ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
katsaraios (24-09-13)
Δεν μιλάω για σκάνδαλο πολιτικό ή κυβερνητικό.
Μιλάω για σκάνδαλο ηθικό σε σχέση με τις άλλες ομάδες.
Ο ΤΙΓΡΗΣ θα μπορεί να δίνει χρήματα σε όποιον θέλει(με αντάλλαγμα βέβαια), θα μπορεί να δημιουργεί συμμαχίες όπως θέλει...
Τον ολυμπιακό δεν τον ενδιαφέρουν τα 2 μύρια και το έδειξε.
Αν δεν μπορείς ή δεν θες να παραδεχτείς το πρόβλημα, τι να σου πω...τυφλός θα είσαι.
Πιο @@ρατος θα ήσουν να πεις: Ναι ρε Ολυμπιακοί, αυτά που κάνατε θα σας τα κάνουμε και χειρότερα, και όχι να λες ότι δεν συμβαίνει τίποτα.
Εγώ δεν το παίζω αδικημένος. Απλά λέω ότι όλοι τα ίδια έχουν κάνει και όλοι υποκρίνονται...
Τώρα την εξυπνάδα που είπες ότι από γαύρους τι να περιμένουμε, σου την επιστρέφω γιατί από γεννημένους loosers-κρετίνους που έχουν χαντακώσει την ομάδα τους σαν οπαδοί, τι να περιμένουμε. Γονατίστε, πέστε κάτω, κλείστε τα φώτα και ΟΤΑΝ παίξουμε ξανά στην ίδια κατηγορία τα λέμε...
Με τα ματωμένα γόνατα δεν ξαναμιλάω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Harisp : 24-09-13 στις 13:49
Εγώ μιλούσα πολιτισμένα και άρχισες τα οπαδικά σου(από γαύρους τι να περιμένουμε κτλπ).
Εγώ το ρε το είπα προς τους Ολυμπιακούς σαν έκφραση και όχι σε εσένα.
Οποιοσδήποτε με iq πάνω από 50 το βλέπει αυτό και δείξε μου που είπα ρε προς εσένα ή τους ΑΕΚτζήδες...
Αλλά πετάς την μπάλα στην κερκίδα για να σταματήσει η συζήτηση.
Όπως μου μιλάς θα σου μιλάω και ο σεβασμός κερδίζεται Κατσαρέε.![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
χαλαρωστε παιδες! χαβαλε κανουμε!
Χαρη και Γιωργο "γυριστε" το, πραγματικα δεν αξιζει ...
τούρμπο και πράσινα άλογα
deepBLUE (24-09-13), gant (24-09-13), Konstantinos E60 (24-09-13)
Πάμε για κλείδωμα η να το αφήσουμε ως εχει ;
Τι λετε ;
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
BILL007 (24-09-13)
παμε τωρα σε μια σοβαροτερη ειδηση..
Ο Δημήτρης Μπουραϊμης έδωσε στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης μια πλακέτα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.
Την ίδια στιγμή οι οπαδοί της Ένωσης χειροκροτούσαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη και φώναζαν συνθήματα υπέρ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο Μελίσσανίδης είχε γίνει αποδεκτός με θερμότατα χειροκροτήματα από τους οπαδούς της Ένωσης και κατά την είσοδό του στο γήπεδο.
αντε γεια...
και καποιες σημαντικες ειδησεις της κατηγοριας που θα διαβασετε αποκλειστικα στο πεμβε φανς
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Πεύκης αποτελεί από τη Δευτέρα ο Γιάννης Γκούμας.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού κάθισε στον πάγκο της ομάδας των Βορείων Προαστίων για μόλις ένα ματς στη ΓΆ Εθνική (απέναντι στη Μύκονο 1-1) και το «διαζύγιο» φαίνεται πως ήρθε έπειτα από δική του απόφαση.
Έτσι, στην Πεύκη, αναζητούν τον αντικαταστάτη του Γιάννη Γκούμα με τον οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως η λύση της συνεργασίας την Τρίτη.
αντε γεια...
deepBLUE (24-09-13)
και μια ειδηση της τελευταιας στιγμης
Μία μέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο είναι πιθανό να διεξαχθεί ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Θύελλα Ραφήνας για τη δεύτερη αγωνιστική της ΓΆ Εθνικής.
Το παιχνίδι κανονικά έχει οριστεί για την Κυριακή, ωστόσο είναι ορατό το ενδεχόμενο να μετατεθεί για το Σάββατο, καθώς το λημεναρχιο της ραφηνας εξεδωσε απαγορευτικο αποπλου καθως στην περιοχη θα πνεουν ανεμοι ως και 6 μποφωρ και ελοχευει ο κινδυνος ανεμοθυελας γεγονος που θα καταστησει την διεξαγωγη του αγωνα ακρως επικινδυνη αφου το γηπεδο ειναι ξερο.Οι υπευθυνοι του γηπεδου καταβαλουν πυρετωδεις προσπαθειες να φερουν και να χρησημοποιησουν ως δοκαρια μαρμαρινους κορμους απο το αποληθομενο δασος στο σιγρι που αντεχουν στους δυνατους ανεμους καθως και διχτυα απο ανεμοτρατες
αντε γεια...
deepBLUE (24-09-13), doctore (24-09-13), Panos 316T (24-09-13), Κωνσταντίνος (24-09-13)