Εμενα μου ριξανε κολλα! στο πορτ παγκαζ και στο πισω φτερο του αυτοκινητου,ενα βραδυ που'χα παρκαρει στου Ψυρρη....Μαλλον τη σνιφαρε ο κ@ρι@λης και του'σταξε απ'τη μυτη....Καμενεεεεεεε!!!!Που να σου κολλησει το χερι στο πουλι ρεεεεεε!!!
Εμενα μου ριξανε κολλα! στο πορτ παγκαζ και στο πισω φτερο του αυτοκινητου,ενα βραδυ που'χα παρκαρει στου Ψυρρη....Μαλλον τη σνιφαρε ο κ@ρι@λης και του'σταξε απ'τη μυτη....Καμενεεεεεεε!!!!Που να σου κολλησει το χερι στο πουλι ρεεεεεε!!!
Nick bmwlover (05-09-11), Panos 316T (19-10-10)
Και εμένα όταν το πρωτοέφερα στη γειτονιά μέσα σε μια βδομάδα μου το καταχαράκιασαν...Ειδικά την πόρτα του οδηγού και το πίσω φτερό...
Σκ@τόκοσμος...
Να μην μιλήσω για τα τρακαρίσματα που μου έχουν κάνει και δεν αφήνουν έστω ένα χαρτί... https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...F4%DE%EC%E9%EF
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 19-10-10 στις 11:05
Μου το χουν κανει για αντιστοιχο λογο... Αισχος! Οταν το χα πρωτοπαρει.
Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα ρε παιδια ειλικρινα.
Προσωπικα σε μενα ειχαν παρει αμπαριζα ολη τη μια παντα συν καπο.
Και το αλλο φτερο της αλλης πάντας.
Αισχος!
Ειχαν φροντισει και να ειναι βαθυ οι !@#$%^&. Εφτασαν ασταρι. Δεν εφευγε με γυαλισμα.
Το εβαλα για βαψιμο... Το ποσο για 4 κομματια λιγο πολυ το γνωριζετε...
Σάμπως εγώ τo E60 μου δεν το αγόρασα χαρακωμένο από κατσαβίδι στο μπροστινό αριστερό φτερό και στην πόρτα του οδηγού? Αυτό και κάποιες γραντζουνιές στους προφυλακτήρες ήταν τα μόνα ψεγάδια του.
Το 2003 πάλι κάποιος γραντζούνισε το S3 του αδερφού μου γύρω-γύρω κι ενώ ήταν παρκαρισμένο κανονικότατα στην Κηφισιά. Ο ταλαίπωρος έβαψε όλο το αυτοκίνητο εκτός από καπώ-οροφή.
Δεν είμαι νταής αλλά αν πετύχω κάποιον να βανδαλίζει ξένη περιουσία θα γίνει το έλα να δεις. Οι περισσότεροι νομίζουν πως επειδή κουβαλάν έναν σουγιά ή ένα κατσαβίδι θα κλάσουμε μέντες καθότι μπούληδες οικογενειάρχες. Αμ δε. Κατσαβίδι εκείνος? Τσεκούρι εγώ. Ρόπαλο εκείνος? Τρίαινα εγώ. Περίστροφο εκείνος? Desert Eagle .50 εγώ. Καλάσνικωφ εκείνος? BFG9000 εγώ. Μπαζούκα εκείνος? Πύραυλο ICBM εγώ. Ψυχολογικά εκείνος? Σχιζοφρένεια εγώ.
Akis 330Ci (19-10-10), BILL007 (19-10-10), NickE60 (19-10-10), Ptboul (19-10-10)
2 περιποιημενες χαρακιες απο κλειδι στο καπω και μια ψιλη στο πορτ μπαγκαζ.
το καπω θελει να το βαψω καποια στιγμη. το βλεπω και χαλιεμαι...
Μη τα συζητας αδερφε...
Παιδιά δεν είναι θέμα μάρκας. Αν ψάξεις λίγο θα δεις χαρακωμένα πολλά και είναι να μη σου κάτσει. Οπωσδήποτε ένα προσεγμένο, καλογυαλισμένο, ακριβό είναι μεγαλύτερος στόχος.
Είναι η αλητεία ορισμένων και πολύ καλά λέει ο Αρης παραπάνω.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.