Σελίδα 10 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 891011 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 112

Θέμα: ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Tι θα γινει με αυτες τις πινακιδες ρε γ@μωτο ; ; ;

Ποσα χρονια θα παει αυτη η υποθεση ; ; ;

Ελεος δλδ . . .

Αθηναιος και ; ; ;

Θεσσαλονικιος και ; ; ;

Κρητικος και ; ; ;

Ολοι ανθρωποι ειμαστε τι να πω με χαλαει αυτο το ξεσπασμα μερικων ανθρωπον !!!

2. The Following User Says Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

BILL007 (03-04-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δυστυχώς το επιβεβαιώνω ότι υπάρχει ένα θεματάκι στη Θεσ/νικη και τους περιξ αυτής νομούς όταν κυκλοφορεί κανείς με αθηναικές πινακίδες.

Οπως ξέρουν κάποιοι φίλοι, είμαι μόμιμος θαμώνας της Χαλκ/κης για καλοκαιρινές διακοπές την τελευταία 10ετία περίπου. Εχω έρθει με 5 διαφορετικά αυτοκίνητά μου όλα αυτά τα χρόνια. Αδικαιολόγητα κορναρίσματα, κλεισίματα, παραβίαση της προτεραιότητάς μου, προκλήσεις γιά πατήματα, παρακινδυνευμένα προσπεράσματα, υποτιμητικά βλέμματα είναι τα συνηθισμένα κάθε φορά. Ευτυχώς τίποτα επώδυνο μέχρι σήμερα. Ευτυχώς το 5αρι δεν έχει αθηναικές πινακίδες χαχα ! Ετσι όλα κυλούν ομαλά πλέον !

Πράγματι περίεργο όλο αυτό που συμβαίνει στους δρόμους εκεί πάνω γιατί σε καμμία περίπτωση δεν εκφράζει τον κόσμο της Β.Ε. στις άλλες συμπεριφορές του. Καλή φιλοξενία, ευγένεια, ευθύτητα, ειλικρίνεια, προθυμία, καλές τιμές, εξ ου και έρχομαι και ξανάρχομαι. Στους δρόμους κάτι παράξενο τρέχει ... χαχαχ !

4. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

gant (03-04-12), Ptboul (04-04-12)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάνο στο κυκλοφοριακό αυτό πλέον δεν παίζει τόσο σπουδαίο ρόλο γιατί και ο τελευταίος γνωρίζει ότι τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν πολλά leasing εταιριών και σχεδόν όλα έχουν αθηναικές πινακίδες. Απλά όπως και σε όλες τις πόλεις της χώρας που έχουν αυξημένο κυκλοφοριακό, γίνεται της πουτάνας. Τσαμπυκάδες, βιασύνη, κορναρίσματα, σφήνες, παραβίασαη πρωτεραιότητας και όλα τα λοιπά γνωστά.
    Στα σταθμευμένα ναι εκει υπάρχει ένα θέμα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

6. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

BILL007 (03-04-12), PANOS-E60 (03-04-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

οταν ανεβηκα θεσ/κη νσ σπουδασω , ειχα ανεβασει και το αμαξι μου τοτε ενα ραλλυ 1.3.
    ειμαι καπου τσιμισκη και εψαχνα ενα μερος , (πιτσιρικας μιλαμε 18-19) , ρωταω καποια παιδια τα οποια με εβγαλαν απο την πορεια μου εβρισαν του συντοπιτες τους που με κοροιδεψαν και με οι τριμαλακες με εστειλαν Δεντροποταμο μια γειτονια σουπερ για οσους γνωριζουν.Δεν τα βαζω με τους πανω , παντου υπαρχουν καλοι και κακοι αλλα ενταξει ρε παιδια 18 χρονων ημουν, Ωραια εμπειρια , τωρα γελαω αλλα τοτε ειχα κλασει μεντες.

Περιοχή
    paseo de la castellana
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο super duper Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν ανεβηκα θεσ/κη νσ σπουδασω , ειχα ανεβασει και το αμαξι μου τοτε ενα ραλλυ 1.3.
    ειμαι καπου τσιμισκη και εψαχνα ενα μερος , (πιτσιρικας μιλαμε 18-19) , ρωταω καποια παιδια τα οποια με εβγαλαν απο την πορεια μου εβρισαν του συντοπιτες τους που με κοροιδεψαν και με οι τριμαλακες με εστειλαν Δεντροποταμο μια γειτονια σουπερ για οσους γνωριζουν.Δεν τα βαζω με τους πανω , παντου υπαρχουν καλοι και κακοι αλλα ενταξει ρε παιδια 18 χρονων ημουν, Ωραια εμπειρια , τωρα γελαω αλλα τοτε ειχα κλασει μεντες.
    ΑΣΧΕΤΟ με τα αυτοκινητα αλλα θα το πω!!!εγω τοτε που ειχα παει πανω για κανενα μηνα οπως ειπα στο αλλο ποστ...

ημουν με την δικια μου η οποια σπουδαζει θεσσαλονικη (ακομα! ΛΟΛ) και ανεβαινει καθε βδομαδα επανω...παιρνει το βραδυνο τραινο και μετα το απογευματινο μετα την σχολη και γυρναει....ε καποια πραγματα απο περιοχες τα γνωριζει εκει.....

παμε ενα βραδυ τοτε να βγουμε εξω για ποτο.....και ειμαστε απεναντι απο το πρωτο μαγαζι που ξεκιναει η παραλια....(το ονομα του παραπεμπει σε φυτο της θαλασσας!!) η δικια μου εχει ακουσει για ενα καλο μαγαζι εκει και βρισκουμε μπροστα μας 2 κοπελες περιπου 19-20 χρονων....ρωταει η δικια μου "κοπελιες που ειναι το ταδε μαγαζι?" δεν ξερανε και γυρναει η μια και με κοιταζει επιμονα και μου λεει " δεν υπαρχει εδω τετοιο μαγαζι μηπως σας ειπαν καπου αλλου?" και με ξανακοιταει....και της λεω συγνωμη μην με κοιτας δεν ξερω τιποτα απο εδω....απο αθηνα ειμαι..... και περνω την απαντηση.......ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙς και φευγουν!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα καλα λεω δεν ξαναμιλαω! αν ηταν τιποτα αντρες αντι για κοπελες θα βρισκομουν μεσα στο νερο....!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstakhs_Z4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΑΣΧΕΤΟ με τα αυτοκινητα αλλα θα το πω!!!εγω τοτε που ειχα παει πανω για κανενα μηνα οπως ειπα στο αλλο ποστ...

ημουν με την δικια μου η οποια σπουδαζει θεσσαλονικη (ακομα! ΛΟΛ) και ανεβαινει καθε βδομαδα επανω...παιρνει το βραδυνο τραινο και μετα το απογευματινο μετα την σχολη και γυρναει....ε καποια πραγματα απο περιοχες τα γνωριζει εκει.....

παμε ενα βραδυ τοτε να βγουμε εξω για ποτο.....και ειμαστε απεναντι απο το πρωτο μαγαζι που ξεκιναει η παραλια....(το ονομα του παραπεμπει σε φυτο της θαλασσας!!) η δικια μου εχει ακουσει για ενα καλο μαγαζι εκει και βρισκουμε μπροστα μας 2 κοπελες περιπου 19-20 χρονων....ρωταει η δικια μου "κοπελιες που ειναι το ταδε μαγαζι?" δεν ξερανε και γυρναει η μια και με κοιταζει επιμονα και μου λεει " δεν υπαρχει εδω τετοιο μαγαζι μηπως σας ειπαν καπου αλλου?" και με ξανακοιταει....και της λεω συγνωμη μην με κοιτας δεν ξερω τιποτα απο εδω....απο αθηνα ειμαι..... και περνω την απαντηση.......ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙς και φευγουν!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα καλα λεω δεν ξαναμιλαω! αν ηταν τιποτα αντρες αντι για κοπελες θα βρισκομουν μεσα στο νερο....!
    οφ τοπικ
    μαλλον θα σου καναν ναζακια για την συνοδο σου...στο χιουμορ το παν ειναι να το καταλαβεις και να απαντησεις ..π.χ εγω θα ελεγα
    Καντε με καλα ρε κοριτσια ελατε να γινουμε μια παρεα ολοι να μας μαθετε την πολη σας...
    Βεβαια η συνοδος μου θα ηταν ενα ψιλοθεματακι

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

10. The Following 4 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

imolarot (04-04-12), Nick bmwlover (04-04-12), Ptboul (04-04-12), zaharias (05-04-12)

Περιοχή
    paseo de la castellana
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    π.χ εγω θα ελεγα
    Καντε με καλα ρε κοριτσια ελατε να γινουμε μια παρεα ολοι να μας μαθετε την πολη σας...
    Βεβαια η συνοδος μου θα ηταν ενα ψιλοθεματακι

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε να ανεβώ Θεσσαλονίκη....να πετύχω το Θωμά......να του ρίξω 2 ταχυδρομικούς κώδικες και να γυρίσω???.......ετσι για να πάρει ο πονεμένος κόσμος το δίκιο του πίσω...
    άρχισαν να κάνουν πρόβες για την ανάσταση τα Ν54 απο τώρα???
    ποιοί είναι οι πονεμένοι ρε μλκ???έλα εσύ πάντως, και μπορεί να σε αφήσω να κερδίσεις ρε.

sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    1

Προεπιλογή

εδω που ειμαστε 30 και φοβομαστε 18 δεν θα φοβασαι???

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε να ανεβώ Θεσσαλονίκη....να πετύχω το Θωμά......να του ρίξω 2 ταχυδρομικούς κώδικες και να γυρίσω???.......ετσι για να πάρει ο πονεμένος κόσμος το δίκιο του πίσω...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

15. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

kwstakhs_Z4 (04-04-12), Ptboul (04-04-12)

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 891011 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP