Σελίδα 2 από 9 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 91

Θέμα: Βενζινες.....!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η διαφορά τιμής στις δύο βενζίνες (απλή-super), δεν είναι αντίστοιχη της ποιότητας που αναμένει ο κατανάλωτης.
    Τελικά πιστεύω εχει μεγαλήτερη σημασία η επιλογή του σωστού βενζινάδικου απο την επιλογή του τύπου της βενζίνης.
    Πρέπει να πώ εδώ οτι έτυχα μπροστά σε έλεγχο του βενζινά μου (απο την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου) με τιμές 97 οκτανια για την απλή και 101 για την super !!!.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η διαφορά τιμής στις δύο βενζίνες (απλή-super), δεν είναι αντίστοιχη της ποιότητας που αναμένει ο κατανάλωτης.
    Τελικά πιστεύω εχει μεγαλήτερη σημασία η επιλογή του σωστού βενζινάδικου απο την επιλογή του τύπου της βενζίνης.
    Πρέπει να πώ εδώ οτι έτυχα μπροστά σε έλεγχο του βενζινά μου (απο την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου) με τιμές 97 οκτανια για την απλή και 101 για την super !!!.
    Έτσι όπως τα λες είναι!!
    Ένα σίγουρο βενζινάδικο για καλής ποιότητας βενζίνη και όλα οκ!!

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι όπως τα λες είναι!!
    Ένα σίγουρο βενζινάδικο για καλής ποιότητας βενζίνη και όλα οκ!!
    Και ακομα καλυτερα Βασιλη να ειναι και γνωστος μας. . .

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καντε ενα test σε ταξιδι . . .

Με την super αμολυβδη μου ειπαν οτι βγαζει ποιο πολλα χιλιομετρα . . .

Μιας και δεν κανω συχνα ταξιδια δεν μπορω να εχω προσωπικη αποψη . . .

Μηπως κανεις απο εσας το εχει δοκιμασει ; ; ;

Rides
    1

Προεπιλογή

Μόνο super αμόλυβδη και σε επιλεγμένα βενζινάδικα φίλων.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ΕΜΠ σε συνεργασια με γνωστο εβδομαδιαιο περιοδικο στο χωρο των αυτοκινητων,εκανε μια ερευνα και επικοινωνησε με ολες τις εταιρειες καυσιμων ωστε να παρει δειγματα βενζινης για αναλυση.
    Ολες οι εταιρειες αφου τους παρεπεμπαν απο τον Αννα στον Καιαφα στο τελος ζητουσαν συγκκριμενο ραντεβου σε συγκεκριμενο πρατηριο.
    Μοναδικη εξαιρεση η shell η οποια δηλωσε πηγαιντε οπου θελετε οποια ωρα και ημερα θελετε αρκει το πρατηριο να ειναι εταιρικο και οχι συνεργατου.
    Για αυτο και εγω βαζω μονο shell (v power) και απο συγκεκριμενο πρατηριο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ΕΜΠ σε συνεργασια με γνωστο εβδομαδιαιο περιοδικο στο χωρο των αυτοκινητων,εκανε μια ερευνα και επικοινωνησε με ολες τις εταιρειες καυσιμων ωστε να παρει δειγματα βενζινης για αναλυση.
    Ολες οι εταιρειες αφου τους παρεπεμπαν απο τον Αννα στον Καιαφα στο τελος ζητουσαν συγκκριμενο ραντεβου σε συγκεκριμενο πρατηριο.
    Μοναδικη εξαιρεση η shell η οποια δηλωσε πηγαιντε οπου θελετε οποια ωρα και ημερα θελετε αρκει το πρατηριο να ειναι εταιρικο και οχι συνεργατου.
    Για αυτο και εγω βαζω μονο shell (v power) και απο συγκεκριμενο πρατηριο.
    nino αυτο φιλε δεν υσχυει ειναι ραδιο αρβυλα..τουλαχιστον εμας και ολους τους βενζιναδες τις περιοχης μας δεν τους ειδοποιησε κανενας για ελεγχο...

απλα η εταιρια που λες μαλλον δινει τα πιο πολλα..μαλλον αγοραζει τα λογια...το εχω ξαναπει παλαιοτερα..ενας συγγενης μου βαζει σε εταιρικο πρατηριο αυτης της εταιριας 40 λιτρα με 25 ευρω (δινει και 1 ευρω παραπανω)

αντε πες μου εσυ πως γινετε...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο xxxvagos Εμφάνιση μηνυμάτων
    nino αυτο φιλε δεν υσχυει ειναι ραδιο αρβυλα..τουλαχιστον εμας και ολους τους βενζιναδες τις περιοχης μας δεν τους ειδοποιησε κανενας για ελεγχο...

απλα η εταιρια που λες μαλλον δινει τα πιο πολλα..μαλλον αγοραζει τα λογια...το εχω ξαναπει παλαιοτερα..ενας συγγενης μου βαζει σε εταιρικο πρατηριο αυτης της εταιριας 40 λιτρα με 25 ευρω (δινει και 1 ευρω παραπανω)

αντε πες μου εσυ πως γινετε...
    Αυτο που εγραψα εχει δημοσιευθει!!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά να συμπληρώσω ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην ποιότητα, είναι και στην ποσότητα. Εγώ έχω μετρητή λίτρων (ACM module - έξτρα εξάρτημα της BMW) και έχω διαπιστώσει ότι τα βενζινάδικα που βάζουν τη "σωστή" ποσότητα είναι ελάχιστα, και δεν μιλάω για 1 λίτρο σε κάθε γέμισμα..

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά να συμπληρώσω ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην ποιότητα, είναι και στην ποσότητα. Εγώ έχω μετρητή λίτρων (ACM module - έξτρα εξάρτημα της BMW) και έχω διαπιστώσει ότι τα βενζινάδικα που βάζουν τη "σωστή" ποσότητα είναι ελάχιστα, και δεν μιλάω για 1 λίτρο σε κάθε γέμισμα..
    εχεις δικιο φιλε αλλα λαβε υποψιν σου και την διαφορα θερμοκρασιας (ασταθμιτος παραγοντας ) οποτε ο μοτζουλειτορ του αυτοκινητου σου ειναι κατα προσεγγιση σωστος..κατα προσεγγιση υπολογιζεις και με το μυαλο..

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP