Σελίδα 10 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 123

Θέμα: Sprint Booster....!

Rides
    1

Προεπιλογή

να πω και γω την λαλακια μου...
    οταν εχουμε δυο ιδια αμαξια στημενα στο φαναρι και το ενα εξαυτων φοραει το εν λογω εξαρτημα,ποιο γρηγορα θα πεταχτει αυτο που το φοραει.
    η διαφορα που θα αποκτησει θα παραμεινει σταθερη γιατι απλουστατα δεν αποδιδει περισσοτερη δυναμη.
    η απορια μας θα πρεπει να εινα ΠΟΣΟ ποιο γρηγορα...
    τα μειον που αναφερθηκαν ισχυουν και στα μαμα.
    τούρμπο και πράσινα άλογα

2. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

deepBLUE (12-04-11)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγγνωμη για το εκτος θεματος αλλα δεν μπορω να μην σχολιασω την συγκεκριμενη φραση.Πραγματικα με λυπει να διαβαζω απο παιδια της ηλικιας μου οτι καποια λεφτα που για καποιους ειναι κατι πολυ σημαντικο για αυτους δεν ειναι τπτ.Επισης πιστευω οτι οι περισσοτεροι οι οποιοι εχουμε αυτοκινητα χιλιαδων ευρω,οπως και ο Σταθης θελω να πιστευω, τα 200ευρουλακια τα βρισκουμε εξισου σημαντικα.

Οσο για το μπουστερ υπαρχουν αυτοκινητα και αυτοκινητα.Για παραδειγμα στο 307 της αδερφης μου θα εκανε καλη δουλεια γιατι η αποκριση του γκαζιου ειναι απαραδεκτη.Επισης το εχω δοκιμασει και στου deep το Ζ πριν απο παααααααρα πολυ καιρο και τον ευχαριστω γιαυτο και οντως εκανε δουλεια.Ομως δεν το τοποθετησα γιατι θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενο για αυτα που προσφερει
    Δημήτρη όπως και στους άλλους συμφορουμήτες ζητώ συγνώμη για το παραπάνω πόστ. Ηθελα να εκφράσω κάτι άλλο αλλά δεν το έχω πολύ στα γραπτά οπότε συγχωρήστε με.

Ηθελα να πώ οτι το προιόν είναι διαθέσιμο προς πώληση αφού γίνει δοκιμή. Για να γίνει ένας προγραμματισμός και ταυτόχρονη αυξηση ιπποδύναμης και αλλαγής χαρτογράφησης γκαζιού χρειάζονται στην καλήτερη 750 - 800 euro. 200 ευρώ δεν είναι πολλά για μόνο αλλαγή στην χαρτογράφηση γκαζιού για κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις πρίν και όχι να αγοράσεις και να μετανειώσεις

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos
    Πρώτα απο όλα, όταν αναφερόμαστε σε αποδείξεις και σε απαράβατους νόμους που ισχύουν όπως ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα (edit: δεύτερος ήθελα να γράψω και έκανα λάθος) και όταν αναφερόμαστε σε μηχανήματα ακριβείας όπως είναι ένα αυτοκίνητο δεν μπορούμε να λέμε ανφορές "χοντρικά".

Σε αυτή τη λογική το λάθος δεν βρίσκεται στην μάζα που είναι σταθερό μέγεθος αλλά στην δύναμη F. Δεν είναι σταθερό μέγεθος και μεταβάλεται. Οπότε δεν ισχύει μόνο ο πρώτος νόμος του Νεύτωνα αλλά και οι επιμέρους παράγωγοι. Και αυτό που νιώθει ένας άνθρωπος σε ένα αυτοκίνητο δεν είναι η επιτάχυνση, αλλά η μεταβολή της επιτάχυνσης που έχει να κάνει και με την άνεση. Δηλαδή η πρώτη παράγωγος του a που υφίσταται όπως και να το κάνουμε αφού μεταβάλεται το F στον χρόνο. Και αυτά δεν είναι απλή φυσική γυμνασίου, είναι μαθηματικά πανεπιστημίου που τουλάχιστον με τις γνώσεις που έχεις περιμένω να τα ξέρεις και να μπορείς να τα τεκμηριώσεις. Αφού η μέγιστη F έρχεται νωρίτερα απλά υπάρχει και μεγαλήτερος ρυθμός επιτάχυνσης.
    στρατο πραγματικα με απογοητευει και με στεναχωρει τετοιου επιπεδου και υφους απαντηση διοτι ειδικα απο εσενα περιμενα περισσοτερα.
    αναλωνεσαι στην προσπαθεια να καταρριψεις καποια λεγομενα που στηριζονται στην κοινη λογικη και σε βασικες αρχες. εως εκει ομως.
    εγω λοιπον κανω λαθος, και δεν εχω καμια γνωση.
    εσυ που ξερεις, δεν ειδα να κανεις καμια τεκμηριωση και σε τιποτα. αναλωνεσαι σε ακατασχετη φλυαρια.
    στο προηγουμενο ποστ καλεσα οποιον εχει αλλη αποψη (οτι το πουστερ βελτιωνει την επιταγχυνση δηλαδη), να το αποδειξει αυτο μεσω των εξελιγμενων μαθηματικων που ξερει και, εγω ο "μπακαλης" που κανω λαθος δεν ξερω. για να μην κουραστειτε εβαλα και τους χαρτες ωστε να τους μελετησετε και να υποστηριξετε καλυτερα τις αποψεις σας.
    εμπρος λοιπον στρατο περιμενω.

Και δεν πιστεύω οτι η επισύμανση δεν προσφέρει τίποτα. Αφού δεν μπορούμε να νιώσουμε την αίσθηση που αποκομίζει κάποιος απο την εφαρμογή τότε την τεκμηριώνουμε με μαθηματικά και φυσική που είναι απαράβατοι κανόνες.
    αυτο λεω κι εγω στρατο. για αυτο ειπα οτι η αποψη σου δεν προσφερει τιποτα.
    δεν την τεκμηριωσες. εμπρος λοιπον -επαναλαμβανω- να σε δουμε!
    θα χαρω να διαβασω την τεκμηριωση των σφαλματων μου και να αλλαξω την αποψη μου περι του μαραφεριου εφοσον αποδειξεις οτι δεν ειναι σωστη.

Δευτερον, "πούστερ" (το οποίο αποτελει δυσφήμιση του προιόντος με αυτή την ονομασία και απαγορεύεται απο του κανονες του φόρουμ) δεν βάζω γιατί δεν το έχω ανάγκη για δύο λόγους. Με 306 ίππους απο μαμά δεν το έχω ανάγκη και επιπροσθέτως την λειτουργία του sprint booster μπορώ να την κάνω με μία ρύθμιση απο τον παράλληλο εγκέφαλο που έχω. Οπότε είναι περιτό εξάρτημα για το αυτοκίνητο μου.
    χεχεχε, αυτο ειναι που λενε η αλεπου 100 χρονων και το αλεπουδακι 110.
    θα σου υπενθυμισω στρατο μου, οτι τους κανονες τους οποιους επικαλεισαι εγω τους εβαλα.
    οπως και εγω σε προτεινα ωστε να φροντιζεις για την τηρηση τους.
    εδω λοιπον δεν γινεται δυσφημιση καποιου προϊοντος. γινεται χιουμοριστικη-χαβαλεδιαρικη παραφραση του ονοματος.
    τεκμηριωσε μου λοιπον (εσυ που εισαι οπαδος της τεκμηριωσης) σε τι συνισταται η δυσφημιση.
    κατηγορησα το προϊον οτι πραγματοποιει κατι λιγοτερο αυτα που υποσχεται?
    κατ' αρχας δεν κατηγορησα καν το προϊον.
    διοτι το προϊον και ο κατασκευαστης του δεν υποσχονται πουθενα οτι βελτιωνουν τις επιδοσεις και τις επιταγχυνσεις κατα 1-1,5 δευτ. οπως αναφερθηκε πιο πανω.
    αντιθετως προσπαθησα να εκφρασω μια αποψη η οποια θα αποτελεσει αντιβαρο σε ενθερμες παροτρυνσεις αγορας του προϊοντος απο καποιους αλλους που ειτε:
    -δεν ξερουν καν πως δουλευει,
    -υποστηριζουν πραγματα που δεν υποστηριζει ουτε αυτος που το πουλαει,
    -δεν το εχουν καν δοκιμασει,
    -οι ιδιοι το εχουν βγαλει,
    αλλα κατα τα αλλα το προτεινουν θερμα!
    φυσικα η επιλογη ειναι του αναγνωστη. δεν απαγορευσα απο κανεναν να το παρει αν του αρεσει...
    απλα προσπαθησα να του δωσω τροφη για σκεψη ωστε να αποφασισει καλυτερα που θα διαθεσει τα 200 ευρω του.

Τρίτον 200 ευρώ για μένα δεν είναι τίποτα, και γενικότερα για άτομα που κατέχουν αυτοκίνητα που κοστίζουν τουλάχιστων 30.000 ευρώ δεν είναι μεγάλο πόσο, πόσο μάλλον όταν διατίθεται για δωρεάν δοκιμή.
    200 ευρω δεν ειναι τιποτα για την οικογενεια σου θελεις να πεις. πραγμα που καθολου δεν με αφορα, αλλα μια και το αναφερεις ο ιδιος απ΄οτι ξερω δεν εργαζεσαι ακομα ωστε να μπορεις να εκστομισεις τετοια προκλητικη κουβεντα.
    οταν λοιπον θα κερδισεις το πρωτο ευρω της καριερας σου, τοτε θα μπορεσεις με τις δικες σου πλατες να επιλεγεις που θα πετας 200 ή 2000 ευρω. και μαλιστα να υπερηφανευσαι γι αυτο δημοσια.
    και τοτε θα δεις οτι το χρημα θα αποκτησει μεγαλυτερη αξια και θα το πονας πολυ περισσοτερο (αφου θα το εχεις δουλεψει ο ιδιος).

Τρίτον και τελευταίο, το ποιούς θα περάσω είναι δικό μου θέμα. Αν δεν σου αρέσει το thread με τις μελλοντικές μου βελτιώσεις μην το διαβάζεις και μην απαντάς, δεν σε υποχρέωσε κανένας. Αν δεν μπορώ να περάσω κάποιους που δεν μπορώ δεν το ξέρεις. Ωρες ώρες σκέφτεσαι σαν κοντράκιας Στάθη
    φυσικα και ειναι δικο σου θεμα. να μας συγχωρεις κιολας οσοι προσπαθουμε και ανησυχουμε για την ασφαλεια σου.
    οπως και για την αξιοπιστια και την εικονα σου που εχει γελοιοποιηθει σε οσα φορουμ ασχολουνται με bmw και κοντρες...
    πραγμα που δεν προκαλεσα εγω ή οποιος αλλος στα "χωνει" γιατι σε συμπαθει, αλλα εσυ με την παιδικη εως νηπιακη συμπεριφορα σου.
    εδω μεχρι επεισοδιο κοντεψε να γινει οταν πατησες με το κοκκινο Μ3 λεγοντας ψεματα οτι εισαι νορμαλ...

φυσικα και δεν απαντω στο θεμα σου οπως θα ειδες, διοτι τι να απαντησω σε ανθρωπο που δεν εχει ενταχθει ακομα στην αγορα εργασιας, αλλα προγραμματιζει μετατροπες χιλιαδων ευρω, ενω δεν σκεφτεται καν να αλλαξει λιωμενα λαστιχα... και μαλιστα τα βαζει και φωτογραφια, αναρωτωμενος, "στην ευθεία τι ώφελος έχει το διαφορικό"?
    ψαγμενο bmwδακια που να απαξιωνει το μπλοκε διαφορικο, πραγματικα πρωτη φορα συναντω!
    απο 2002 εως και Μ6 απο τα πρωτα πραγματα που βελτιωνει καποιος που θελει να παει γρηγορα ειναι το μπλοκε! εσυ ομως δεν το χρειαζεσαι, γιατι δεν ανοιγεις απο πρωτες αλλα απο δευτερες!

τελικα ο κοντρακιας ποιος ειναι, εγω ή εσυ που θα μας τρελανεις με την ανακολουθια σου...:

απο τη μια μας λες δημοσια:
    Οχι, δεν ακολουθώ ποτέ γρήγορες διαδρομές τέρμα. ....

Σε σαπουνόδρομους έτσι και αλλιώς δεν το ανοίγω ποτέ....

.... το γεγονός οτι οδηγάω ήρεμα το μειώνει αισθητά....

Τέλος, απο τα γραφόμενα πολλών υπάρχει η ιδέα οτι είμαι μέγα κάφτης. Ελα που δεν είμαι. Ακόμα και στις νηχτερινές δεν παίζω με αυτά με αποτέλεσμα να μένω μερικές φορές πίσω καινα πηγαίνω μετά να βρίσκω τους άλλους για φαγητό.

Πάντως όπως και να έχει, με 500 άλογα ρόδα δεν σημαίνει οτι πηγαίνεις και πάντα τάπα.
    ενω απο την αλλη σε αυτο το ποστ μου οπου στα "χωνω" μπας και συνελθεις:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stathis
    φυσικα και θελεις και σου αρεσει να κοντραρεις, φυσικα και θελεις να φτιαξεις το αυτοκινητο για αυτο το σκοπο και μονο.
    καποιους θελεις να περασεις που τωρα δεν μπορεις.
    αυτο ειναι πασιφανεστατο.
    δεν εισαι ο οδηγος που προλαβες στα 24 χρονια σου να εξαντλησεις ενα πολυ καλο -και δυνατο- αυτοκινητο στον ελληνικο δρομο, ωστε να μη σου φτανουν τα 306 νορμαλ αλογα του και να ζητησεις κι αλλο.

ειναι δε σιγουροτατο οτι με την αυξημενη ιπποδυναμη θα εχεις ακομα μεγαλυτερη δυσκολια να ελεγξεις το αυτοκινητο, το οποιο θα γινει επισης σιγουρα χειροτερο απο πριν, παντου πλην της ευθειας.
    η οποια προφανως ειναι η μονη που σε ενδιαφερει (και δικαιωμα σου).

οσο για της καρΓιερες κλπ, μη μας τα λες αυτα εδω (μεταξυ "κατεργαρεων" ειλικρινεια που λεει το ρητο), αφου εχεις δειξει ουκ ολιγες φορες οτι σου αρεσει να ανακατευεσαι και με "σουγιαδες" και με υποτιθεμενα "δικαστηρια" και με διαφορους "αστερες" της ελληνικης κοντροσκηνης... (πραγμα επισης δικαιωμα σου.)
    απαντας με θετικο ρεπ και το παρακατω σχολιο!!!
    Στόχος: 500 whp 05-04-2011 05:51 PM stratos Σωτότατος ακόμα μια φορά
    τελικα τι ισχυει στρατο? ειμαι σωστος ή λαθος? γιατι μας μπερδεψες...

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

τζιμακο...θα με συγχωρησεις που το σβηνω αλλα εισαι οφ τοπικ!

φυσικα ο στρατος μπορει να το δει το γραπτο σου μιας κ εχει δικαιωματα μοντ...

ωστοσο θα παρακαλουσα ολους να μεινουμε στο αντικειμενο του θρεντ κ οχι σε κατι που μπορει να παραφραστηκε ή οχι απο τον συγραφεα καποιου ποστ

ευχαριστω!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

6. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

Stefanos_Cool (13-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι Βασίλη δεν υπάρχει θέμα συγνώμη για το off

8. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

Vasilis (12-04-11)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στάθη η διαφωνία μου θα εκφραστεί στα "ιδιαίτερα" αυτού του φόρουμ μιας και δεν αφορά τα μέλη μας. Ευχαριστώ για την κατανόηση

10. The Following 2 Users Say Thank You to stratos For This Useful Post:

Stathis (12-04-11), Stefanos_Cool (13-04-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

κανεις καποιο λαθος στρατο.
    εγω δεν εχω καμια προσωπικη διαφωνια με σενα ή καποιον αλλο.
    αντιθετα σε συμπαθω ιδιαιτερα, μ΄αρεσει που εισαι ενθουσιωδης, γι αυτο και στα "χωνω" οπου εκτιμω οτι "υπερστρεφεις"...

ομως οταν εκφραζεις δημοσια αντιρρησεις για καποιες αποψεις πρεπει να τις τεκμηριωνεις και να τις αιτιολογεις, οπως και ο ιδιος λες.

ασχετα λοιπον με οτι θα πουμε εμεις στο μοντ. φορουμ ή στο τηλεφωνο ή απο κοντα, περιμενω να μου πεις -και να αιτιολογησεις βεβαιως- που κανω λαθος περι του μαραφετιου (οτι δηλαδη δεν βελτιωνει τις επιδοσεις, πραγμα που ουτε ο ιδιος ο κατασκευαστης του τολμα να υποστηριξει) στα προηγουμενα ποστ.
    και δεν το λεω αυτο για να σε φερω σε δυσκολη θεση, αλλα γιατι με ενδιαφερει να διαβασω την -επιστημονικα τεκμηριωμενη- αποψη σου...

12. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Stefanos_Cool (13-04-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το να αλλάξεις την απόκριση του γκαζιού δεν είναι καμμία μα καμμία ουσιαστική βελτίωση στο
    αμάξι...είναι ψυχολογικό το θέμα περισόττερο. γιατί??? γιατί πολύ απλά, με το 1/4 του γκαζιού,
    έχεις την ίδια απόκριση που θα είχες στα 3/4 του γκαζιού...με λίγα λόγια, νομίζοντας πως έχεις
    καβάντζα γκάζι νομίζεις πως κάνεις κάτι...το αν κάνει δουλειά ή όχι, μπορείτε πολύ εύκολα να
    το διαπυστώσεται πάντως...πατήστε τέρμα γκάζι και μετά ενεργοποιήστε το μαραφέτι...θα
    δείτε ότι στο wot, δεν υπάρχει καμμία μα καμμία διαφορά...είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, με
    το sport button που έχει το αμάξι μου. απλά το κάνει και καλά πιο ξυράφι στην απόκριση του
    γκαζιού, και προσωπικά το θεωρώ ολίγον τι περιττό...οκ για καμμιά μπάντα, είναι καλή φάση
    να το έχεις, αλλά και πάλι χλιαρά πράγματα, μιάς και μπορείς να βυθίσεις περισόττερο το
    πόδι σου στο πεντάλ...ουσιαστικά ξεγελιέσαι, γιατί με λίγο γκάζι παράγεις το ίδιο έργο που
    θα παρείγαγες αν πατούσες λίγο παραπάνω...αν αξίζει να δώσεις 200 ευρώ για να μην πατάς
    το γκάζι μέχρι κάτω, τότε οκ. εγώ προσωπικά, το θεωρώ πεταμένα λεφτά, όπως είπαν και
    2 - 3 άτομα παραπάνω...
    επίσεις μου κάνει και εντύπωση που κάποιος πείρε και βραβείο για κάτι τέτοιο, μιάς και η
    BMW στο Ε46 Μ3, το βάζει εδω και 10 ολόκληρα χρόνια...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Nino (13-04-11), stratos (14-04-11), Vasilis (13-04-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    το να αλλάξεις την απόκριση του γκαζιού δεν είναι καμμία μα καμμία ουσιαστική βελτίωση στο
    αμάξι...είναι ψυχολογικό το θέμα περισόττερο. γιατί??? γιατί πολύ απλά, με το 1/4 του γκαζιού,
    έχεις την ίδια απόκριση που θα είχες στα 3/4 του γκαζιού...με λίγα λόγια, νομίζοντας πως έχεις
    καβάντζα γκάζι νομίζεις πως κάνεις κάτι...το αν κάνει δουλειά ή όχι, μπορείτε πολύ εύκολα να
    το διαπυστώσεται πάντως...πατήστε τέρμα γκάζι και μετά ενεργοποιήστε το μαραφέτι...θα
    δείτε ότι στο wot, δεν υπάρχει καμμία μα καμμία διαφορά
    ...είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, με
    το sport button που έχει το αμάξι μου. απλά το κάνει και καλά πιο ξυράφι στην απόκριση του
    γκαζιού,
    και προσωπικά το θεωρώ ολίγον τι περιττό...οκ για καμμιά μπάντα, είναι καλή φάση
    να το έχεις
    ,
    αλλά και πάλι χλιαρά πράγματα, μιάς και μπορείς να βυθίσεις περισόττερο το
    πόδι σου στο πεντάλ...ουσιαστικά ξεγελιέσαι, γιατί με λίγο γκάζι παράγεις το ίδιο έργο που
    θα παρείγαγες αν πατούσες λίγο παραπάνω
    ...αν αξίζει να δώσεις 200 ευρώ για να μην πατάς
    το γκάζι μέχρι κάτω, τότε οκ. εγώ προσωπικά, το θεωρώ πεταμένα λεφτά, όπως είπαν και
    2 - 3 άτομα παραπάνω...
    επίσεις μου κάνει και εντύπωση που κάποιος πείρε και βραβείο για κάτι τέτοιο, μιάς και η
    BMW στο Ε46 Μ3, το βάζει εδω και 10 ολόκληρα χρόνια
    ...

θωμακο

τα πες ολα!

σου εχει σε μια Μ3 αυτο το μαραφετι που ειναι αχρειαστο με τοση δυναμη!

νομιζεις οτι ''εστω κ αν ξεγελαει'' δεν χρειαζεται στον οδηγο ενος κατωτερου (αρκετα) αυτοκινητου σε δυναμη?

τωρα...το αν αξιζει ή οχι τα 200+ ευρω ειναι υποκειμενικο...

για μενα τα αξιζει! (προσωπικη αποψη χωρις κανενα απολυτως οφελος!)
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

βασίλη, διάβασε την πρώτη υπογράμμιση που έκανες...είναι ψυχολογικό το θέμα και τπτ
    παραπάνω...αν παίζεις στις 3000 - 4500 στροφές στο 1/4 του γκαζιού, είναι ακριβώς το
    ίδιο πράγμα με το αν παίζεις στις ίδιες στροφές, με το γκάζι στην μέση της διαδρομής του.
    απλά επειδή ο οδηγός πατάει πολύ λίγο γκάζι και η επιτάχυνση έρχεται νωρίτερα, νομίζει
    πως το υπόλοιπο της διαδρομής που μένει, είναι σημαντικό ενώ δεν είναι...ουσιαστικά αν
    κάποιος μικραίνει την απόσταση του γκαζιού με κάποιο τρόπο, θα έχει ακριβώς το ίδιο
    αποτέλεσμα...το αν αξίζει ή όχι, είναι στην κρίση του καθενός.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

17. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Vasilis (13-04-11)

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας