BILL007 (29-08-12)
350 MAF
400 ποτενσιόμετρα πεταλούδας
το πάτωμα δεν λέει τπτ...
όλα είναι φυσιολογικές φθορές.
sympether with chiefτης
Παιδες..ολα αυτα ειναι απολυτως νορμαλ για τετοιου επιπεδου αυτοκινητο..το οτι στην ψωροκοσταινα κοστιζει 15 χιλιαρικα δεν λεει κατι, το αυτοκινητο ειναι ''αυτοκινητο 100 χιλιαδων'' και παλι θεωρω πολυ λογικες τις τιμες για συντηρηση, ακομα και για τις οποιες βλαβες..
Τι να πει και ο αλλος που για λαδια και ιμαντες στο φερραρι εδωσε 2 χιλιαρικα!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
BILL007 (29-08-12), Kazakos Garage (26-09-12), nikos1400 (30-08-12)
Φυσιολογική φθορά δεν το θεωρώ το πάτωμα.
Ανεπίτρεπτη ζημιά το θεωρώ.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
BILL007 (29-08-12), mitsos_chania (31-08-12)
Όταν φτασεις με Ν54 στα 150000χλμ μπορεί να έχεις χρειαστεί και βαλβίδες, και τουρμπίνες και διάφορα.
Το μαφ και το ποτενσιόμετρο δε είναι τίποτα, ούτε τα μέταλλα.
Σημαντικά είναι τα θέματα της καρότσας, αλλά αυτά δεν αφορούν μόνο το ε46. Αφορούν και το ε36, κα το ζ3 και το ζ8 και διάφορα άλλα.
Εδώ διάβαζα σε ένα φόρουμ, πρώην ιδιοκτήτης Ζ4Μ ο οποίος μετά απο ε92 Μ3, ήθελε να ξαναγυρίσει σε Ζ4Μ, είδε στην Αμερική 2 Ζ4Μ που ήθελαν subframe mounts πίσω.
BILL007 (29-08-12)
ρύθμισμα βαλβίδων κάποιος ο οποίος δεν το ξεζουμίζει το αμάξι, μπορεί να χρειαστεί και μετά απο 100.000 χιλιόμετρα. οκ να δώσεις μετά απο τόση χρήση και 200 ευρά, δεν είναι και τόσο πια.
ποτενσιόμετρα πεταλούδας, εγώ που έχω κάνει πάνω απο 110.000 χιλ στο αμάξι, ακόμα δεν έχω αλλάξει. μια φορά μόνο στα πολλά τα κρύα μου άναψε το EML, έσβησα το αμάξι, και αυτό ήταν. τσεκάραμε στο διαγνωστικό, έβγαλε μια περιοδική βλάβη, και αυτό ήταν. μιλάμε για πρίν 6 μήνες, και το ίδιο έχει πάθει και ο συμπέ αν θυμάμαι καλά...
με τα μπεκ, επίσεις νο πρόμπλεμ...βάζεις 100άρα (ο θεός να την κάνει εδώ στην ελλάδα) και απο σταθερό βενζινάδικο, κοιτάς να μην το έχεις μπουκωμένο το αμάξι, και όλα οκ...
μαφ...τσεκάρεις στο διαγνωστικό το βολτάζ του, και ξέρεις τι και πως.
όσο για το πάτωμα, φυσικά και είναι ανεπίτρεπτο, συμφωνώ με τα 1000, αλλά είναι πλέον το κουσούρι του αυτοκινήτου. δλδ είτε μας αρέσει είτε όχι, είμαστε αναγκασμένοι να ζήσουμε με αυτό.
τα υπόλοιπα είναι όλα φυσιολογικές φθορές, με ανταλακτικά τα οποία δεν έχουν τραγικό κοστολόγιο για αυτά που προσφέρει το αυτοκίνητο. μάλιστα τα βρίσκω εντελώς φυσιολογικά.
sympether with chiefτης
Το μόνο που με αγχώνει είναι κάποιο μεγάλο κουστούμι ζημιάς στα τόσα χιλιόμετρα που έχει.
Τα σέρβις μου ακούγονται λογικά, κατανάλωση πάνω/κάτω ίδια, τα τέλη λίγο πονάνε...αλλά χαλάλι.
Να σε ρωτήσω. Υποχρεωτικά 100άρα? 98άρα (ή 97, όσο είναι η VPower) κάνει?
Nikos
Νικολα εχεις οδηγησει Μ3 Ε46???
Προσεξε τωρα,δεν το ρωταω με την εννοια ''αν οδηγησεις θα παθεις πλακα και τραβα παρτο κτλ-κτλ''.
Κανε μια βολτα,ενος γνωστου φιλου κτλ για να διαμορφωσεις αποψη κτλ.Εισαι σε θεση να καταλαβεις θεωρω πραγματα.
Μπορει να μην σου αρεσει κατι ή να θεωρεις ότι σε καλυπτει το 320si.
Tα 80.000χλμ για Μ3 Ε46 δεν ειναι τιποτα απολυτως,μην σε ανησυχει αυτο αν ειναι καλοδουλεμενο το αμαξι και προσεγμενο και ειναι αληθινα τα χλμ βεβαια.
Εδω ειναι ενας κυριος που εχει ενα που πλησιαζει τα 280.000χλμ αν δεν τα εχει ξεπερασει βεβαια μιας και εχω καιρο να τον δω.Βεβαια το 2002 που το ειχε παρει ειχε κοντα 75.000χλμ.Ενα μολυβι με 18αρακια,ηλιοροφη και μια γυναικα κουκλα!!!!
insane in the ///Midbrain
Με είχαν πάει μια γρήγορη βόλτα στα Μέγαρα κι έχω οδηγήσει στην Α.Ο. (σε ευθεία, όχι στροφές) ένα smg ενός γνωστού.
Δε μπορώ να εκφραστώ δημοσίως για το πως ένιωσα και ναι, είχα το si τότε.
Στα Μέγαρα δε θα ξεχάσω την απίστευτη ευελιξία του καθώς μόλις είχα βγει από E60 M5 ενός άλλου πολύ καλού φίλου.
Σήμερα θα προσπαθήσω να το πάρω μια μεγάλη βόλτα για να αποκτήσω ολοκληρωμένη άποψη γιατί όντως μπορεί να μη με καλύπτει.
Πάντως μόνο το γεγονός ότι έχει isofix και πέφτουν τα καθίσματα είναι γκολ από τα αποδυτήρια. Το si μου δυστυχώς δεν έχει τίποτα από τα δυο (ναι, δε πέφτουν τα καθίσματα).
Από την άλλη...σκέφτομαι ότι κάθε Σάββατο οδηγώ ένα όχημα με 500 άλογα στον τόνο, στο όριο, στη πίστα. Μήπως να μείνω εκεί?
Nikos
Φίλε μου αν είχα την ευκαιρία να πάρω Μ3 Ε46 όπως εσύ...θα του είχα δώσει και το καρτάκι δώρο!!!
Χαχαχαχαχαχ πλάκα κάνω...πάντως το συγκεκριμένο φαίνεται ΠΑΡΑπολυ καλό...Κάνε το τεστ ντραϊβ και έναν έλεγχο και αν είναι οκ τσίμπα το χωρίς δεύτερη σκέψη.Κάθε φορά που θα το οδηγείς θα σε αποζημιώνει.![]()
Nikos! (29-08-12)