Εχουν γραφτει πολλα για αναρτησεις για το e36 και σιγουρα ο καθενας εχει την δικη του προτιμηση για το αμαξι του.
Ετσι λοιπον σας λεω και την δικη μου εμπειρια οπου ξεκινησα απο koni με διαφορα ελατηρια υψους και σκληροτητας και λιγο πριν την τελευταια μου αλλαγη φορουσα coilover bilstein pss και υστερα απο παρα πολλα χιλιομετρα παρεδωσαν το πνευμα τους......η pss λοιπον ηταν πολυ καλη επιλογη και το αυτοκινητο ειχε γινει τρένο.....πλην ομως σκληροπυρινικη για τους ελληνικους δρομους και φυσικα με αναλογο τιμημα ευτυχως σε αρχικο σταδιο δυο-τρια ραγιζματακια στους εμπρος θολους και ενα μικρο στον πισω......βεβαιως και επισκευαστηκαν αμεσα! Η επισκευη τις pss ηταν μια λυση αλλα εγω υστερα απο πολυχρονη συμβιωση με αυτην και ελεω τις μικροζημιας στους θολους αποφασισα να γυρισω σε κατι πιο soft εαν το πει καποιος soft......σε bilstein sprint b8 και ελατηρια h&r 60mm-30mm......επισης ξεχασα να αναφερω οτι επισκευασα μονο τα πισω pss διοτι ειναι πιο performance και απο καινουργια b8.
Το αποτελεσμα ειναι να εχω μια sport αναρτηση με προοδευτικα ελατηρια και το αμαξωμα πλεον να εχει παρει σημαντικες ''ανασες'' οπως επισης και η μεσουλα μου........σιγουρα ομως ειναι κι αυτη σκληρη (b8) αλλα οχι οπως η pss.
Η pss αναφερω πως η διαδρομη του εμβολου (στα μπροστινα) ηταν μεγαλυτερη και φυσικα παρα πολυ δυσκολο να τερματισει οπως η b8........αυτα τα λιγα απο εμενα κι ελπιζω να μην σας μπερδεψα γραφοντας παντα την δικη μου αποψη!