Σελίδα 10 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 136

Θέμα: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΣΕ Ε36

Rides
    1

Προεπιλογή

Εχουν γραφτει πολλα για αναρτησεις για το e36 και σιγουρα ο καθενας εχει την δικη του προτιμηση για το αμαξι του.
    Ετσι λοιπον σας λεω και την δικη μου εμπειρια οπου ξεκινησα απο koni με διαφορα ελατηρια υψους και σκληροτητας και λιγο πριν την τελευταια μου αλλαγη φορουσα coilover bilstein pss και υστερα απο παρα πολλα χιλιομετρα παρεδωσαν το πνευμα τους......η pss λοιπον ηταν πολυ καλη επιλογη και το αυτοκινητο ειχε γινει τρένο.....πλην ομως σκληροπυρινικη για τους ελληνικους δρομους και φυσικα με αναλογο τιμημα ευτυχως σε αρχικο σταδιο δυο-τρια ραγιζματακια στους εμπρος θολους και ενα μικρο στον πισω......βεβαιως και επισκευαστηκαν αμεσα! Η επισκευη τις pss ηταν μια λυση αλλα εγω υστερα απο πολυχρονη συμβιωση με αυτην και ελεω τις μικροζημιας στους θολους αποφασισα να γυρισω σε κατι πιο soft εαν το πει καποιος soft......σε bilstein sprint b8 και ελατηρια h&r 60mm-30mm......επισης ξεχασα να αναφερω οτι επισκευασα μονο τα πισω pss διοτι ειναι πιο performance και απο καινουργια b8.
    Το αποτελεσμα ειναι να εχω μια sport αναρτηση με προοδευτικα ελατηρια και το αμαξωμα πλεον να εχει παρει σημαντικες ''ανασες'' οπως επισης και η μεσουλα μου........σιγουρα ομως ειναι κι αυτη σκληρη (b8) αλλα οχι οπως η pss.
    Η pss αναφερω πως η διαδρομη του εμβολου (στα μπροστινα) ηταν μεγαλυτερη και φυσικα παρα πολυ δυσκολο να τερματισει οπως η b8........αυτα τα λιγα απο εμενα κι ελπιζω να μην σας μπερδεψα γραφοντας παντα την δικη μου αποψη!

2. The Following 3 Users Say Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

chrisgiapz3 (11-11-13), HLIAS - E36 (11-11-13), JimE36 (11-11-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

δοκιμες απο το 2003 που πηρα το ε36 εως σημερα (10 χρονια).

bilstein b6- μαμα ελατηρια μ-πακ-16αρες μ-πακ=λουκουμι σχικτο χωρις να κουραζει...
    σαν νεος και γω τοτε ηθελα χαμηλη μουρη και μπηκα στο τρυπακι του χαληλωματος..
    αλλαγη ελατηριων (με β8 αμορτισερ) σε vogtland=ερπετο στο δρομο αλλα δεν περναγα απο οπυ ηθελα,κοινως εγλυφα σε ψηλα σαμαρια...
    βγαζω τα vogtland βαζω eibach...=πολυ νταπα ντουπα για τα δικα μου γουστα και πολυ γαμωσταυριδι στους ελληνικους καροδρομους με 18αρες...
    βγαζω eibach-βαζω h'r=λιγο πιο ανθρωπινα για τα δικα μου γουστα αλλα παλι σκληρο σε ανωμαλιες..(μικρη διαφορα που εβαλα 17ρες).
    βγαζω h'r Βαζω schnitzer (bilstein b8 παντα)=πιο καλη αποσβεση αλλα λογω σαυριασης δεν αφηνε το αμορτισερ να δουλεψει καλα μετα απο καποια χλμ που κατσανε καλα...(τα ελατηρια παντα θελουν 5.000 χλμ να κατσουνε στο σωστο υψος...δεν βγαζεις συμπερασμα απο την αρχη αμα δεν δουλεψουνε).
    αφηνω σνιτζερ πανω βαζω sachs perfomance αμορτισερ...=νομιζα οτι βρηκα το τελειο αλλα παλι μετα απο 4.000 χλμ ειχαμε συμπτωματα bilstein...
    τωρα τα perfomance τα φοραω με μ-πακ+ασσυμετρες 17αρες απο m3 (εκει που ημουν στην αρχη)...
    στην αρχη με κοροιδευανε λογω look της μουρης του στυλ τι κατσικι ειναι αυτο και κατι τετοια...(στα παπακια μου τους εγραφα).
    στο δρομο πλεον οταν βλεπω καροδρομο (το οταν στην ελλαδα ειναι πολυ σπανιο) επιτανχυνω επιτηδες...(μαγικο χαλι το εχω ονομασει..).
    στα στροφιλικια παρολο που ειναι λιγο σηκωμενη η μουρη κραταει καλα λογω των αμορτισερ που οτι πιο σκληρο εβγαζε τοτε η sachs...το οποιο αμορτισερ αποροφα καλυτερα-πιο ηπια απο το bilstein...

για μενα η χρυση τομη ανεσης-κρατηματος ειναι μ-πακ ελατηρια με καποιο ενισχυμενο αλλα οχι κουτσουρο αμορτισερ (λεγε με β8).
    τωρα οσον αφορα τις ρυθμιζομενες για μενα αξιζουν αμα μπαινεις πιστες κανεις αλλαγες τακτα κ.λ.π.
    για αμαξι δρομου καθαρα βολταδικο δεν συντρεχει λογος εκτος αν πας πλαγιως συνεχεια στις στροφες...
    ειχα μπει σε m3 286 με fk highsport ρυθμιζομενη (η ακριβη σειρα με 500ε οχι η φτηνη) και σε κρατημα ηταν ελαφρως καλυτερο απο το δικο μου με μικρη διαφορα (ετσι το ενισωσα) αλλα στην ανεση δεν με αφησε ικανοποιημενο..σαφως πιο σκληρο..(καποιος αλλος θα λεγε ποπω πως αποροφαει....).

α και να ξερετε το τριποντο χαμηλωμα μετα απο 6 μηνες γινεται 4ποντο με τους καροδρομους που εχουμε...
    μ-πακ και παλι μ-πακ...(και μονο τα ελατηρια κανουν διαφορα).
    οσον αφορα το λεγομενο παντρεμα που ελεγα που διαφωνησε ο φιλος (ghost rider νομιζω):και που ξερει π.χ. η eibach τι bound-rebound εχουν τα bilstein π.χ. για να συνεργαζονται σωστα?και τι να το κανω εγω αν ειναι τραπεζι στο κυνηγημα-εθνικη αμα μπαινω σε καναν επαρχιακο και γαμωσταυριζω συνεχεια απο τα σφραγισματα και την μεσουλα μου που πονανε?(πιστευω να με νιωθεις).
    αμα εμενα γερμανια θα βαζα μια kw να κερναω πονο...εδω κερνανε οι δρομοι πονο οποτε ευχαριστω...αρκετα πονεσα....οπως λεει και ο χατζηγιαννης δεν εχω χρονο για αλλο πονο...
    ολα αυτα βεβαια προσωπικες αποψεις-εμπειριες...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

4. The Following 3 Users Say Thank You to leo328 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (11-11-13), HLIAS - E36 (11-11-13), JimE36 (11-11-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aυτά περίμενα να δω... Προσωπικες απόψεις, γνώμες και εμπειρίες επί του θέματος και στη συνέχεια να τα βάλω κάτω και να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα σύμφωνα με τα δεδομένα μου και να αποφασίσω τι ακριβώς θέλω...

Επειδή δεν έχω τη δυνατότητα να τεστάρω προσωπικά την κάθε ανάρτηση και να δω τι μου ταιριάζει αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σχηματίσω μια εικόνα (γενική μεν αλλά βοηθάει) σχετικά με τις επιλογές που έχω...

Τουλάχιστον μέσω αυτού του θρεντ κατάφερα να βλέπω μια ανάρτηση (τώρα που είμαι στο ψάξιμο) και να ξέρω τι βλέπω...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Οποιεσδήποτε γνώμες δεκτές μέχρι να ρίξω την αυλαία και να κάνω την αγορά... Στη συνέχεια θα κάνετε κριτική...!
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

6. The Following 2 Users Say Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

JimE36 (11-11-13), Stunt Mike (12-11-13)

Περιοχή
    THESSALIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε ηλια εγω φοραω την d2coilover.για να μην καθομαι και γραφω τα συν και πλην επειδη βλεπω στο προφιλ σου οτι εισαι απο λαρισα μπορω να σε κανω μια βολτα μια κυριακη για να δεις και απο μονος σου τα υπερ και τα κατα.στειλε αν θες με π.μ το κινητο σου

8. The Following 3 Users Say Thank You to m3e36 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (12-11-13), HLIAS - E36 (12-11-13), Stunt Mike (12-11-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κ μένα η εμπειρία μου από Βιλστειν Β8 με H&R ήταν τραγική. Απλά είχα σιχαθεί το αμάξι. Σε έκανε φραπέ. Χώρια που δεν με αντάμοιβε με το στρίψιμό του.
    Ε36 M44Β19

10. The Following 2 Users Say Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

chrisgiapz3 (12-11-13), HLIAS - E36 (12-11-13)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m3e36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε ηλια εγω φοραω την d2coilover.για να μην καθομαι και γραφω τα συν και πλην επειδη βλεπω στο προφιλ σου οτι εισαι απο λαρισα μπορω να σε κανω μια βολτα μια κυριακη για να δεις και απο μονος σου τα υπερ και τα κατα.στειλε αν θες με π.μ το κινητο σου
    Γραψε βρε Δημητρη,να μαθαινουν και τα υπολοιπα παιδια! :-)
    Τωρα βαδιζει σωστα το thread.....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

12. The Following 3 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

chrisgiapz3 (12-11-13), HLIAS - E36 (12-11-13), m3e36 (12-11-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γραψε βρε Δημητρη,να μαθαινουν και τα υπολοιπα παιδια! :-)
    Τωρα βαδιζει σωστα το thread.....
    Θα "μιλήσει" η βόλτα...

Ελπίζω μόνο μετά τη βόλτα να θέλω ακόμα να αλλάξω αμορτισερ και όχι μοτερ...!!!

Σου έστειλα πμ... Λογικά θα το κανονίσουμε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου αν μπορείς γιατί τότε θα γυρίσω από Πάτρα... Πάρε με τηλέφωνο να συνενοηθούμε...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 12-11-13 στις 10:26
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτήν έχεις? https://www.ebay.com/itm/D2-RACING-R...59e2cd&vxp=mtr
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

Περιοχή
    THESSALIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 coupe Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι αυτη.δες τις φωτο στο garage μου να δεις ποια εχω.θα σου στειλω μην να εχεις το κινητο μου και οταν ερθεις λαρισα με περνεις τηλ να το κανονισουμε.

16. The Following User Says Thank You to m3e36 For This Useful Post:

HLIAS - E36 (12-11-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οχι αυτη.δες τις φωτο στο garage μου να δεις ποια εχω.θα σου στειλω μην να εχεις το κινητο μου και οταν ερθεις λαρισα με περνεις τηλ να το κανονισουμε.
    Nαι τις είδα... Ξεφεύγω όμως αρκετά από τα 500¤ που είχα βάλει ως όριο... Ενα κλικ παρακάτω τι δίνει η coilover?

Υ.Γ.: Οκ το πήρα το μήνυμα... Είναι what's up?
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP