Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Αποδείξεις

Ψήφισαν
32. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ζηταω παντου και παντα αποδειξη

16 50,00%
  • αν μου δωσουν εχει καλως, αλλιως δε με νοιαζει, αδιαφορω

7 21,88%
  • ζηταω μονος μου να μη μου κοψει για να γλιτωσω το φπα

9 28,13%
Σελίδα 10 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 127

Θέμα: Αποδείξεις, Η φορολογική ανταρσία

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κυριε γιωργο...εσυ εισαι συνταξιουχος, αρα τα εισοδηματα σου ειναι φανερα. Εφοσων δεν εχεις παραστατικα να παρουσιασεις για τις αγορες, θεωρειτε οτι τα λεφτα αυτα υπαρχουν ακομα και δεν εχουν ξοδευτει, μιας και τυπικα δεν εχει γινει ποτε η αγορα.

Καταθετοντας λοιπον παραστατικα αξιας 2000ευρο, βγαζουν το φπα και στο αφαιρουν απο την δηλωση σου.

Στην προκειμενη περιπτωση, τα 2000 δεν ξοδευτηκαν, υπαρχουν ακομα, αρα θα στα φορολογησουν στο τελος.

Για αυτο και εγραψα στην αρχη οτι δεν καταλαβαινω γιατι ο κοσμος θεωρει οτι κερδιζει με το να μην παιρνει η κοβει αποδειξεις...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (05-06-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αλλα αν σου κόψουν κι'αλλο την συνταξη θα είναι γιατι ο ασπριτζης,ο αεριτζής και ο πετράς δεν θα εχουν πληρωσει τις εισφορες τους για να συμπληρωθει το ποσο που πρέπει να παρεις εσυ και ο γερος μου και μιας και οι δικες μου εισφορες,που δεν μπορω να αποκρυψω, δεν φτανουν τι θα γίνει?
    Θα ξαναδανειστούμε για να πληρωσουμε και να ξαναλέμε τουσ δημοσίους κηφηνες και ρετιρέ !
    Λάθος Κώστα, εγώ περιμένω να πάρω ένα μέροο της σύνταξη μου απ αυτά που πλήρωνα 32 χρόνια και εννοείται πως θα τα είχαν επενδύσει και αυγατίσει σωστά.
    Όχι να τα ρίξουν στην Εθνική άτοκα, να τα παίξουν στο χρηματιστήριο και να τα ξαργυρώσουν με ομόλογα.
    Πάντοτε οι επαγγελματίες του είδους κλέβανε το κράτος, αλλά αδυναμία στις συντάξεις δυνατών τσμείων δεν υπήρχε.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κυριε γιωργο...εσυ εισαι συνταξιουχος, αρα τα εισοδηματα σου ειναι φανερα. Εφοσων δεν εχεις παραστατικα να παρουσιασεις για τις αγορες, θεωρειτε οτι τα λεφτα αυτα υπαρχουν ακομα και δεν εχουν ξοδευτει, μιας και τυπικα δεν εχει γινει ποτε η αγορα.

Καταθετοντας λοιπον παραστατικα αξιας 2000ευρο, βγαζουν το φπα και στο αφαιρουν απο την δηλωση σου.

Στην προκειμενη περιπτωση, τα 2000 δεν ξοδευτηκαν, υπαρχουν ακομα, αρα θα στα φορολογησουν στο τελος.

Για αυτο και εγραψα στην αρχη οτι δεν καταλαβαινω γιατι ο κοσμος θεωρει οτι κερδιζει με το να μην παιρνει η κοβει αποδειξεις...
    Ρε ψηλέ από τσιγάρα, φαγητό, βενζίνες, ρούχα κλπ. το ποσό των αποδείξεων το υπερκαλύπτω. Στο τέλος με την δήλωση πληρώνω το υπόλοιπο, τα χοντρά έτσι κι αλλιώς μου τα παίρνουν πριν τα πάρω εγώ στο χέρι Δεν είπα ότι είμαι παντελώς κατά των αποδείξεων, αλοίμονο, απλά ανάφερα μια κατηγορία που για δεκαετίες εισφοροδιαφεύγει.

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λάθος Κώστα, εγώ περιμένω να πάρω ένα μέροο της σύνταξη μου απ αυτά που πλήρωνα 32 χρόνια και εννοείται πως θα τα είχαν επενδύσει και αυγατίσει σωστά.
    Όχι να τα ρίξουν στην Εθνική άτοκα, να τα παίξουν στο χρηματιστήριο και να τα ξαργυρώσουν με ομόλογα.
    Πάντοτε οι επαγγελματίες του είδους κλέβανε το κράτος, αλλά αδυναμία στις συντάξεις δυνατών τσμείων δεν υπήρχε.
    ρε συ ζορζ ειναι αλλη κουβεντα αυτη την εχουμε κανει.
    δικιο εχεις να περιμενεις, ελα ομως που τα λεφτα που εδινες δεν υπαρχουν πια.
    φαγωθηκαν, χαθηκαν, σπαταληθηκαν, οπως θες πες το.
    δεν υπαρχει σεντ στα ταμεια, γιοκ, καπουτ, νιεντε πως το λενε?

αυτα που παιρνεις στα επιδοτει ο νεος ασφαλισμενος στο μεγαλυτερο μερος και κατα 11 χιλιαδες (συντ. οτε) το χρονο απ ευθειας ο προϋπολογισμος.
    για συνταξιουχο δεη ειναι παραπανω, νομιζω 27.

αρα ασε τι εδινες ή δεν εδινες και τι θα επρεπε να ειχε γινει και τι εγινε.
    ειναι αργα πλεον.
    οταν ηταν η ωρα να δειτε και να εχετε λογο που πηγαιναν τα λεφτα σας μαλλον δεν ασκησατε τον ελεγχο που θαπρεπε, ισως δεν σας περασε ποτε απ το μυαλο οτι ολοκληρο κρατος θα σας κλεψει.

ελα που εγινε ομως, αρα αν δεν πληρωνει κανεις φορο και δεν κοβει κανεις αποδειξη, κατασταση που αυξανεται συνεχεια, απο τα ρετιρε που εισαι τωρα θα πας στο τριτο υπογειο φιλε.
    αυτη η συμπεριφορα τον πρωτο που πληττει ειναι τον εξαρτουμενο απο κρατικα χρηματα, δηλαδη δ.υ. και συνταξιουχο.
    μου κανει μεγαλη εντυπωση που εχετε ακομα αλλη αποψη.

6. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bakalos (05-06-13), gant (05-06-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

αυτα που παιρνεις στα επιδοτει ο νεος ασφαλισμενος στο μεγαλυτερο μερος και κατα 11 χιλιαδες (συντ. οτε) το χρονο απ ευθειας ο προϋπολογισμος.
    Κυρ Γιώργο με λίγα λόγια σου είπε οτι προσδοκά μικρό προσδόκιμο ζωής για σένα για να μην επιβαρύνεις τους νέους ασφαλιζομενους αχαχαχα αχαχα

Πεστου τύπου οτι θα πίνεις τα ουζα σου στην καλαμαρια μέχρι τα 100

Πρωτάθλημα βέβαια δεν θα δεις
    αντε γεια...

8. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

A8hnaios (05-06-13), Bitz (05-06-13), gant (05-06-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ποιός έχει άλλη άποψη? Αυτή την άποψη έχεις?

btw, βάλε και μια άλλη επιλογή, π.χ ζητώ πάντα απόδειξη και τρώω μπινελίκι. Όχι όμως να καλέσω και τον σδοε, να φάω την μέρα μου και ενδεχομένως και ξύλο.
    Το τελευταίο μπορεί να συμβεί άνετα σε λαική αγορά.

10. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

bakalos (05-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

κοιτάω το Poll και γελώ..... αν το 37% του κόσμου καλούσε το σδοε , θα έπρεπε ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι να δούλευαν ΜΟΝΟ στο σδοε

12. The Following User Says Thank You to friendgr For This Useful Post:

S8N (05-06-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λάθος ειναι κυριε Γιωργο να πιστευουμε οτι κανοντας κακο στο κρατος δεν κανουμε και κακο στον εαυτο μας !
    Λαθος είναι να επιβαρυνονται μονο αυτοι που δεν μπορουν να κρυφτουν-κλεψουν.
    Λαθος ηταν που "εξατμίστηκαν" τα λεφτα των ταμειων και δεν τιμωρηθηκε κανεις.
    Λαθος που θα απολυθούν χιλιαδες δημ. υπάλληλοι γιατι δεν βγαινει ο προυπολογισμός ,αλλα θα λείψουν οι μισθοί τους απο την αγορά.
    Ολα λάθος ειναι...όλα ειναι λάθος σ'αυτο το μπουρδελο.
    Το μεγαλυτερο απ'ολα ομως ειναι οτι ολοι μας,βαζω και τον εαυτο μου μεσα, ειμαστε "αριστεροι" με "δεξιες" τσεπες. Θελουμε κρατος πρόνοιας και παροχων αλλα χωρις φορολογία,με δωρεαν παιδεια,δωρεαν υγεια και μεγαλους μισθους και συνταξεις. Καλά θα ηταν αλλα δεν γίνεται !!!

14. The Following 3 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

Bitz (05-06-13), PANOS-E60 (05-06-13), vagmag (06-06-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

@αρη: ρε συ μη λες τετοια στον ανθρωπο και γινει καμια παρεξηγηση απο το πουθενα.
    100 χρονια ζησει και περισσοτερα.
    οταν ειπα για προσδοκιμο, αυτος ειναι ο μεσος ορος.
    για καποιον που ζει 100 χρονια υπαρχει αλλος που ζει 60.
    ο πρωτος ειχε παραπανω κοστος για το συστημα, ο αλλος αφησε κερδος (εκτος αν ειχε καμια αγαμη θυγατερα κλπ).
    καπως ετσι βγαινουν οι στατιστικες, τι να κανω δεν φταιω εγω.

@gant: ρε συ γιωργο οταν λες δεν κοβω αποδειξη, ειναι σα να πυροβολεις τα ποδια σου.
    αν εχεις αλλη αποψη δεν την καταλαβα σορυ, γιατι αυτο εγραψες.

16. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

gant (05-06-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κυρ Γιώργο με λίγα λόγια σου είπε οτι προσδοκά μικρό προσδόκιμο ζωής για σένα για να μην επιβαρύνεις τους νέους ασφαλιζομενους αχαχαχα αχαχα

Πεστου τύπου οτι θα πίνεις τα ουζα σου στην καλαμαρια μέχρι τα 100

Πρωτάθλημα βέβαια δεν θα δεις
    Έκανε η κυρά Μαριώ σαρδελίτσα ολόφρεσκη στον φούρνο με μαιντανό, φετούλες στρόγγυλες ντομάτα και δεν ξέρω τι άλλο. Επίσης κολοκυθάκι τηγανιτό. Έριξα 6-7 σφηνάκια τσιπουράκι, ήρθα στο τσακίρ κέφι και είμαι έτοιμος τώρα για κόντρα στα οικονομικά με τον Σιτάθη.

18. The Following 7 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

A8hnaios (05-06-13), bakalos (05-06-13), Konstantinos E60 (05-06-13), Kostas_1 (05-06-13), PANOS-E60 (05-06-13), Ptboul (05-06-13), Stathis (05-06-13)

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP