Ptboul (23-04-12)
Kostas_1 (23-04-12)
απλό παράδειγμα, η ποιότητα κρυστάλου που βάζει η συγκεκριμένη. χώρια ότι είναι λές και δεν υπάρχει γυαλί και είναι λές και είναι αόρατο, δεν χαράζεται με τπτ...
μετά απο 6 χρόνια, το ρολόι αν γυαλιστεί, είναι λές και βγήκε τώρα απο το κουτί του. απίστευτη ποιότητα, και το πιο σημαντικό, ότι και αποκτάνε και αξία...το συγκεκριμένο πλέον, πωλείται 30% ακριβότερα, απ'όταν το είχα αγοράσει...
sympether with chiefτης
οι εταιριες( μανιφακτουρ) ρολογιων κατασκευαζουν μηχανισμους και κασες σπανια μπρασελε η λουρια για να μην πω ποτε εχουν συνεργατες που τους τα προμηθευουν με τη φιρμα της εκαστοτε εταιριας.η κουβεντα δεν αφορα την ποιοτητα της κασας του κρυσταλου η των μηχανικων μερων αφορα τα "ξενα" εξαρτηματα που δεν καλυπτει η εγγυηση
αντε γεια...
Kostas_1 (23-04-12)
ε άντε ρε χαντέ να ούμε!!!μην μας κ@υλώνεις τζάμπα ρε μλκ...βρές μας ένα ρημάδι μπρασελεδάκι για το ορολότζιο ρε κολλητέ να ούμε!!!
sympether with chiefτης
Προς το παρόν πάντως, περιμένω το ωραιοτατο chase durer που παρηγγειλα...και καλο, και φτηνό. Τα συνδυάζει όλα!!!και μου έρχεται πιο φθηνά απο τον αντιπρόσωπο, απ'οτι αν το αγόραζα απο το επίσημο site του κατασκευαστή. Αν ενδιαφέρεται κανείς, ας μου πει να του στείλω στοιχεία...η δουλεια γίνεται online, με την διάφορα ότι μπορείς να ζητήσεις σαν τροπο πληρωμής, αντικαταβολη...
sympether with chiefτης
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
αντε γεια...
sympether with chiefτης