Σελίδα 10 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 8910111220 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 467

Θέμα: [E46] βελτίωση ήχου

Rides
    1

Προεπιλογή

δες τα μαμα τα καμπριο φορανε 8αρι σε εκεινο το σημειο και ριχο μαλιστα!!!στο σκι πασ αν βαλεις 10αρι θα ειναι ακομα πιο αβολο μιας και θα εχεις μια γκουμουτσα μεσα στη μεση του πορτ μπαγκαζ να σε ενοχλει χωρις να μπορεις να το μετακινησεις!!!!!ακομα για να εχεις ενα σωστο ηχο πρεπει να κανεις καμπινα πισω απ το ηχειο και να μην το εχεις free to air μιας και οπως σου ειχα ξαναπει ειναι πολλα τα λιτρα του προτ μπαγκαζ και θα χανεται ο ηχος!!!εγω θα προτεινα σαν πρακτικη λυση ενα μικρο κουτακι και ενα 10αρι σαμπακι το οποιο οταν θες να φορτωσεις το αμαξι θα το αφαιρεις και θα εισαι μια χαρα!!!αρκει το σαμπ να ειναι λιγο καλης ποιοτητας ωστε να σε καλυπτει!!!!υποψην τα ηχεια δεν θα τα δουλεψεις σαν δορυφορους αλλα σαν foul pass στο crossover του ενισχυτη!!!διαφορετικα οταν βγαζεις το σαμπ θα ακους μονο μεσαιες και ψηλες!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 14-11-10 στις 21:06

2. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (15-11-10), zaharias (14-11-10)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    δες τα μαμα τα καμπριο φορανε 8αρι σε εκεινο το σημειο και ριχο μαλιστα!!!
    στο σκι πασ αν βαλεις 10αρι θα ειναι ακομα πιο αβολο μιας και θα εχεις μια γκουμουτσα μεσα στη μεση του πορτ μπαγκαζ να σε ενοχλει χωρις να μπορεις να το μετακινησεις!!!!!ακομα για να εχεις ενα σωστο ηχο πρεπει να κανεις καμπινα πισω απ το ηχειο και να μην το εχεις free to air μιας και οπως σου ειχα ξαναπει ειναι πολλα τα λιτρα του προτ μπαγκαζ και θα χανεται ο ηχος!!!εγω θα προτεινα σαν πρακτικη λυση ενα μικρο κουτακι και ενα 10αρι σαμπακι το οποιο οταν θες να φορτωσεις το αμαξι θα το αφαιρεις και θα εισαι μια χαρα!!!αρκει το σαμπ να ειναι λιγο καλης ποιοτητας ωστε να σε καλυπτει!!!!υποψην τα ηχεια δεν θα τα δουλεψεις σαν δορυφορους αλλα σαν foul pass στο crossover του ενισχυτη!!!διαφορετικα οταν βγαζεις το σαμπ θα ακους μονο μεσαιες και ψηλες!!!!!
    Βλεπω οτι ταιριαζει κουτι 10αρι τετραγωνο kicker στο ski pass..
    Φυσικα παντα σε κουτα και οχι free air, αυτο το ειχα απο την αρχη στο μυαλο μου Πανο..
    Αυτο για τα ηχεια που ειπες δεν καταλαβα.. Ειμαι ψιλο-ασχετος με τον ηχο..
    Ευχαριστω Πανο!!
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιωργο, για να πανε τα καλωδια πισω περνανε κατω απο τη μοκετα απο τη μερια του συνοδηγου?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα καλωδια περνανε αριστερα και δεξια ,υπαρχουν ειδικα καναλια, οχι κατω απο τις μοκετες. Καλο ειναι να περασεις τα ρευματα απο την μια πλευρα και τα rca απο την αλλη ωστε να μην εχεις παρασιτα.
    Ζαχαρια ρευματα δεν θα περασεις... Εχεις πισω την μπαταρια.Παρολλα αυτα βαλε ποιοτικα καλωδια. Για γειωση παρε σε ενα καθαρο σημειο, πχ εκει που πιανουν οι ζωνες των πισω καθισματων.

Τα rca μην τα περασεις απο δεξια... θα φας πακετο! Απο εκει περνανε ολα τα ρευματα του αυτοκινητου σου.

5. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

georggge46 (14-11-10), spar@ (15-11-10), zaharias (14-11-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

δες, τα ηχεια και ειδικα αυτα που εχουν σχετικα μικρη διασταση κατασκευαστικα δεν μπορουν να αποδωσουν ολες τις συχνοτητες!!!εκει που λειτουργουν ειναι απ τις μεσαιες και πανω!!οποτε για να εχουμε ολοκληρωμενο ηχο επιλεγουμε απ το crossover του ενισχυτη να παιξουν σαν ''δορυφοροι''(high pass) και για τις χαμηλες συχνοτητες επιλεγουμε στο σαμπ να παιξει μονο μπασο(low pass)!!η μεση επιλογη ειναι ολο το ευρος συχνοτητων (foul pass)οπου εκει μπορουν να παιξουν λιγα μεγαφωνα(συνηθως ειναι ειτε οβαλ 16/9 ειτε 8''αρακια μεγαφωνα)και παλι οχι με απολυτη πιστοτητα!!!!μπορει και το σαμπ να παιξει foul pass αλλα θα παιζει και λογια πραγμα που δεν θελουμε!!!! ετσι συμπληρωνουμε ολη την ηχητικη εικονα του αυτοκινητου!!!! σε ενα αμαξι μπορει να βαλεις τα καλυτερα ηχεια αλλα αν δεν ρυθμιστουν σωστα ο ηχους τους μπορει να ειναι πολυ χειροτερος απο ενα ηχοσυστημα με το 1/5 της τιμης τους που ειναι σωστα ρυθμισμενο!!!!! για ηχειο σαμπ θα προτεινα στρογγυλο και οχι τετραγωνο!!

7. The Following 3 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (15-11-10), georggge46 (14-11-10), zaharias (14-11-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζαχαρια ρευματα δεν θα περασεις... Εχεις πισω την μπαταρια.Παρολλα αυτα βαλε ποιοτικα καλωδια. Για γειωση παρε σε ενα καθαρο σημειο, πχ εκει που πιανουν οι ζωνες των πισω καθισματων.

Τα rca μην τα περασεις απο δεξια... θα φας πακετο! Απο εκει περνανε ολα τα ρευματα του αυτοκινητου σου.
    εφοσων εχεις την μπαταρια πισω το καλυτερο ειναι να παρεις γειωση πανω απ τον πολο της μπαταριας!!!ειναι η πιο καθαρη γειωση του αυτοκινητου!!!αν και με εναν ενισχυτη που θες να παιξεις δεν εχεις και τρελες απαιτησεις καταναλωσης καλο ειναι να εχεις καλα καλωδια και ειδικα τα rca ωστε να μην εχεις παρασιτα αργοτερα!!!του ρευματος και της γειωσης θα κοιταξεις να ειναι τουλαχιστον 6-8mm καλης ποιοτητας!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 14-11-10 στις 21:54

9. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

georggge46 (14-11-10), zaharias (14-11-10)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το αμαξι το εχω λυσει ολο μεσα γιατι πηρα μαυρη μοκετα για να αλλαξω τη μπεζ (απο τη πρωτη μερα που το πηρα ηθελα να το κανω αυτο!!) οποτε θα περαστουν και τα απαραιτητα καλωδια..
    Το θεμα ειναι τί πρεπει να περασω και απο που..?? (για να μην εχω θεματα-παρασιτα κτλ)

Πισω αριστερα παντως εκει που μπαινει το navi & cd changer (εμενα εχει απλα τις θηκες) εχει μπολικο χωρο για να κρυψω τον ενισχυτη..

Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

δες τα μαμα τα καμπριο φορανε 8αρι σε εκεινο το σημειο και ριχο μαλιστα!!!στο σκι πασ αν βαλεις 10αρι θα ειναι ακομα πιο αβολο μιας και θα εχεις μια γκουμουτσα μεσα στη μεση του πορτ μπαγκαζ να σε ενοχλει χωρις να μπορεις να το μετακινησεις!!!!!ακομα για να εχεις ενα σωστο ηχο πρεπει να κανεις καμπινα πισω απ το ηχειο και να μην το εχεις free to air μιας και οπως σου ειχα ξαναπει ειναι πολλα τα λιτρα του προτ μπαγκαζ και θα χανεται ο ηχος!!!εγω θα προτεινα σαν πρακτικη λυση ενα μικρο κουτακι και ενα 10αρι σαμπακι το οποιο οταν θες να φορτωσεις το αμαξι θα το αφαιρεις και θα εισαι μια χαρα!!!αρκει το σαμπ να ειναι λιγο καλης ποιοτητας ωστε να σε καλυπτει!!!!υποψην τα ηχεια δεν θα τα δουλεψεις σαν δορυφορους αλλα σαν foul pass στο crossover του ενισχυτη!!!διαφορετικα οταν βγαζεις το σαμπ θα ακους μονο μεσαιες και ψηλες!!!!!
    Πανο, το αμαξι δεν ειναι καθημερινο και δεν το φορτωνω ποτε.. Το πορτ μπαγκαζ μου ειναι μονιμως αδειο & καθαρο.. Απλα, μου τη δινει μονο με τη σκεψη να ανοιγω το πορτ μπαγκαζ μου και να βλεπω ενα τεραστιο κουτι..
    Βλεπω η BSW στο Ε46fanatics και βγαζει ενα 8αρακι που μπαινει κατω απο την εταζερα το οποιο ειναι πολυ κομψο (δεν ξερω απο αποδοση τί κανει)...
    Οποτε τη λυση του βαλε-βγαλε το sub οταν θελω να βαλω κατι στο πορτ μπαγκαζ τη ξεχναμε..
    Οσον αφορα τη ρυθμιση του "ολου" στησιματος, πιστευω οτι και με τη βοηθεια του επεξεργαστη (AudioControl) θα μπορεσω να το φερω στα μετρα μου..
    Το καλο ειναι οτι το πισω καθισμα μου πεφτει οποτε δεν ειναι απομωνομενο το πορτ μπαγκαζ μου και δεν υπαρχει λαμαρινα ενδιαμεσα, οποτε το μπασο θα περναει στη καμπινα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

η ρυθμιση του ηχου δεν γινεται μονο απ τον επεξεργαστη ηχου(τον οποιο τον θεωρω πολυ ακραια λυση μιας και δεν πας σε πολυ high end υλοποιηση και ειναι περιτο εξοδο)αλλα και απ τις εξοδους του ενισχυτη οπου ρυθμζεται η παραμροφωση των ηχειων και η σταθμη τους!!δλδ να στο πω χοντρα χοντρα πρεπει να εχεις τερμα την ενταση απ το radiocd σου και να μην εχεις παραμορφωση στα ηχεια!!!! ολα αυτα εφοσων εχεις εξοδο rca διαφορετικα αν εχεις εξοδο high/low τοτε περαει η παραμορφωση του radiocd αυτουσια στην εξοδο του ενισχυτη!!

ΥΓ προτεινω εφοσων θα παιξεις με πηγη aftermarket και οχι την εργοστασιακη να μην εδωσεις χρηματα για επεξεργαστη και να τα δωσεις ειτε για κατι καλυτερο στα ηχεια σου ειτε για ενα 2ο 2καναλο ενισχυτη που θα οδηγησεις το σαμπακι σου ειτε να τα κρατησεις στην τσεπη σου και να πιεις μια ρετσινα!!!!!!!!

13. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

zaharias (14-11-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανο, το αμαξι δεν ειναι καθημερινο και δεν το φορτωνω ποτε.. Το πορτ μπαγκαζ μου ειναι μονιμως αδειο & καθαρο.. Απλα, μου τη δινει μονο με τη σκεψη να ανοιγω το πορτ μπαγκαζ μου και να βλεπω ενα τεραστιο κουτι..
    Βλεπω η BSW στο Ε46fanatics και βγαζει ενα 8αρακι που μπαινει κατω απο την εταζερα το οποιο ειναι πολυ κομψο (δεν ξερω απο αποδοση τί κανει)...
    Οποτε τη λυση του βαλε-βγαλε το sub οταν θελω να βαλω κατι στο πορτ μπαγκαζ τη ξεχναμε..
    Οσον αφορα τη ρυθμιση του "ολου" στησιματος, πιστευω οτι και με τη βοηθεια του επεξεργαστη (AudioControl) θα μπορεσω να το φερω στα μετρα μου..
    Το καλο ειναι οτι το πισω καθισμα μου πεφτει οποτε δεν ειναι απομωνομενο το πορτ μπαγκαζ μου και δεν υπαρχει λαμαρινα ενδιαμεσα, οποτε το μπασο θα περναει στη καμπινα..
    Ζαχαρια το bsw για το κουπε ειναι 10αρι και ειναι ενεργο [εχει ενσωματομενο ενισχυτη] https://www.bavariansoundwerks.com/p...ries-M3-Coupe/. Ωραιο φαινεται [στην πραξη βεβαια δεν ξερω τι κανει...] και ειναι και ακριβο ....

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

η ρυθμιση του ηχου δεν γινεται μονο απ τον επεξεργαστη ηχου(τον οποιο τον θεωρω πολυ ακραια λυση μιας και δεν πας σε πολυ high end υλοποιηση και ειναι περιτο εξοδο)αλλα και απ τις εξοδους του ενισχυτη οπου ρυθμζεται η παραμροφωση των ηχειων και η σταθμη τους!!δλδ να στο πω χοντρα χοντρα πρεπει να εχεις τερμα την ενταση απ το radiocd σου και να μην εχεις παραμορφωση στα ηχεια!!!! ολα αυτα εφοσων εχεις εξοδο rca διαφορετικα αν εχεις εξοδο high/low τοτε περαει η παραμορφωση του radiocd αυτουσια στην εξοδο του ενισχυτη!!

ΥΓ προτεινω εφοσων θα παιξεις με πηγη aftermarket και οχι την εργοστασιακη να μην εδωσεις χρηματα για επεξεργαστη και να τα δωσεις ειτε για κατι καλυτερο στα ηχεια σου ειτε για ενα 2ο 2καναλο ενισχυτη που θα οδηγησεις το σαμπακι σου ειτε να τα κρατησεις στην τσεπη σου και να πιεις μια ρετσινα!!!!!!!!
    Με την εργοστασιακη θα παιξει, γι'αυτο του προτεινα επεξεργαστη ....

16. The Following User Says Thank You to georggge46 For This Useful Post:

zaharias (14-11-10)

Σελίδα 10 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 8910111220 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP