λοιπον εγω βαζω συνηθως 95αρα στο αμαξι και παντα 100σταρα στη μηχανη!!τον τελευταιο μηνα ομως παω σε εναν συγκεκριμενο βαζοντας 100σταρα μονο και στα 2 και ειναι και το μονο που οταν εβαλα καταλαβα και τεραστια διαφορα!οσο και αν σας φενεται περιεργο ειναι απο τις καλυτερες 100σταρες που εχω βαλει και πλεον παω μονο στον συγκεκριμενο αν μπορω!
ααα εγω δεν το ειπα και καλα μηπως μ πειτε για διαφημισι!!ειναι μια εκο στη μεταμορφωση (αθηνα) οπου ο ιδιοκτητης κιολας πενευεται για την 100σταρα του!ειναι στη συνεχεια της οδου γεωργιου παπανδρεου
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steliose36 : 28-01-11 στις 14:27
vasp θελω και εγω πληροφοριες για τις ταμπλετες
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
9,5 στα 10 φιλτρα βενζινης που βγαζουν οι συναδελφοι μου απο τα αυτοκινητα,αμα τα φυσιξεις αναποδα βγαζουν ΜΑΥΡΟ ζουμι.
οι αντλιες βενζινης ψωφανε με χαρακρτιριστικη ευκολια και οταν τις βγαζεις μεσα απο το ρεζερβουαρ και στεγνωσουν εχουν πανω τους μια σκονη καφε-σκατι.σαν σκουρια ενα πραγμα.
ολο το συστημα της αντλιας ειναι κατασπρο πλαστικο και εχει τυχει να βγαλουμε αντλια στα 20.000χλμ και να ειναι καφε!
τυχαιο? δε νομιζω....
αντε βγαλε ακρη εσυ τωρα με το μεγαλυτερο καρτελ και την ισχυροτερη κλικα της ελλαδας.αλητεια και μαφια,τοσα χρονια τους εχω σιχαθει τους αληταραδες.
ολοι μεσα στα σκατα ειναι.
συγνωμη αν θιγω καποιον αλλα ειναι η γενικοτερη εικονα αυτο και γω ειμαι ενας απλος καταναλωτης που πληρωνω ενα προιον ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και ειναι και χειρηστης ποιοτητας.
κανεις δεν μπορει να με προστατεψει ουτε ως προς το τι σκατα βαζω μεσα στο ρεζερβουαρ μου αλλα ουτε και προς το ποσο βαζω και ποσο πληρωνω.
Και το χειροτερο ολων ειναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Τ Ι Π Ο Τ Α
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
nikos1400 (26-05-11)
Εμένα το αυτοκίνητο μια φορά χωρίς να είναι εντελώς άδειο πήρε 66 λίτρα βενζίνη ενώ ο κατασκευαστής αναγράφει ότι έχει ντεπόζιτο 63 λίτρα!Μέσω του secret menu στο Ε46 που αναγράφει πόσα λίτρα έχει ακριβώς μέσα το αυτοκίνητο διαπιστώνω μεγάλες αποκλίσεις από βενζινάδικο σε βενζινάδικο και οχι του ενός λίτρου όπως ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω!