Σελίδα 10 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 891011 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 110

Θέμα: Νέος και εγώ εδώ,και θέλω την γνώση σας ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

οπως βλεπετε παιδια,καιρο καιρο περναει ο καιρος...

Βλεπω διαφορα γραφω γυρω γυρω,ολο και κατι ψαχνω.

Προς στιγμη απο BMW δεν ειδα κατι που να τραβαει και το ματι του αδερφου μου γιατι θα το παρουμε μαζι τελικα,λογω χρηματων.

Ειδαμε εως τωρα

Opel Corsa
    Opel Astra 1.4 ( GTC )
    Ford Fiesta (σε δοσεις 2009 μοντελο!)

και απο BMW Κοιταω μονο εγω....

Αυτο παντως με ξενερωνει που δεν υπαρχει κατι αξιολογο οπως ακριβως το θελω :P

Oτι νεοτερο θα εχω θα σας λεω
    Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....

Rides
    1

Προεπιλογή

γνωστέ άγνωστε , τελείωσε με το καλό την σχολή σου,κάνε τα μεταπτυχιακά σου ,πήγαινε φαντάρος,σου εύχομαι ολόψυχα μετά να βρεις γρήγορα μια καλή δουλειά με πολύ καλό μισθό και τότε κάνε μια αγορά αυτοκινήτου με μακροπρόθεσμες βλέψεις και να το συντηρείς.
    έως τότε κάνεις υπομονή και βολεύεσαι με την ε34.

να πάρεις τώρα αμάξι με μπάτζετ 5-6000 με δυσκολία να το συντηρείς και μετά να το πουλήσεις δεν το βρίσκω και πολύ σέξυ(που λέει και μια ψυχή) .

χαιρετώ και καλή τύχη
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μα το θεμα δεν μπορω πια να βολευομαι,υπαρχει προβλημα εδω .Δεν θα μπορω "να την ξαναπααρω" την BMW,οχι οτι τρακαρα η τιποτα τετοιο υπαρχει ενας σοβαρος λογος για αυτο.

Οποτε τωρα ψαχνομαι γενικα.

Ειδα και το Fiesta 3D- Titanium Καινουργιο 7 χρονια εγγυηση με 120 ευρω τελη κυκλοφοριας και πολλα + 14.000 ευρω,αλλα μονο με δοσεις,και μου κοπηκε η χολη αλλα θα ηταν καινουργιο αυτοκινητο,το αφηνουμε προς στιγμη.

Επισης εχω δει 2 astra ,
    1 - Αστρα 1.4 Elegance απο αθηνα απο εμπορο
    2- Astra 1.4 Elegance 08' Μοντελο απο ιδιωτη

στα 7000 ευρω.Με λιγα κοστοι απο πανω τους.(Αλλα εχω ακουσει για το σκαφος τους βαρη κτλ.)

και εχω δει και Corsa εξισου καλα γυρω στα 6000 ευρω.

Οσο γενικα για αυτα τα μοντελα ολα ειναι μετα το 2007,συγκεκριμενα κολλημα του αδερφου μου.

Οποτε γενικα ειμαι στο ψαξιμο ....

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μπορεις να βρεις ευκολα καλο (για τα λεφτα) Ε36 ή και Ε30. Μεχρι 5000.

Με λιγη μελετη θα μαθεις τι και πως, τι θεματα παρουσιαζουν κλπ.
    Και με εναν καλο (γνώστη BMW) μαστορα, και εφοσον ξερεις και εσυ τι σου γινεται γυρω απ'το αμαξι, νομιζω οτι η συντηρηση του ισως ειναι και φτηνοτερη απο αλλες μαρκες (και ειδικα μετχ αμαξι).
    Κυκλοφορουν απειρα πραματα για bmw, καινουρια και μεταχ, ελλαδα και γερμανια, ευρωπη και αμερικη...

Εσυ αποφασιζεις.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι το Ε36 το σκεφτομουν παρα πολυ.

Ειπαμε εγω εχω την τρελα, ο αδερφος μου οχι και τοσο.Μακαρι οπως ειπα και πριν 1 χρονο σχεδον το 1ο μου αυτοκινητο να ειναι BMW.

Το κακο ειναι οτι το Ε36 ειναι καπως μεγαλο για κεντρο για παρκινκ κτλ.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Unknown Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κακο ειναι οτι το Ε36 ειναι καπως μεγαλο για κεντρο για παρκινκ κτλ.
    Αυτο ειναι σιγουρο, οτι δεν ειναι κ απ'τα πιο βολικα αμαξια πολης, αλλα θελω να πιστευω πως η ομορφια και η οδηγικη απολαυση θα αντισταθμισουν ευκολα το "κακο" αυτο...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

καλα αυτο ειναι σιγουρο ,να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη!

Σαν την ομορφια της BMW που ειναι ετοιμη για ολα δεν εχει,ας περπατησω και 100 μετρα απο την δουλεια μου καιας εχω το αυτοκινητο μακρυα δεν με πειραζει,η ανεση και η δυναμη που προσφερει δεν υπαρχει..

Απλα καμια συμβουλη πως μπορω να το φερω με σωστο τροπο για να πω οτι το καλο ειναι ποιο καλο ? εχετε καμια συμβουλη ?

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλα αυτο ειναι σιγουρο ,να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη!

Σαν την ομορφια της BMW που ειναι ετοιμη για ολα δεν εχει,ας περπατησω και 100 μετρα απο την δουλεια μου καιας εχω το αυτοκινητο μακρυα δεν με πειραζει,η ανεση και η δυναμη που προσφερει δεν υπαρχει..

Απλα καμια συμβουλη πως μπορω να το φερω με σωστο τροπο για να πω οτι το καλο ειναι ποιο καλο ? εχετε καμια συμβουλη ?

Αυτο θα το κανεις την πρωτη εβδομαδα. Μετα δεν υπαρχει περιπτωση.. Θα λες κι αν ειχα σμαρτ...??

Το αυτοκινητο περα απο το να προσφερει συγκινησεις ειναι και εργαλειο. Καθε εργαλειο εχει τη χρηση του και για καθε χρηση πρεπει να χρησιμοποιεις το αντιστοιχο εργαλειο.

Αν το 99% των μετακινησεων σου ειναι εντος πολης σε δρομους με κινηση τοτε εχεις ενα μικρο θεμα. Το μεγαλο θεμα ειναι το παρκαρισμα. Δε μπορω να φανταστω πχ οτι θα μενεις εξαρχεια και θα παρεις τετοιο αμαξι χωρις να εχεις εξασφαλισει παρκινκ. Αν παλι οι δουλειες σου απαιτουν να βρισκεσαι και να παρκαρεις σε δυσκολα μερη τοτε μαλλον θα το μετανιωσεις.

9. The Following User Says Thank You to Dimzan For This Useful Post:

nikos1400 (03-12-10)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

οπως ειπα στο chat.

αυλη υπαρχει για να το βαζω δεν υπαρχει θεμα στο σπιτι μου.

Επισης,σχολη που πηγαινω ειναι κεντρο,εχω μεταφορα με μηχανη αλλα καμια φορα ισως πηγαινω και με τοαυτοκινητο και ας πηγαινω λιγο παραπανω στο περπατημα

το αυτοκινητο μετα θα χρησιμοποειτε αρκετα για σινδο ( περιοχη τει ) ,και για σουπερ μαρκετ εξω απο την πολη ,και μετα φυσικα κανενα ταξιδι με το καλο να το μαθουμε...

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γειά σας και απο εμένα,και καλώς ήρθα ο Σαλονικιός.

Είμαι νέος οδηγός ,έχω αδυναμία σε BMW,και ελπίζω να είναι το 1ο μου αυτοκίνητο μια BMW.
    Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ξέρετε τίποτα απο μηχανικούς κτλ. οι οποίοι θα μπορούσαν να δούν ένα αυτοκίνητο "μάντρας" για να μου πουν τι κρύβει κάτω απο το καπό στην πραγματικότητα χωρίς βλακείες.

Επίσης ο Κωνσταντίνος παρότι με βοήθησε πολύ(μέλος απο εδώ μέσα),θα ήθελα να πάρω και απο άλλα άτομα εάν ξέρουν κανέναν ιδιώτη που δίνει BMW έως 5000 ευρώ με πολύ δυσκολία.

Αναμένω απαντήσεις...
    520ι μη παρεις ειναι για οικογενεια τρωνε βενζινα αυτο που σου ταιριαζει ειναι 325is E36 αυτο ειναι αμαξι θα με θυμηθης

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 891011 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP