 130-160 στο ταξιδι απο Αθηνα.
Στο τεστ άνεσης πέρασα με 1000% , απο την εγκυμονούσα γυναίκα μου. Ισοπεδώνει τα πάντα . Τυχεροί όσοι εχουν αυτο το σκάφος ακομα και σε μικρότερα κυβικά ( βλέπω το Λεο να γελάνε και τα μουστακια του χαχαχαχα ) . Λακούβες , τσιμεντένια δρομάκια με αυλάκια κλπ, ούτε κούνηματα , ούτε αν αναπηδησεις , ούτε Γκαμπ γκουπ , ούτε τριγμούς... Και ειναι 12 ετών αισίως .
Το γκάζι γλυκό. Το μοτέρ γεμάτο. Δεν ακούγεται . Ούτε καν γουργουριζει... Σταματημένο στο φανάρι απο μεσα νομίζεις οτι εχει start-stop και δεν ακούς ή αισθάνεσαι τίποτα.
Δύναμη απο το ρελαντί. Γυρνάει με τριτη ... Άνετα.
Άλλο φρούτο σε σχέση με το Μ3 .