Σελίδα 10 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 146

Θέμα: Σκεφτομαι να αποχωριστω τον ερωτα μου το ονειρο μου ...

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα "βαζω" με τους ανθρωπους..(και περιλαμβανω και τον εαυτο μου μεσα)....που εβγαλαν λιγα λεφτακια στην ζωη τους και απευθειας πηγαν να παρουν ενα μιτριο...ειχαν 50...δωσαν 50..και μετα τους ηρθε το μπουγιουρντι και τρεχουν και δεν φτανουν...και τα σκοτωσαν για πενταροδεκαρες...ή κατεθεσαν πινακιδες...ή ειπαν γιατι να καιει μεσα στην πολη 15λτ/100km..???

τα χω πει και θα τα ξαναπω...αν δεν εχεις βαθια τσεπη μην το παιρνεις..
    Νικόλα, σκέψου όμως πόσο διαφορετική έχει γίνει η φορολογική συντήρηση ενός Μ3. Πριν 4,5 χρόνια που πήρα το δικό μου είχε τέλη 560 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) και μηδενικό τεκμήριο. Σήμερα έχει 1100 τέλη, 1410 φόρο πολυτελείας (ή 2020 για προ πενταετίας ) και 14,100 τεκμήριο. Δηλαδή οι φόροι που πρέπει ένας κάτοχος να πληρώνει ετησίως (άσε στην άκρη το τεκμήριο) είναι +1950 ευρώ ή περίπου +350%. Οπότε μην κατηγορούμε τους ανθρώπους που καταθέτουν πινακίδες ή σκοτώνουν τα αμάξια τους ότι αγόρασαν αμάξι πέρα από τις δυνάμεις τους, γιατί το +350% σε φόρους για το αμάξι θέλει πολύ ξεχείλωμα στον οικονομικό προγραμματισμό ενός ανθρώπου ώστε να καλυφθεί. Επίσης, μιας και μιλάμε για Μ3 Ε46, δε νομίζω πως πρόκειται για ένα μοντέλο για τύπους με βαθιά τσέπη, λεφτάδες ή κροίσους. Είναι ένα αυτοκίνητο επιδόσεων 10ετίας που και η κατανάλωσή του είναι λογική για τις επιδόσεις του και η συντήρησή του πολύ πιο οικονομική από τους ανταγωνιστές του (βλ. porsche, maserati κλπ). Δηλαδή, σαν χαρακτήρας αυτοκινήτου ταιριάζει απόλυτα στα μέτρα ενός απλά εύρωστου οικονομικά (όχι πλούσιου) petrolhead ο οποίος δυστυχώς πλέον φορολογείται σχεδόν το ίδιο με κάτοχο ιταλικού οκτακύλινδου supercar....αυτό είναι αδικία....
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

2. The Following 13 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

A8hnaios (22-07-13), alexm (22-07-13), chrisgiapz3 (25-07-13), dark knight (22-07-13), katsaraios (26-07-13), Konstantinos E60 (22-07-13), kostas 325 (22-07-13), nik200 (22-07-13), Panos 316T (26-07-13), pilot (22-07-13), Ptboul (22-07-13), S8N (22-07-13), steliosm46 (22-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ειναι απαραιτητο να πουλας επειδη ειναι περα απο τις δυναμεις σου.
    Μερικες φορες η ξενερα ειναι τοση που δεν θες να το βλεπεις.
    Ειδικα αν πληρωνεις γαμησιατικα ενα "αχρωμο" αμαξι.
    Το cs ειναι μια περιπτωση στις 100.
    Ειναι εντελως διαφορετικο το να δινεις 1.300+2.300 για ενα σανγιονγκ ρεξτον πχ και αλλο για cs M3.
    Ολα ειναι θεμα αποφασης.

Π.Χ αν το 46 που εσπρωξα ηταν alpina (που ηταν το δικο μου ονειρο) θα "εβρισκα" να το κρατησω.
    Αλλα ποιος ο λογος να κρατας ενα ακομα ιδιο με τα αλλα δυομισαρι σενταν;

4. The Following 10 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

A8hnaios (22-07-13), alexm (22-07-13), aristent (22-07-13), EVERGET (22-07-13), gnx (22-07-13), Konstantinos E60 (22-07-13), pilot (22-07-13), Ptboul (22-07-13), S8N (22-07-13), steliosm46 (22-07-13)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικόλα, σκέψου όμως πόσο διαφορετική έχει γίνει η φορολογική συντήρηση ενός Μ3. Πριν 4,5 χρόνια που πήρα το δικό μου είχε τέλη 560 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) και μηδενικό τεκμήριο. Σήμερα έχει 1100 τέλη, 1410 φόρο πολυτελείας (ή 2020 για προ πενταετίας ) και 14,100 τεκμήριο. Δηλαδή οι φόροι που πρέπει ένας κάτοχος να πληρώνει ετησίως (άσε στην άκρη το τεκμήριο) είναι +1950 ευρώ ή περίπου +350%. Οπότε μην κατηγορούμε τους ανθρώπους που καταθέτουν πινακίδες ή σκοτώνουν τα αμάξια τους ότι αγόρασαν αμάξι πέρα από τις δυνάμεις τους, γιατί το +350% σε φόρους για το αμάξι θέλει πολύ ξεχείλωμα στον οικονομικό προγραμματισμό ενός ανθρώπου ώστε να καλυφθεί. Επίσης, μιας και μιλάμε για Μ3 Ε46, δε νομίζω πως πρόκειται για ένα μοντέλο για τύπους με βαθιά τσέπη, λεφτάδες ή κροίσους. Είναι ένα αυτοκίνητο επιδόσεων 10ετίας που και η κατανάλωσή του είναι λογική για τις επιδόσεις του και η συντήρησή του πολύ πιο οικονομική από τους ανταγωνιστές του (βλ. porsche, maserati κλπ). Δηλαδή, σαν χαρακτήρας αυτοκινήτου ταιριάζει απόλυτα στα μέτρα ενός απλά εύρωστου οικονομικά (όχι πλούσιου) petrolhead ο οποίος δυστυχώς πλέον φορολογείται σχεδόν το ίδιο με κάτοχο ιταλικού οκτακύλινδου supercar....αυτό είναι αδικία....
    1o συμπερασμα....
    αυτη η μαρια απο το περιστερι πουλαει τελικα....

και να απαντησω στο φιλαρακι μου...

νασσο....ρε συ..αφου ξερεις οτι σε αυτη την χωρα...μια ζωη..τα κυβικα τα πεθαινουν...παντα ετσι ηταν..εγω προσωπικα ειχα αρχισει να ανησυχω οταν ειδα προ κρισης οτι μπορουσε γενικα ενας μεσος αστος-σχετικα να το συντηρησει..και λεω τωρα θα γινει το μπαμ (στους φορους)...οπως και εγινε..

δεν γινεται το 90..να μην μπορεις να εχεις 2λτ..και να φτανουμε το 2005 και να χουν ολοι porsche..κατι δεν παει καλα...δεν ευημερουν ετσι οι τοποι (αποδεδειγμενο ιστορικα..)...ποσο μαλλον δε η ελλαδαρα μας....

ειμαι λιγο σκληρος το ξερω...αλλα προτιμω απο το να πεταω στα συννεφα...οσο και αν ειμαι ρομαντικος..

υγ..παρε 30αρι..ακουσε με...

6. The Following 5 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

A8hnaios (22-07-13), doctore (22-07-13), EVERGET (22-07-13), Ptboul (22-07-13), S8N (22-07-13)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειναι απαραιτητο να πουλας επειδη ειναι περα απο τις δυναμεις σου.
    Μερικες φορες η ξενερα ειναι τοση που δεν θες να το βλεπεις.
    Ειδικα αν πληρωνεις γαμησιατικα ενα "αχρωμο" αμαξι.
    Το cs ειναι μια περιπτωση στις 100.
    Ειναι εντελως διαφορετικο το να δινεις 1.300+2.300 για ενα σανγιονγκ ρεξτον πχ και αλλο για cs M3.
    Ολα ειναι θεμα αποφασης.

Π.Χ αν το 46 που εσπρωξα ηταν alpina (που ηταν το δικο μου ονειρο) θα "εβρισκα" να το κρατησω.
    Αλλα ποιος ο λογος να κρατας ενα ακομα ιδιο με τα αλλα δυομισαρι σενταν;
    Πολυ σωστο και αυτο..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    υγ...τα φωτοβολταικα...μια και ειμαι μηχανικος ηταν η λεγομενη μεγαλη φουσκα.....γιατι πολυ απλα..ολοι ξαφνικα μου βαζανε πανελα..στα χωραφια με την τιμη της μοναδος για το ρευμα που ηταν χαμηλα...και επιεικως θησαυριζαν...ελα ομως που εγινε το πιο λογικο απο ολα...οσο πιο πολλα εβαζαν τοσο ανεβαινε η τιμη της μοναδος και απο εκει και επειτα εμενε ενα καλο παραδακι απο την μεγαλη μπαζα που περιμεναν....αρα η αρπαχτη για αλλη μια φορα δεν επιασε....γιατι ο ελληνας μονο τετοιες θελει....για να μην μιλησω για τις επιχορηγησεις που ως λογικο το κρατος εκοψε μετα απο λιγο...οταν ειδε οτι ολοι αυτο εκαναν!!!!

Νικ σορρυ αλλα το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω και δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις φίλε.

Η τιμη μοναδως ηταν υψηλη οταν ξεκινησαν οι αδειοδοτησεις. Οπως και παρα πολυ υψηλο κοστος εγκαταστασεις του παρκου.

όσο περνουσε ο καιρος η τιμη μοναδος αρχισε να πεφτει
    Δεν ειναι ολοι του αρπαχτου να ξερεις. Υπαρχει κοσμος που θελει να επενδυσει στην χωρα του με την καλη εννοια. Να βγαζει ενα κερδος, να επενδυσει σε ενα αγαθο ( το ηλεκτρικο ρευμα) το οποιο ακομα παρολο τις πελατειακες επενδυσεις που εγιναν σε μεγαλο ποσοστο το παραγουμε με καρβουνο ακομα!

το οτι ηταν ετσι το συστημα που εφαρμοζε το κρατος, η ΔΕΗ , Ο ΔΕΔΔΗΕ η ΡΑΕ και δεν ξερω εγω ποιος αλλος συμφωνω μαζι σου 100%

Ρε συ νικ οταν πηγαινες στην ΔΕΗ να κανεις αιτηση, να καταθεσεις φακελο και ο αλλος εκανε 3-4 φακελους, πληρωνε 2 και 3 χιλιαρικα μονο στο να καταθεσει φακελους και επερνε την σειρα την δικια μου π.χ που θελω να κανω 1 αλλα θελω να το κανω.

Πηγαινε κοσμος με 4-5 χιλιαρικα στην τραπεζα και νομιζε θα κανει εργο αξιας 200 και 300 χιλιαδων ευρω.

Αντι να βγαλουν κατι σωστο δεν ηξεραν τι τους γινεται. Εγιναν οι αιτησεις χιλιαδες και τα εργα ενα μικρο ποσοστο αυτων!

Καταλαβες? Τα πραγματα θα ηταν ποιο απλα. Ελα εδω φιλε. θες να κανεις τετοια επενδυση? ελα δω. με ιδια κεφαλαια ή με δανειο. Αν ειναι με ιδια κεφαλαια οκ κανε την αιτηση σου.
    Αν με δανειο ωραια φερε μας ενα χαρτι απο την τραπεζα σου που να λεει οτι θα σε χρηματοδοτησει και μετα μπορεις να κανεις αιτηση. Απλα πραγματα.

οχι εκανες φακελο και σου ζητουσε το προσπεκτ απ τα πανελα! και 1000-2 αλλα ΑΧΡΗΣΤΑ χαρτια! και στο τελος υπεγραφανε με τον ΔΕΣΜΗΕ τιμη και δεν ειχαν λεφτα να κανουν το εργο γιατι τελικα η τραπεζα δεν θα τους δωσει δανειο! χαχαχα τι καλα και ο αλλος που εκανε μια αιτηση ο νυκοκοιρης του πηρε την σειρα ο αλλος και δεν προλαβε να κανει τιποτα γιατι τελικα τα σταματησαν πλεον.

σορρυ για το οφ τοπικ.

9. The Following 10 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

A8hnaios (22-07-13), atha (22-07-13), chrisgiapz3 (25-07-13), Christos 330 (22-07-13), katsaraios (26-07-13), kostas 325 (22-07-13), pilot (22-07-13), Ptboul (22-07-13), S8N (22-07-13), vagmag (22-07-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

+ 10000000000 συμφωνω και στην παραμικρη λεπτομερεια σε ολα αυτα που αναφερεις !!! το +350% δεν νομιζω πως θα μπορουσε κανεις να το υπολογισει οσο καλο κουμαντο και να εχεις κανει... εξαλλου...δεν ειναι μονο αυτο το θεμα... το θεμα μου δεν ειναι τοσο το οικονομικο (θα μπορουσε να ειναι και αυτο) .... αλλα ειναι και θεμα ηθικο... (γιατι να δινω τοσα λεφτα στους αλητες???) ....

11. The Following 2 Users Say Thank You to NickM3CS For This Useful Post:

EVERGET (22-07-13), vagmag (22-07-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μ' αρέσει το ότι κάποιοι διατηρούν ελπίδες και βλέπουν τα πράγματα αισιόδοξα!

Κι εγώ έτσι αισιόδοξα τα έβλεπα μέχρι πριν λίγο καιρό!

"Θα πάρω το μέλλον στα χέρια μου!", έλεγα.

"Δε θα περάσει κανενός η τρομοκρατία!"

"Θα γίνω πρωταγωνιστής στη ζωή μου!"

Μετά κοίταξα τον καθρέπτη και είδα πως ήμουν ο Ντι Κάπριο.

Και καλό τέλος να έχει αυτή η ταινία, το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ θα πεθάνω.

13. The Following 5 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

chrisgiapz3 (25-07-13), katsaraios (26-07-13), Leonidas_E39 (22-07-13), Panos 316T (26-07-13), vagmag (22-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    προφανώς αστειεύεσαι έτσι?
    Εννοείται

15. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

pilot (22-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Όπως μιλημένο ήταν και το 2009 το μειωμένο Τ.Τ. που έτρεξαν και πήραν μεγάλου κυβισμού ...

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

koita gia to an to kratiseis to cs einai apla ta pragmata , an to xoraei i tsepi sou ( mono esy xereis ta koumanta sou )kai an se dinei xamogela krata to allios efyge .

gia to thema pou syzititai akribos apo pano symfono apolyta me ton stelio oti eixe xefygei i katastasi kai o kathe koutsavakis epairne daneia kai ekane tin mostra tou ayti i katigoria anthropon einai outos i allos kammenoi ston egefalo kai den axizoun parapano anaforas.epeisis yparxoun kai athropoi pou den pairnoun kati parapano giati apla den theloun na xtypaei sto mati (prosopiki epilogi). yparxoun omos kai oi anthropoi pou me ta koumanta tous piran ena kalytero amaxi giati apla tous eperne , anebazontas tous forous se syndiasmo me tin meiomeni paragogi kai akoma pio meiomeni katanalosi zorizontai, menoun anergoi ktl ktl me apotelesma stin ousia na einai treis fores xamenoi me tin apaxiosi tis timis metapoliseis kai tous forous kai to meiomeno eisodima . pisteuo ena sobaro kratos den allazei aspro mauro apo tin mia mera emeis den eimaste sobaro kratos . exoume mia tromeri istoria pou oute kan tin blepoume gia na xabroume to ego mas .
    alli

ola pigazoun apo ena animporo kai xrisopliromeno kratos pou min exontas ikanotita na kynigisei tin forodiafygi pradeigmatika , kynigaei eukoles lyseis me exontotikous forous se oti mporei na xarei kapoios me xrima genikos (anexartita katharo i bromiko) : amaxia , kotera ,biles ktl ktl
    kai akoma kai trisekatomyriouxos na eimouna pali tha eimouna tsatismenos me tin elladitsa mas pou tha me anagaze na plirono toso foro giati den asxoleitai na piasei olous toul kleftes(kai kleftrades kai kleftronia )
    live free and drive hard

Σελίδα 10 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP