Τι μου θυμησες Alex τωρα?
Πριν μερικα χρονια ειχα ενα Fiat Ducato λεωφορειακι.....Καποια στιγμη λοιπον ειχα κατεβει Φαληρο να παραλαβω κατι πελατες......Αφου εψαχνα να παρκαρω κανα μισαωρο,να μια θεση οριακη!Οπως ερχομουν λοιπον,παταω αλαρμ και φρεναρω απαλα(μην πεσει ο πισω πανω μου),προσπερνωντας την υποψηφια θεση κατα 1 αυτοκινητο.......Παω να κανω οπισθεν και κολλαει μια 55αρα μ'ενα Golf 4 πισω μου κορναροντας....Αφου αναλωνομαστε σε νοηματα κανα 2λεπτο κι ενω αυτη συνεχιζει να κορναρει,κατεβαινω να της εξηγησω...Τιποτα αυτη!!Να κανεις τον γυρο μου'λεγε!!Μα που θα βαλω το 7μετρο θηριο κυρα μου??Σκασιλα της αυτη....μαλιστα μου κλεινει και το παραθυρο να μην μ'ακουει!!!!Νευρα τρελα εγω,της κλωτσαω την πορτα,βαθουλωμα καλο,βαραω τζαμια,ο περιπτερας και 2 περαστικοι,να της φωναζουν να κανει οπισθεν....χαμος!!!Με τραβανε 2 και με βαζουν στ'αμαξι μου,να δωσω τοπο στην οργη....και πανω που'μαι ετοιμος να φυγω,την ακουω να φωναζει:''ετσι καλα να παθεις θρασυτατε''!
Προχωραω περιπου 15-20 μετρα...φρεναρω....βαζω οπισθεν και με φορα πεφτω πανω της!!!!π@@τανα το γκολφ μεχρι και οι αεροσακοι ανοιξανε!!!
Εχουν μεινει ολοι καγκελο!!Η τυπισσα τρομοκρατημενη!βγαινω εξω,ηρεμος πλεον και της λεω,επεσες πανω μου,πληρωνεις τωρα!!!
Με τα πολλα,ερχεται η αστυνομια,αυτη λεει την αληθεια,εγω με απολυτη ηρεμια,την λεω τρελη κι οτι επεσε πανω μου αυτη...οι μαρτυρες εξαφανισθηκαν!!Μονο ο περιπτερας με κοιταξε με νοημα
3 χρονια στα δικαστηρια και φυσικα η ασφαλιστικη της την συμβουλεψε να μην μπλεξει και ειχε ηδη βγαλει εντολη πληρωμης απο την αρχη σε μενα.....Φυσικα κερδισα εννοειται....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....